ahhhh annem sen benım yanıma gelseydın hıc ayrılmazdın benım yanımdannn merak etme hafta sonu oldugundan dolayı ılac alamdım eczaneler kaplıydı :):jeyyar:Nan cimcime iple topla sen zor koca bulun. :roflol:
Özlem'in dediği gibi o tür şeyler yasak malesef. Ama bir gün de ipli toplu organizasyon yaparız. hihoyyythihoyyyt
KapicininBitliKizi kanımca seninle buluşmamamız bir şans oldu, canımı kurtarmışım. delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden :roflol::roflol::roflol:
yuşa mı :1shok: üsküdar tepesine zor geldim oraa nası gelim biri arabaylan alsın beni -tatlicadiarzu-
Sende hemen gelip kaçma, ateş almaya mı geliyon :a015:
Bi dahaki buluşma Yuşa Tepesinde ona gel muhakkak, yaprak sarıcaz size. :) kaydirigubbakcemile2
şakkıdıleydi sevimsizi sendemi gittin nan
bi sen eksiktin heee
göz zevkimi bozdunn
Ay hala gülüyorum yaa dün nicklerle birbirimize seslenmemiz çok komikti. Bitlii yada coreeel diye bağırınca etraftakilerin bakışlarını görmeliydiniz...
500t'ler karşıdan Kavacık köprüsüne geliyo galiba. Hele bi o gün gelsin alırıs seni şekerüm...
yuşa mı :1shok: üsküdar tepesine zor geldim oraa nası gelim biri arabaylan alsın beni -tatlicadiarzu-
şakkıdı
uyy :1shok: iyiki erken kalmışım :roflol:
teşekkürlercorel çok hoşsohbet,biz biraz uzak oturduk ama çok samimi bie insan olduğu gözümden kaçmadı
kızlar biraz resimde bizim burcums özlem topiğinde var oraya da bakınşakkıdı
teşekkürler
ben hala anlattığın hikayeye takıldım tam dinliyemedim meraktan çatlıcam şu polisle ilgili olan.
sen kalk komşunun çocuğunu getir benim çocuğum de millete
valla inanmam sen daha genç kızsın
onu bi ara tekrar anlatırım cnm,hikaye rezaletin son perdesi,burdan kötü örnek olmayalım dimi kaydirigubbakcemile3
ayrıca çocuk benim çocuum valla kimseden almadım,bizzat kendim doğurdum :CüvCüv:
canım sende foto vardı galiba bir iki tane,sana msn yazsam bana atarmısın onları a.s.
Masummasal hoşgeldin. Arabadaki ağlama taktiğini hiç bir zaman unutmıcam daha sonraki dönemlerde uygulamak için çaldım haberin ola...
Çocuktan korkma olayına gelince şimdiden sonra evet korkuyorum... Ama sizin gibi genç anneleri görünce ülen 18'imde niye evlenmemişim diye kızıyorum kendime... Çok üzgünüm çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?