Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nurşenciğim fırsat bulursam yok ne yapıp fırsatı yaratacaksın girdapda nışan düğün ne varsa gitmeyip bu defa bizimle geleceksiniz hamama da gireceksiniz kaliş girmedi sonradan çok pişman oldu kese yamisinden laf aramızda güzel kir çıkarıyor lif de benden eee artık başınızıda kendiniz yıkayın buluşmak üzere öptüm şekercim
anlaşıldı sizde iş yok ben doğurayım bari emme ocak ayında tombiş davet ediyor ya o zaman çalışmaya başlarım biraz sabır kızlar :kedi::
KIZIM ıTıRAF ET SENDE DÜNDEN HAZIRDIN YANııı, HANı ıSTEMEM YAN CEBıME KOY MıSALıı DEMıııı:roflol::roflol:bak gördünmü mıhdarı nasılda iftira atıyo bana azgın mazgın diye kızım duymadınmı mantar durdukca kurtlanır diye sen benim yaşıma gel konuşuruz ozaman hani biz birgün fazla kaldıkya onlardan oyüzden öle diyo ben masumum suçlu veyselbey kalalımdiye o ısrar etti aslında iyide oldu ohhhhhhhhhhhh ayak kırıldı ramazan bayram derkennnnnnnnnnnnnnnnnnn ııhhh ıhhh öhh öhh anlayan anladı
TEŞEKKÜRLER CANIM SAOLopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5oh ne güzel fotolar ya bayıldım
ayrca da çiköfte süper gözüküyo neyse afyet olsun
dostluğunuz dayım olsun arkadaşlar
EVET CANIM KESıNLıKLE ÇOK GÜZELDı, ANLATILMAZ YıYıP YAŞAMAK LAZIM DERıM BENcokacimcoookkaydirigubbakcemile5hepiniz harıkasınız ALLAH dostlugunuzu daim etsin....
tabi çiğkoftelerı hiç soylemıyorum
VALLA ABLACIM YANIMIZDA DEĞıLDıN GELEMEDıN, AMA HEP ADIN GEÇTı ıNANKııopuyorumnanaktancanlarım sizleri mutlu görmek çok güzel...opuyorumnanaktansevamını diliyorum bende fırsat bulunca kızlarımla birlikte katılırım,yani demi Girdap bekarlar olarak :umursamaz::sinifsinif:
sizleri seviyorum iyi ki varsınıza.siyi ki tanıdımopuyorumnanaktana.s.:enbuyukkk:
EVET FIRSAT YARATMAK LAZIM KESıNLıKLEkaydirigubbakcemile5 DıLEK ABLAM HAKLIkaydirigubbakcemile5nurşenciğim fırsat bulursam yok ne yapıp fırsatı yaratacaksın girdapda nışan düğün ne varsa gitmeyip bu defa bizimle geleceksiniz hamama da gireceksiniz kaliş girmedi sonradan çok pişman oldu kese yamisinden laf aramızda güzel kir çıkarıyor lif de benden eee artık başınızıda kendiniz yıkayın buluşmak üzere öptüm şekercim
PES YANııı ABLA, SONUNDA SENıDE BAŞTAN ÇIKARDIKYA HELAL OLSUN BıZEEE:roflol::roflol::roflol:anlaşıldı sizde iş yok ben doğurayım bari emme ocak ayında tombiş davet ediyor ya o zaman çalışmaya başlarım biraz sabır kızlar :kedi::
TEŞEKKÜRLER CANIM, EN KISA ZMANDA TEKRARLAYACAĞIZopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5ayyyyy cig kofteler cok guzel duruyo
ne guzel yaaa iyi yapmissin
biliyor musun çoktandır hamama gitmedim güzel olur.Ben hastaneye ziyarete gidiyorum nişan düğün yok şekerim:sm_confused:siz eşli gidiyorsunuz biz bekar çoncuklarımızla gelelim demi..özleştik demi sağlıkla sevgiyle kalkaydirigubbakcemile3Şeniza.s.
ne zaman doğuracaksın?karar verrrrrrrrrrrrr:sm_cool:
eylülüm canım busefer acemiligimize geldi mıhdar oruçtu ben griptim hamama giremedik odadaki jakuziyle yetindik ama rabbim nasip ederse 1ocak15 ocak işte ozaman 9+9 şiddetinde sallanacak kızılcahamam tüm gönül dostları davetlidir bekleriz:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:süpriz eşli kzlcahamam çkarmasi kzlcahamam sallanmştr kesin
hoşgeldin esmerlerin en güzeliBEKLEYİN BEKLEYİN BENDE GELECEMMMM
valla yamisin ii anlıyomuşKESE YA TAM BANA GÖRE
İYİÇE KİRLENDİKKKK YAWWWWWWWWWWWWWW
BİRLERİ BANADA EL ATSINNNNN:sinifsinif:
TEŞEKKÜRLER CANIM SAOLASIN:1hug:oohhhh süper..alkisalkisalkis çiğköfte :jeyyar: :jeyyar:
kııhhh kıııhhh :jeyyar:
sizede bol bol
EVET İNCİM GERÇEKTEN SÜPERDİa.s HERŞEYE DEYDİ YANİİİ:jeyyar::jeyyar:sefaniz olsun ohh ohhhhh
negüzel bir bulusma olmus bu böyle
insallah dvm gelir
muhabbetiniz ve dostlugunuz daim olsun
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
KAYMAĞIM BU SEFER KAÇAK BULUŞMA GİBİ OLDU EMME NE YAPALIM KISMET İŞTEa.ssüpriz eşli kzlcahamam çkarmasi kzlcahamam sallanmştr kesin
KIS SEN VARYA SEEENNN, SEN AZ DEİL YANİİİİ:jeyyar: O DEPREMİ SEN YARATACAN ZANNUMCA:roflol::roflol::roflol:sabah şerifleri hayr olsun canlar neler döktürülmüş gene arkamdan atmış tutmuş mıhdarrrrrrrrrr kısss valla o istedi sen bilmewzsin o neyere bakan yürek yakandır sinsi sinsi yürütür işini benim delim dışına anca cenemde var laf çok icraat eeeeeeeeee o da var eccük olmasınmı yani iiiiiii bak bebek işini dilek üslen di kurtulduk kese köpük işide tamam yerde hazır eeeee tutmayın bizi inşallah dostlarda yanlız bırakmazlar biarada olursak degmeyin keyfimize rabbim nazarlardan kötülüklerden düşman ve şeytanın şerrinden cümlemizi esirgesin amin
eylülüm canım busefer acemiligimize geldi mıhdar oruçtu ben griptim hamama giremedik odadaki jakuziyle yetindik ama rabbim nasip ederse 1ocak15 ocak işte ozaman 9+9 şiddetinde sallanacak kızılcahamam tüm gönül dostları davetlidir bekleriz:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:
AMİİİİİİİİN :Saruboceq: CANIM TEŞEKKÜRLER:1hug:a.s.Çok güzel görüntüler....
Dostluğunuz ve mutluluğunuz bakii olsun inşaallah
ESMERİM SANA KESEYİ BEN ATCEM KIS HABERİN OLSUN BAŞKASINA SÖZ VERME SAKIN:jeyyar::roflol::roflol::roflol:BEKLEYİN BEKLEYİN BENDE GELECEMMMM
KESE YA TAM BANA GÖRE
İYİÇE KİRLENDİKKKK YAWWWWWWWWWWWWWW
BİRLERİ BANADA EL ATSINNNNN:sinifsinif: