- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.740
- 598
- 36
HeeeeeSufle diye cirpiniyor yazmisya
Ben sufle cirpiyor okumusum
Senin msjinla dogrusunu anladim
Kız dön bir mesajına bak
Kendini benim yerime koy
Elinide vicdanına koy
Bir kelime anlarmıydın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HeeeeeSufle diye cirpiniyor yazmisya
Ben sufle cirpiyor okumusum
Senin msjinla dogrusunu anladim
Yemeğe yardım etti ve eli çok lezzetli ayyyYaa ben de eşi yapıyor sandım.Evdekine diyecektim bak ne eşler var sufle yapıyor sen anca otur
Yap asama asama foto çek at bizde yapalımDünde suffle diyordu yazık yapayım artık
Evet görüyorum bazen yaptığı şeyleri yazıyorsun.Bugun isyan bayrağını çektim zaten.Yemeğe yardım etti ve eli çok lezzetli ayyy
Yaa ben de eşi yapıyor sandım.Evdekine diyecektim bak ne eşler var sufle yapıyor sen anca otur
Bizimkinin gövdesinde ışık saçan yeri var yA orası patlamıştı hemde 2 kez aldık daha da almam fırlatıp atıyor durumuma baksana
Heeeee
Kız dön bir mesajına bak
Kendini benim yerime koy
Elinide vicdanına koy
Bir kelime anlarmıydın
Yırttı kendini oradaYa yine zevkliymis bence guzel araba
Yok kızmadım canım sana kızmamNe bileyim konudan yola cikarsin sanmistim
Kizma bana bak hastayim ztn
Maşallah o konuda da anlasirsiniz inşallah canımValla ben hakkini yiyemem yikiyor pakliyor pisiriyor bi kombide anlasamadik iste isitamiyor
Ne tatlıYırttı kendini orada
İçimden bir his yarın yükselişe geçecek diyorMerhaba kızlar ne dersiniz altın düşer mi bir gr alacağım beklemem mi acaba bende bugün iş yaptım biraz yoruldum kremalı tavuklu makarmayı zor yaptım aksam açlıktan halsizlik kalmışım
3 yıl önce altının gramı 110 civarı idi şuanki durumda iyi kar3 yıl önce altınının gramı ya da çeyrek altın ne kadardı
Bundan 3 yıl sonra da en azından şimdiki fiyatta kalır mı sizce ?
Tokatlatma bana şimdi hisleriniİçimden bir his yarın yükselişe geçecek diyor
Umarım düşer
Geçmiş olsun canım.Hic yasamadim ama acini hisseder gibi oldumBaş parmağımın tırnağı batıyor ya çok canım acıyor2 kez çekildi yıllar önce of çok zor bir süreçti inş ilelemezBak işte hep nazar bu Gözü olanın 👁 çıksın
Tokatlada gercekleşmesin bizde yarın alırız düşmeye devam ederse almamTokatlatma bana şimdi hislerini
Sağol canımGeçmiş olsun canım.Hic yasamadim ama acini hisseder gibi oldum
Ben 466 dan eksi hesaba girip inş kapatırız hemen.Eşimin maaş yatmadı gelecek olan parada gelmediTokatlada gercekleşmesin bizde yarın alırız düşmeye devam ederse almam