Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle mi alismaliyim ? İnaninnkac gündür mhvoldum çok yapmak istiyorum ama yigiliyorum.Önce duvara dayanarak yaparak aşılabilirsiniz veya o sırada bir masaya tutunarak
Bakın burada detaylı anlatıyor, belki işinize yarar
günde kactane yapiyosunuz ben gunde 1 saat leslie ek 30.sguat 30 mekik çekiyorumTeşekkür ederim size . Deneyeyim. Çünkü yapmayı çok istiyorum :)
Merhabalar ben devam edemedim bacak ağrılarımdan. Ben bölgesel çalışıyorum. Kadın egzersizleri diye ücretsiz bir uygulama indirdim onların içinde 20+10 vardı ancak devam edemedim aradayim şu an . Bana çok ağrı geldigünde kactane yapiyosunuz ben gunde 1 saat leslie ek 30.sguat 30 mekik çekiyorum
Ben d düzenli günde 20yapmaya başladım çok zorlanmadan. Pilates artı squat bakalım :)İlk başladigimda belimi cok zorlamisti.Sonra şöyle alistim; önce mutlaka ısınma hareketleri yapiyorum 15_20 dk kadar.Daha sonra ayaktayken bir elimi duvara dayayip,sırasıyla bacaklarimi yukari kaldirip indiriyorum.önce 20 şer başladim buna.Bu şekilde iyice ısındiktan sonra squat a geciyorum.ilk günler 15 ,sonra 5 er arttirarak daga sonraki günlerde 80 _90 a ciktim.en sonda esneme hareketleri ile bitiriyorum.Bu sekilde sabirla yaparak hic bir sorun yasamadim ben.1 ayin sonunda sonuç ina nil maz ! Güzel oluyor.Haftafa 4 gün yaptim bu arada.
Valla uygun kanal bulamadim ancak günde 20 ye alistirdim kendimi bakalım :)Bu squat türü sadece ön bacağı çalıştırıyor.Bence YouTubedan kendinize uygun bir kanal bulup oradan takip edin.Kaslarinizi nerede sıkmanız hareketi yaparken neye dikkat etmelisiniz onları anlatıyor
Bence hep aynı squat yerine alternatiflerine de bakın derim mesela sumo squat bir de squat yapmadan önce mutlaka eklemlerinizi ısıtın. Squat yerine farklı alternatifte çok daha etkili olanları var.Buraya bakın derim her bölge için egzersizlerin nasıl yapıldığını detaylandirmisValla uygun kanal bulamadim ancak günde 20 ye alistirdim kendimi bakalım :)
aynen öyle oldu su an sorun yokİlk başlarda ağrı olabilir. Vücut hamlığıdır o. Sonradan daha az ağrı ve yorgunluk olur