🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayırlı akşamlar kızlar bugünden iki günlük yemek yaptım yoksa pizza yapardm felâket canım çektiama diyetteyim biraz daha ertelemekte fayda var.
Bugün en sevdiğim gün malum maaşlar
Yarın odemeleri tamamlayacagiz bir ceyreklik para ayırdım normalde asla alacak durumda değiliz aslında ama bu grup beni çok pis gaza getrdi

Allah kısmet ederse 2021 de çok güzel hedeflerle geleceğim ama şubata kadar odemelerimiz çok yüksek

[IMG alt="Kahveci bi hatun"]https://www.kadinlarkulubu.com/forum/data/avatars/s/972/972070.jpg?1580483735[/IMG] Kahveci bi hatun canım sanırım sizde karı-koca ogretmensnz ve ev odemeniz var, ve güzel alışveriş yapiyorsnz herşeye nasıl yetiyorsnz ya biz mi beceremiyoruz su hesap kitap işini yol göster bana

Bana gelseydin pizza yaptım sanada ikram ederdim bak senin nasibin kadar kaldı.Gelseydın keşke colada vardı şimdide çay ve kekAy ne hamur insanım be

Bu mesajı da önce başka topige yazdım hay Allah sonra silip buraya kopyaladım bakın görün ,ne kadar da aktif olmaya çalışsa olamayan bir kadın

Bende 62 olmuşum 61dim.İşin kötüsü eşimde 62Neyseki boyum ondan 3cm uzun5kilo verecegım yavaş yavaş başlıyorum birden başlarsam psikolojim bozulur
Benim de hedef kilo 58
Ama yemek yemek çok güzel yaaa,sen şimdi kafan rahat yemeğini düzenli yapınca güzel güzel kilo alırsın valla aman dikkat

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…