• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dönüşümlü çalışmaya geçildi şimdi liste geldi 4 gün mesai cuma günü evdeyim.Cok dönüşmüşüz 😂
Gelecek hafta bir gün ya da hiç gitmeyecek misin acaba? Yoksa gerçekten bu dönüşüm nedir 😅 Esimlerin kurum haftalık yapıyor dönüşümlü mesaiyi.Bu hafta tam gün gidiyorsa öteki hafta gitmiyor.Ama bizimkinin dönüşümü farklı,bir gün gidip diğer gün gitmiyor.

Gelecek hafta bir gün ya da hiç gitmeyecek misin acaba? Yoksa gerçekten bu dönüşüm nedir 😅 Esimlerin kurum haftalık yapıyor dönüşümlü mesaiyi.Bu hafta tam gün gidiyorsa öteki hafta gitmiyor.Ama bizimkinin dönüşümü farklı,bir gün gidip diğer gün gitmiyor.
Yok valla haftayada cuma olmaz oersembe gitmem 4gun mesai bir gün dönüşüm 😂

Hayırlı akşamlar kızlar bugünden iki günlük yemek yaptım yoksa pizza yapardm felâket canım çekti🤪ama diyetteyim biraz daha ertelemekte fayda var.
Bugün en sevdiğim gün malum maaşlar 🤩
Yarın odemeleri tamamlayacagiz bir ceyreklik para ayırdım normalde asla alacak durumda değiliz aslında ama bu grup beni çok pis gaza getrdi 🤩🤪

Allah kısmet ederse 2021 de çok güzel hedeflerle geleceğim ama şubata kadar odemelerimiz çok yüksek😬

Cedric1003 Cedric1003 Cedric1003 Cedric1003 canım sanırım sizde karı-koca ogretmensnz ve ev odemeniz var, ve güzel alışveriş yapiyorsnz herşeye nasıl yetiyorsnz ya biz mi beceremiyoruz su hesap kitap işini 😅yol göster bana
İnsan Siirt’te yaşayınca öyle oluyor :eğlence::eğlence:ben bir şey alınacaksa eşya kıyafet fark etmiyor imkanlar dahilinde en iyisi alınması taraftarıyım .Ben birikim konusunda normalimde harcama konusunda iyiyimdir alacağım şeyi uzun süre takip ederim ve cok guzel pazarlık yaparım 😂😂

Evet görüyorum bazen yaptığı şeyleri yazıyorsun.Bugun isyan bayrağını çektim zaten. 😅
Eşime diyorum ki elin çok lezzetli oda benim böyle söyleyip ona yemek yaptırmaya çalıştığımı zannediyor ama yanılıyor cidden çok lezzetli 🤣

İnsan Siirt’te yaşayınca öyle oluyor :eğlence::eğlence:ben bir şey alınacaksa eşya kıyafet fark etmiyor imkanlar dahilinde en iyisi alınması taraftarıyım .Ben birikim konusunda normalimde harcama konusunda iyiyimdir alacağım şeyi uzun süre takip ederim ve cok guzel pazarlık yaparım 😂😂
Hahahahhqq 🤣🤣🤣🤣

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back