- 12 Temmuz 2016
- 4.448
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.407
- 158
- Konu Sahibi Kulubun1uyesi
İki bebeğimle evde tektim. Büyükçekmecedeyim. Biri 2 yaşında diğeri 6 aylık. Şükür ikiside uyuyordu o sıra zaptetmesi kolay oldu. Ama diken üstündeyim en ufak sarsıntıyı hissediyorum. Devamlı baş dönmesi cabası. Ama evdeyiz yani 2 gün dışarda kaldık sonra girdik önlem almaktan başka yapacak bişey yok.Deprem çantanız ve planınız olsun evinizden emin olun gerisi Allah'ın takdiri ne yazıldıysa o.
Korkum ölmek değil de iki bebeğim var birinden birine yetişemezsem o an yalnız kalırsa diye korkuyorum. Aklıma sürekli 6 şubat depreminde göçükte kalıp bebeğini kaybeden ve beni kurtarmayın artık bebeğim öldü diyen kadın geliyor. Geliyorda kaderin de önünde durulmuyor. Allah esirgesin afetle evlatla sağlıkla sınamasın.
Hayat devam edecek mecbur etmeli.
Korkum ölmek değil de iki bebeğim var birinden birine yetişemezsem o an yalnız kalırsa diye korkuyorum. Aklıma sürekli 6 şubat depreminde göçükte kalıp bebeğini kaybeden ve beni kurtarmayın artık bebeğim öldü diyen kadın geliyor. Geliyorda kaderin de önünde durulmuyor. Allah esirgesin afetle evlatla sağlıkla sınamasın.
Hayat devam edecek mecbur etmeli.