Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydınlar canlar rabbim bu mubarek günün yüzü suyu hürmetine gönlünüzden geçen tüm güzel dilek ve dualarınızı kabul eylesin hayırlı cumalar dualarda buluşmak ümidiyle kocaman öpüyorum
wooooooow
cok güzel :lepi:
ayyyyyyyyyyyy bi çay bi pasta kaldık yokmu banada elbise çanta nazarlık falan alan çatlatmayın adamı deyin hele nerden nasıl alıyonuz bunları
arkadaşlar bugün beypazarına gittim başka grubumla çook güzel geçti gümüşcüler çarşısında 2 saate yakın kaldık bakmakla bitmeyen takılar çarşısı açık büfe gibi dolma çevizli sucuk lokum baklava yöresel ne varsa tattırmak için yarşıyorlar istermisiniz hep beraber de gidelim konakları müzeleri gezelim mıhtarımıza duyurulur hafta arası daha sakin oluyormuş rahat rahat gezeriz çalışanlar 1 gün izin alabilirlerse hepinizi öptüm
canım inşallah sık sık tekrarlamayı düşünüyoruz buhaftada gezimiz olacaktı ama bazı arkadaşların işi çıktı hasta olan oldu erteledik bidahaki sefere sanada haber veririz profilin açık olsun ogezi ani oldu biraz öpüyorum canım tekrar hoşgeldin aramıza:enbuyukkk:Sizleri kutlarım,ne iyi olmuş gezmiş ve görmüşünüz,inşallah bir dahaki geziye ben de katılabilirim
inşallah en yakın zamanda tekrarlarsınız.
pırıl pırıl hava var yazdan kalma uyutmuyoki beni içim kıpır kıpır hemen işleri toparlayım atcam kendimi dışarı inşallah amin canım dileklerin hepimiz için geçerli olsun öpüyorum:enbuyukkk:günaydıııın herkese hayırlı sağlıklı ve huzurlu bir hafta daha başlamış olsun inşallah tombiş yeni saat uygulamasına alışamadık daha ancak şekerim öptüm