Sağol canım
Evde kantaron yagi varmi
Cilt sorunlarina cok iyi geliyor birazcik pamukla sursene
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım
Yok valla alayım bari bulupEvde kantaron yagi varmi
Cilt sorunlarina cok iyi geliyor birazcik pamukla sursene
Yok valla alayım bari bulup
Maaşı neden yatmadıBen 466 dan eksi hesaba girip inş kapatırız hemen.Eşimin maaş yatmadı gelecek olan parada gelmedi
Evet banka değişti bide.20sine kadar yetişecekmiş inşMaaşı neden yatmadı
Yer değişikliğinden dolayı mı
Bana gelseydin pizza yaptım sanada ikram ederdim bak senin nasibin kadar kaldı.Gelseydın keşke colada vardı şimdide çay ve kekAy ne hamur insanım beHayırlı akşamlar kızlar bugünden iki günlük yemek yaptım yoksa pizza yapardm felâket canım çektiama diyetteyim biraz daha ertelemeye fayda var.
Bugün en sevdiğim gün malum maaşlar
Yarın odemeleri tamamlayacagiz bir ceyreklik para ayırdım normalde asla alacak durumda değiliz aslında ama bu grup beni çok pis gaza getrdi
Allah kısmet ederse 2021 de çok güzel hedeflerle geleceğim ama şubata kadar odemelerimiz çok yüksek
[IMG alt="Kahveci bi hatun"]https://www.kadinlarkulubu.com/forum/data/avatars/s/972/972070.jpg?1580483735[/IMG] Kahveci bi hatun canım sanırım sizde karı-koca ogretmensnz ve ev odemeniz var, ve güzel alışveriş yapiyorsnz herşeye nasıl yetiyorsnz ya biz mi beceremiyoruz su hesap kitap işini yol göster bana
Bu mesajı da önce başka topige yazdım hay Allah sonra silip buraya kopyaladım bakın görün ,ne kadar da aktif olmaya çalışsa olamayan bir kadınHayırlı akşamlar kızlar bugünden iki günlük yemek yaptım yoksa pizza yapardm felâket canım çektiama diyetteyim biraz daha ertelemekte fayda var.
Bugün en sevdiğim gün malum maaşlar
Yarın odemeleri tamamlayacagiz bir ceyreklik para ayırdım normalde asla alacak durumda değiliz aslında ama bu grup beni çok pis gaza getrdi
Allah kısmet ederse 2021 de çok güzel hedeflerle geleceğim ama şubata kadar odemelerimiz çok yüksek
[IMG alt="Kahveci bi hatun"]https://www.kadinlarkulubu.com/forum/data/avatars/s/972/972070.jpg?1580483735[/IMG] Kahveci bi hatun canım sanırım sizde karı-koca ogretmensnz ve ev odemeniz var, ve güzel alışveriş yapiyorsnz herşeye nasıl yetiyorsnz ya biz mi beceremiyoruz su hesap kitap işini yol göster bana
Haahhha senin kilona inmeye çalışıyorm zayiflayayim gelir alırım bir dilim pizzaniBana gelseydin pizza yaptım sanada ikram ederdim bak senin nasibin kadar kaldı.Gelseydın keşke colada vardı şimdide çay ve kekAy ne hamur insanım be
Çıksın vallahhhhhBaş parmağımın tırnağı batıyor ya çok canım acıyor2 kez çekildi yıllar önce of çok zor bir süreçti inş ilelemezBak işte hep nazar bu Gözü olanın 👁 çıksın
Sufle yapıyor kız ev sahibesiiiiiOoo biz burada ev sahibi yok ayıp valla bu ne böyle
Bende 62 olmuşum 61dim.İşin kötüsü eşimde 62Neyseki boyum ondan 3cm uzun5kilo verecegım yavaş yavaş başlıyorum birden başlarsam psikolojim bozulurHaahhha senin kilona inmeye çalışıyorm zayiflayayim gelir alırım bir dilim pizzani
He bize ikram edecek sanki kocasına yapıyor.Bizede dağıtsın gece gece canımız istediSufle yapıyor kız ev sahibesiiiii
He kız napsın bizim yüzümüzü görüyor bize yapsınHe bize ikram edecek sanki kocasına yapıyor.Bizede dağıtsın gece gece canımız istedi
Ooo biz burada ev sahibi yok ayıp valla bu ne böyle
Benim de hedef kilo 58Bende 62 olmuşum 61dim.İşin kötüsü eşimde 62Neyseki boyum ondan 3cm uzun5kilo verecegım yavaş yavaş başlıyorum birden başlarsam psikolojim bozulur
Dönüşümlü çalışmaya geçildi şimdi liste geldi 4 gün mesai cuma günü evdeyim.Cok dönüşmüşüz
Kız 62 kilo erkek mi olur abb ooovvvvvvBende 62 olmuşum 61dim.İşin kötüsü eşimde 62Neyseki boyum ondan 3cm uzun5kilo verecegım yavaş yavaş başlıyorum birden başlarsam psikolojim bozulur