• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

stanbulda 3+1 ev ortalama ne kadara badana yaptrlr?

biz de düşünüyoruz bizimki 2+1 ama ev büyük.peki boya ile birlikte ne kadar olur bir fikri olan var mı?boyamızda sanırım su bazlı pek anlamam da:)
menekşe ortalama ne kadar tutar biliyor musun?

sevgili bebiş,
biraz garip bir hitap oldu bu :)) ama

..evet boyanın kalitesine göre fiyat değişir.İyi bir boya ile boyatmanız iyi bir kıyafetin üzerinizde durması gibi.

bu yazda boyatmaktayım evimi tavan boyası permolit ,duvar boyası ise alpilasin filli boyanın.

usta gereksiz büyüklükte kesinlikle boya aldırtmadı,boyayı usulü ve eğitimi ile yaptığı için heba etmiyor benim evim 3+1 140m2 boyalara yaklaşık 120 kadar veriyorum yarısını kullanıyor.Kalanıda çürümeme önlemlerini alıp kapaklıyor ve seneye bir daha kullanıyor ki
..bu sene geçen yıl alınan boyaları kullanacak.
kötü bir boyacı bir evi 20 kilo ile boyuyor,iyi bir boyası 10 kilo ile siz karar verin artık

menekşe, biizim evimizde 2+1 ama küçük bir ev sanırım 70-80 m2. arası. komple boyatmak istiyorum. şu anki boya saten değil ama çok düzgün bir boya. (boyadan anlamam da :P) evin rengi kese kağıdı. yalnız bir odası ve mutfak bordo boyalı. aynı renklere boyadığımız taktirde, ve tüm evin rengini kum bejine çevirdiğimiz taktirde maliyet boya+işçilik ne kadar olacaktır? Kaç günde biter? bilgi verebilirsen çok sevinirim, şimdiden sağolasın

sevgili fatosa ustamızdan bilgi edindikten sonra yazmak istedim.renk değişimi yada aynı renkte fiyat değişmiyor şuan 120 m2 400 tl sizin eviniz küçük olduğu için 300 tl.
tavan duvar dahil
saygılarımla

sevgili fatosa ustamızdan bilgi edindikten sonra yazmak istedim.renk değişimi yada aynı renkte fiyat değişmiyor şuan 120 m2 400 tl sizin eviniz küçük olduğu için 300 tl.
tavan duvar dahil
saygılarımla

Merhaba menekşe bizde bayramdan sonra boya yaptırmak istiyoruz.Yardımcı olabilirmisin.Teşekkür ederim...a.s.

ne yaptınız arkadaşlar bu bir servet yaa

..sertifikalı boyacı çalıştırıyoruz.Adeta sanat gibi boyuyorlar 3+1 evler 300 tl şuanda
tavanıyla duvarıyla kartonpiyeriyle

eşyalı evlerse 400 tl

tabi bu eşimin şirket boyacıları[/ ben yeni üyeyim tel noyu benim özelimede gönderirmisiniz.

Son düzenleme:
ne yaptınız arkadaşlar bu bir servet yaa

..sertifikalı boyacı çalıştırıyoruz.Adeta sanat gibi boyuyorlar 3+1 evler 300 tl şuanda
tavanıyla duvarıyla kartonpiyeriyle

eşyalı evlerse 400 tl

tabi bu eşimin şirket boyacıları
Merhabalar özelden mesaj atamadım. Bahsettiğiniz şirketin telefon numarasını özelden yazarsanız çok memnun olurum. Teşekkürler.

Arkadaşlar menekşe hanım meşgul sanırım yada bu foruma girmiyor. Kendisinden daha önce bahsettiği boyacının iletişim bilgilerini alan varsa banada yazar mı acaba. Çok acil boya badana yaptıracağız. Bayramdan sonra evimize taşınmak istiyoruz.Yazacak olan arkadaşa teşekkürlerimi iletiri

Arkadaşlar menekşe hanım meşgul sanırım yada bu foruma girmiyor. Kendisinden daha önce bahsettiği boyacının iletişim bilgilerini alan varsa banada yazar mı acaba. Çok acil boya badana yaptıracağız. Bayramdan sonra evimize taşınmak istiyoruz.Yazacak olan arkadaşa teşekkürlerimi iletiri

merhaba
özel msj atamıyorum .o numarayı silmişim ben.biz başka biyere boyattık.2+1 evimiz silinebilir plastik boya kapılarla beraber 500 e boyattık.

tavan duvar dahil
saygılarımla

banada irtibat numarası yollarmısınız?

merhaba arkadaşlar istanbul anadolu yakası hafta sonları yaptırmak isteyen olursa özelime mail atsın eşim ek iş olarak yapıyor fiyat konusuna gelince 2+1 500 3+1ler 750 gayet temiz bir badana yapıyoruz.badana sonrası temizlik yerleştrme yaptırmak istersenizde 100 tl ücret ödüyorsunuz.

badana fiyatlarında pazarlık payı vardır.özelden telefon numaramı isteyerek detaylı şekilde konuşabiliriz

bana irtibat gönderebilirmisiniz ?

Konu güncel arkadaşlar.
iSTANBUL da olan arkadaşlara direk ustamızın numarasını verebilirim.Son derece temiz çalışıyor.

Numara isteyen arkadaşlar özelime yazarsa hemen cevap verilecek

Menekse, Ben de ozelden bi iletişim numarası alabilir miyim? Koşuyolu'ndaki evimizi boyatacağız. Ev şu an bomboş. Hiç eşya yok.

Konu güncel arkadaşlar.
iSTANBUL da olan arkadaşlara direk ustamızın numarasını verebilirim.Son derece temiz çalışıyor.

Numara isteyen arkadaşlar özelime yazarsa hemen cevap verilecek

bu arada sanırım ozelden mesaj atip alamiyorum; ozgeozkan82@yahoo.com adresine gonderebilir misin iletisim detaylarini. 2 hafta icinde yerlesecegimiz icin acil boyaciya ihtiyacimiz var. simdiden cok tesekkurler..

Back
X