• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

stanbulda 3+1 ev ortalama ne kadara badana yaptrlr?

bana irtibat gönderebilirmisiniz ?
merhaba
bizim de kosuyolunda boyatmak istedigimiz 3+1 evimiz var su an ici bos; 2 hafta icinde tasinmayı planliyoruz o nedenle acil boyaci ihtiyacimiz var:)
yalniz ozelden mesaj alip atamiyorum; ozgeozkan82@yahoo.com adresine detaylari gonderebilirseniz, hemen iletisime gecmek isteriz. simdiden tesekkurler

sevgili odinamite emailinize ustamızın numarasını yazdım,evinizde huzurlu bir yaşam dileklerimle...

menekşe hanım, biz de yeni gireceğimiz boş evi boyatmak istiyoruz. ben de ustanın iletişimini rica edeceğim. teşekkürler...

ya kimsede yok mu menekse hanimla iletisime gecebilcegimiz bir numara ya da ustasinin numarasi??

Arkadaslar isteyen varsa Benim bi akrabam yapıyorr Fiyat ve yerle ilgili görüşmenizi saglayabilirim

ben görüsmek isterim cnm ama iyi yapiyorlar mi isini ? bir de fiyatlari naisl ögrenicez bi iletisim hatti verebilirmisiniz tesekkurler

Canım istanbul içine demi İletişim adresini nasıl verebilirim bilmiyorum Tel vermek burda yasak galiba..Msjda atamıyorum

Arkadaşlar mesajları gördüm ama geç oldu facebook tan ulaşabilirsiniz ustamıza

Boyacı Melih Usta diye aratın çıkar sayfası.

Son düzenleme:
ne yaptınız arkadaşlar bu bir servet yaa

..sertifikalı boyacı çalıştırıyoruz.Adeta sanat gibi boyuyorlar 3+1 evler 300 tl şuanda
tavanıyla duvarıyla kartonpiyeriyle

eşyalı evlerse 400 tl

tabi bu eşimin şirket boyacıları

Menekşe_ hanim yazınızin üzerinden baya geçmiş ama hala geçerli olabilir belki diye yazıyorum. Bende esenyurt da oturuyorum yazın evlenicem evi tuttuk fakat badanaya ihtiyacı var eşyaları tasimadan yaptiralim diyoruz eğer yardimci olabilirseniz sevinirim

Ben bugün yaptırdım Kadıköy deki evime. Gerçi boya dışında duvar kağıdı ve tamirat işleri de vardı. 1500TL ödedim helali hoş olsun.

Boyacı Ustasının numarasını paylaşır mısınız Sevda Hanım. Ben de Maltepede oturuyorum. Bana yakın sayılır

Tabii ki 05... Sinan Usta

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X