Kız haklı degil miyim ?Hahahahhqq
Fıstıklı severimYarın baklava al sen ama cevizli al ımmmm nefis
Haha şehir uygunsa hayat maddi anlamda daha kolay tabi,bende birsye alınacaksa alırım oglumdan asla kismam ama kendi isteklerimi erteleyebilirim .iki maaş bize yetmiyor amaİnsan Siirt’te yaşayınca öyle oluyorben bir şey alınacaksa eşya kıyafet fark etmiyor imkanlar dahilinde en iyisi alınması taraftarıyım .Ben birikim konusunda normalimde harcama konusunda iyiyimdir alacağım şeyi uzun süre takip ederim ve cok guzel pazarlık yaparım
Aaa sende künefeciye gidip sütlü baklava almışsın olacak işmiKız haklı degil miyim ?
bugun ayintap kunefecisinden yarım kilo soguk baklava aldım 70 lira
Tadı guzel ama ağır geldi bana katmer künefe falan seviyorsan git mutlaka herkes pek beğeniyor
Aaa sende künefeciye gidip sütlü baklava almışsın olacak işmiYap evde sütlaç ye madem Eşimde yemiş doğuda anlat anlat bitiremedi burada gğllüoğlunda yedik bildiğin güllaç be
Geçmiş olsun canımBaş parmağımın tırnağı batıyor ya çok canım acıyor2 kez çekildi yıllar önce of çok zor bir süreçti inş ilelemez Bak işte hep nazar bu Gözü olanın 👁 çıksın
Ben cevizli severimFıstıklı severim
Zeyno gelince bir sevinmeler gevşemeler ne iş bize kalpler galan atılmıyor
Aşk olsun aç koynunu kuş konsun cağnnımmmmmm seni de seviremmmmmZeyno gelince bir sevinmeler gevşemeler ne iş bize kalpler galan atılmıyor
Kimin elinin lezzetli olduna karar verdiyseniz artık gelsen diyorum tuceEşime diyorum ki elin çok lezzetli oda benim böyle söyleyip ona yemek yaptırmaya çalıştığımı zannediyor ama yanılıyor cidden çok lezzetli
Koltuk örtüsü örtmeyi hiç sevmem ama küçük kızımdan sonra ne bulsam örtüyom vallaKoltuk örtüsü sordum kimseden tık yok.Demek hepiniz zenginsiniz örtüsüz koltuklarınız
Geldim ceeeee
Orduevinde alıyoruz oraya da İstanbul kafeden geliyor sanırım enfesKız haklı degil miyim ?
bugun ayintap kunefecisinden yarım kilo soguk baklava aldım 70 lira
Tadı guzel ama ağır geldi bana katmer künefe falan seviyorsan git mutlaka herkes pek beğeniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?