• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayırlı akşamlar kızlar bugünden iki günlük yemek yaptım yoksa pizza yapardm felâket canım çekti🤪ama diyetteyim biraz daha ertelemekte fayda var.
Bugün en sevdiğim gün malum maaşlar 🤩
Yarın odemeleri tamamlayacagiz bir ceyreklik para ayırdım normalde asla alacak durumda değiliz aslında ama bu grup beni çok pis gaza getrdi 🤩🤪

Allah kısmet ederse 2021 de çok güzel hedeflerle geleceğim ama şubata kadar odemelerimiz çok yüksek😬

[IMG alt="Kahveci bi hatun"]https://www.kadinlarkulubu.com/forum/data/avatars/s/972/972070.jpg?1580483735[/IMG] Kahveci bi hatun canım sanırım sizde karı-koca ogretmensnz ve ev odemeniz var, ve güzel alışveriş yapiyorsnz herşeye nasıl yetiyorsnz ya biz mi beceremiyoruz su hesap kitap işini 😅yol göster bana

Hayırlı akşamlar kızlar bugünden iki günlük yemek yaptım yoksa pizza yapardm felâket canım çekti🤪ama diyetteyim biraz daha ertelemeye fayda var.
Yarın odemeleri tamamlayacagiz bir ceyreklik para ayırdım normalde asla alacak durumda değiliz aslında ama bu grup beni çok pis gaza getrdi 🤩🤪

Allah kısmet ederse 2021 de çok güzel hedeflerle geleceğim ama şubata kadar odemelerimiz çok yüksek😬

[IMG alt="Kahveci bi hatun"]https://www.kadinlarkulubu.com/forum/data/avatars/s/972/972070.jpg?1580483735[/IMG] Kahveci bi hatun canım sanırım sizde karı-koca ogretmensnz ve ev odemeniz var, ve güzel alışveriş yapiyorsnz herşeye nasıl yetiyorsnz ya biz mi beceremiyoruz su hesap kitap işini 😅yol göster bana
Bana gelseydin pizza yaptım sanada ikram ederdim bak senin nasibin kadar kaldı.Gelseydın keşke colada vardı şimdide çay ve kek😂Ay ne hamur insanım be😂

Hayırlı akşamlar kızlar bugünden iki günlük yemek yaptım yoksa pizza yapardm felâket canım çekti🤪ama diyetteyim biraz daha ertelemekte fayda var.

Bu mesajı da önce başka topige yazdım hay Allah 😅😅sonra silip buraya kopyaladım bakın görün ,ne kadar da aktif olmaya çalışsa olamayan bir kadın😅😅

Bende 62 olmuşum 😂61dim.İşin kötüsü eşimde 62😂Neyseki boyum ondan 3cm uzun🤓5kilo verecegım yavaş yavaş başlıyorum birden başlarsam psikolojim bozulur 😂
Benim de hedef kilo 58 😅
Ama yemek yemek çok güzel yaaa,sen şimdi kafan rahat yemeğini düzenli yapınca güzel güzel kilo alırsın valla aman dikkat 😅

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back