Kız sen geçen ayva dedin canım çekti sen ayva tatlisi yapta yiyelimSufle cirpiyordur dur belki bizede yapar
Gelecek hafta bir gün ya da hiç gitmeyecek misin acaba? Yoksa gerçekten bu dönüşüm nedirDönüşümlü çalışmaya geçildi şimdi liste geldi 4 gün mesai cuma günü evdeyim.Cok dönüşmüşüz
Olmaz iste ama bak oluyor valla aynı çatı altındayım bende inanmam ama var kız var bizim evdeki adam 62 kiloKız 62 kilo erkek mi olur abb ooovvvvvv
Ben hiç eşimi 62 kilo görmedimOlmaz iste ama bak oluyor valla aynı çatı altındayım bende inanmam ama var kız var bizim evdeki adam 62 kilo
Yok valla haftayada cuma olmaz oersembe gitmem 4gun mesai bir gün dönüşümGelecek hafta bir gün ya da hiç gitmeyecek misin acaba? Yoksa gerçekten bu dönüşüm nedirEsimlerin kurum haftalık yapıyor dönüşümlü mesaiyi.Bu hafta tam gün gidiyorsa öteki hafta gitmiyor.Ama bizimkinin dönüşümü farklı,bir gün gidip diğer gün gitmiyor.
Kız sen geçen ayva dedin canım çekti sen ayva tatlisi yapta yiyelimsufle sevmem ben
Degisikmis.Bu dönemde her kurum kendine uyan şekilde uyguluyor demek sistemini.Yok valla haftayada cuma olmaz oersembe gitmem 4gun mesai bir gün dönüşüm
Bende görmemiştim ama sunan 62 doğudan döndüğünde 65ti evlendiğimizde ben 52 kilo o 56kiloyduBen hiç eşimi 62 kilo görmedim
Olmaz iste ama bak oluyor valla aynı çatı altındayım bende inanmam ama var kız var bizim evdeki adam 62 kilo
Ayyyy ne komik rakam kızBende görmemiştim ama sunan 62 doğudan döndüğünde 65ti evlendiğimizde ben 52 kilo o 56kiloydu62 bile adam için evrım geçirmek gibi birsey yani
Bu yiyip almıyorBizimkide
Utanmasa fotosentez yapicak hadi neyse yiyor
İnsan Siirt’te yaşayınca öyle oluyorHayırlı akşamlar kızlar bugünden iki günlük yemek yaptım yoksa pizza yapardm felâket canım çektiama diyetteyim biraz daha ertelemekte fayda var.
Bugün en sevdiğim gün malum maaşlar
Yarın odemeleri tamamlayacagiz bir ceyreklik para ayırdım normalde asla alacak durumda değiliz aslında ama bu grup beni çok pis gaza getrdi
Allah kısmet ederse 2021 de çok güzel hedeflerle geleceğim ama şubata kadar odemelerimiz çok yüksek
Cedric1003 Cedric1003 canım sanırım sizde karı-koca ogretmensnz ve ev odemeniz var, ve güzel alışveriş yapiyorsnz herşeye nasıl yetiyorsnz ya biz mi beceremiyoruz su hesap kitap işini yol göster bana
Eşime diyorum ki elin çok lezzetli oda benim böyle söyleyip ona yemek yaptırmaya çalıştığımı zannediyor ama yanılıyor cidden çok lezzetliEvet görüyorum bazen yaptığı şeyleri yazıyorsun.Bugun isyan bayrağını çektim zaten.
Hahahahhqqİnsan Siirt’te yaşayınca öyle oluyorben bir şey alınacaksa eşya kıyafet fark etmiyor imkanlar dahilinde en iyisi alınması taraftarıyım .Ben birikim konusunda normalimde harcama konusunda iyiyimdir alacağım şeyi uzun süre takip ederim ve cok guzel pazarlık yaparım
Yarın baklava al sen ama cevizli al ımmmm nefisBenmde canım tatlı istiyor eşim pasta almış ama hiç beğenmedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?