Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
..özelinize yazdım sevgili zeynep
sevgili fatosa ustamızdan bilgi edindikten sonra yazmak istedim.renk değişimi yada aynı renkte fiyat değişmiyor şuan 120 m2 400 tl sizin eviniz küçük olduğu için 300 tl.
tavan duvar dahil
saygılarımla
sevgili fatosa ustamızdan bilgi edindikten sonra yazmak istedim.renk değişimi yada aynı renkte fiyat değişmiyor şuan 120 m2 400 tl sizin eviniz küçük olduğu için 300 tl.
tavan duvar dahil
saygılarımla
ne yaptınız arkadaşlar bu bir servet yaa
..sertifikalı boyacı çalıştırıyoruz.Adeta sanat gibi boyuyorlar 3+1 evler 300 tl şuanda
tavanıyla duvarıyla kartonpiyeriyle
eşyalı evlerse 400 tl
tabi bu eşimin şirket boyacıları[/ ben yeni üyeyim tel noyu benim özelimede gönderirmisiniz.
Merhabalar özelden mesaj atamadım. Bahsettiğiniz şirketin telefon numarasını özelden yazarsanız çok memnun olurum. Teşekkürler.ne yaptınız arkadaşlar bu bir servet yaa
..sertifikalı boyacı çalıştırıyoruz.Adeta sanat gibi boyuyorlar 3+1 evler 300 tl şuanda
tavanıyla duvarıyla kartonpiyeriyle
eşyalı evlerse 400 tl
tabi bu eşimin şirket boyacıları
Arkadaşlar menekşe hanım meşgul sanırım yada bu foruma girmiyor. Kendisinden daha önce bahsettiği boyacının iletişim bilgilerini alan varsa banada yazar mı acaba. Çok acil boya badana yaptıracağız. Bayramdan sonra evimize taşınmak istiyoruz.Yazacak olan arkadaşa teşekkürlerimi iletiri
tavan duvar dahil
saygılarımla
merhaba arkadaşlar istanbul anadolu yakası hafta sonları yaptırmak isteyen olursa özelime mail atsın eşim ek iş olarak yapıyor fiyat konusuna gelince 2+1 500 3+1ler 750 gayet temiz bir badana yapıyoruz.badana sonrası temizlik yerleştrme yaptırmak istersenizde 100 tl ücret ödüyorsunuz.
badana fiyatlarında pazarlık payı vardır.özelden telefon numaramı isteyerek detaylı şekilde konuşabiliriz
Konu güncel arkadaşlar.
iSTANBUL da olan arkadaşlara direk ustamızın numarasını verebilirim.Son derece temiz çalışıyor.
Numara isteyen arkadaşlar özelime yazarsa hemen cevap verilecek