Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
susun leynnn zaten karıstırıorum hepınızı heheh dremlover sen morlu olan kokos anne ydın dnemı suslu hatun sneuuuuuu yerun lenn agzunuzu heheheh baanne katılcam ıste ızıdvaca hıc erkek bırakmıcam sıze muhahah ne kotuyum
istanbul güzel, hava güzel, istanbulun hatunları ayrı güzel....
harika görünüyorsunuz, dostluğunuz daim olsuna.s.
dremcim, lady 34 sizleri gördüğüme çok mutlu oldum, dreamcim söylemeden edemeyeceğim elbisen harika:lepi:
zeynebim ne kadar büyümüş maşallahkıyafet çok yakışmışş fıstığa, asya da koca kız olmuşçok öpüyorum ikisini de...
a.s.istanbula sevgiler, saygılar...a.s.
resimler çok güzel pembeli minik kıza bayıldım allah bagışlasın.
dostlugunuz daim olsun...
Ayıpsın,istediğin nargile olsun
Hisarın en güzel nargilecisine götürürüm seni
Karşılıklı fokurdatırızkaydirigubbakcemile3
Millet şşşiii beni dinleyin...
Bir sonraki buluşma izdivaç programında haa... Özellikle bekarlara duyurulur :lepi:
yapmammı allah allah :)....canlarım, mekan da sizler de harika görünüyorsunuz..:lepi:
eğlendiğiniz ve de mutlu olduğunuz yüzlerinizden okunuyor..hihoyyyt
inşallah sık sık böyle buluşmalar ayarlarsınız..kaydirigubbakcemile2
sevgiler.. öpüyorum hepiciğiniziŞeniz
tuh be sneın o yukarı cıkarken kı resmını cekseyım kar cım heheh ne bılem senın oldugunu ya kacırdım hızlı hzılı cıkısnı evde yaptımda bzımkıler gulmekten krıze gırdıler esımde ne goz varmıs dıor mıletın nasıl cıktıgınamı bakırodun sne dıro :)))
Kızlar süpersiniz valla, bensiz biraz yavan geçmiştir ama idare edin, birdahakine artıka.s.a.s.a.s.
beyzacım çok tatlısın, zaten çok iyi bir insansın ve iyi bir dostsun. Aramızda 10 yaş olmasına karşı yaşıtım gibi seni bir arkadaş olarak görüyorum.
Karcım, yine çok güzel bir organizasyon başarmışsın, emeğine sağlık.a.s. bütün şirinliğinde üstündeymiş yani.
Masummasal yine çok hoş gözüküyorsun maşallah sana, beyzanın dediğine göre boyun kadar oğlun varmış,yerimseniben
diğer arkadaşlarda çok hoş gözüküyorsunuz, Allah dostluğunuzu daim etsin...
ayy canım hekese mesaj attım topıc bayag acıkda kaldı .
o kadar resim çektirdik bekarız diye ama hiiiçç... Koca forumda kimsecikler şu kız hanımhanımcık birine benziyo dememiş... Ben en iyisi şu Esranın programına katılam yoksam evde kalcem...-tatlicadiarzu-
görmemişm ki buaralar pek dolaşamamıştım öyle o bölümü:çok üzgünüm:
ama çok güzel eğlenmişsiniz gördüğüm kadarıyla 3. buşulşmada katılabilirim inşallah mümkün olursaa.s
karcım senın yerın ayrı yevrım tabı once senı alıcam eve :)) muhahah sende gıy pıjamanı gel leopar desenlı olsun:))
karrrrrrrrrrrrrr
ben istanbula kaçarım muhakkak
o zamana buluşma yaparık
oldu kac bende sonra antalyaya gelıcem kuzum :)
el muallim yokmuydu
gelmemmmı beeaaa arkadasım orda corelımm orda :)gel gel tatlım
heheheheheheh zuhahahhamu hahahah