- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.740
- 598
- 36
Kız ne kıskanıyorsunZeyno gelince bir sevinmeler gevşemeler ne iş bize kalpler galan atılmıyor
Seviyoz birbirimizi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız ne kıskanıyorsunZeyno gelince bir sevinmeler gevşemeler ne iş bize kalpler galan atılmıyor
Hahahaha bende oğluşa ceeee diyorum bayılıyor gülmektenGeldim ceeeee
Vallahi çıkması hiç sevmiyorum çok az yedim zatenHoşgeldin balık kokusu çıktı mı
Tabi ben kullanmam öyle örtüKoltuk örtüsü sordum kimseden tık yok.Demek hepiniz zenginsiniz örtüsüz koltuklarınız
Halı örtüsü soruyordun ama bırak işesin kussun oğlanTabi ben kullanmam öyle örtü
Ben çok severim balık ama kokusu kötü oluyorVallahi çıkması hiç sevmiyorum çok az yedim zaten
Camları yine açtım ev buz oldu
Canım ben 4 yıldır kullanıyorum harika altı kaydırmazlı heryerde de bulursun birazdan foto atarımKoltuk örtüsü sordum kimseden tık yok.Demek hepiniz zenginsiniz örtüsüz koltuklarınız
Mangal kokmuyormuBen çok severim balık ama kokusu kötü oluyor
Koltuk örtüsü sordum kimseden tık yok.Demek hepiniz zenginsiniz örtüsüz koltuklarınız
Onu arka balkonda yakıyoz kokusu dışarı gidiyorMangal kokmuyormu
Dışarda hazırlattık dışarda pişirdik evde sadece yendi ama acayip tiksiniyorumelimde değilBen çok severim balık ama kokusu kötü oluyor
Halı benim bam telimHalı örtüsü soruyordun ama bırak işesin kussun oğlan
Sen sevmediğin için öyle kokuyordur canım yine de bak dışarda pişmiş ya evde pişirsen daha çok kokarDışarda hazırlattık dışarda pişirdik evde sadece yendi ama acayip tiksiniyorumelimde değil
Dışarda ye gel ozaman eziyet etme kendineDışarda hazırlattık dışarda pişirdik evde sadece yendi ama acayip tiksiniyorumelimde değil
Mangal kokusuna can kurbanOnu arka balkonda yakıyoz kokusu dışarı gidiyor
içeri gelse de sıkıntı yok seviyorum kokusunu
Dışarda hazırlattık dışarda pişirdik evde sadece yendi ama acayip tiksiniyorumelimde değil
Aaa koltuklar yeni kız yazıkEvde kalabalıkOkyonus ben hic sevmiyorum ama cok zorda kalsam buldan olanlardan alirdim
Bizde ortu yok ilk evlendigimiz sene acik renk olan koltuga cay dokmustuk zor cikardik hep karsi koltukta oturuyorduk artik umursamiyoruz
Ooo ellerine sağlık çok güzelcok şükür buda bitti
teşekkür ederim canim_Ooo ellerine sağlık çok güzel