- 23 Eylül 2016
- 8.287
- 25.071
-
- Konu Sahibi aslidirasli1
Birkac kisi daha bulup baslayalim bugun bence ne dersiniz :)Ş
Bende aksattım, birlikte başlayabiliriz
Bn 1,70 55 kiloyum hafif o kaslı bacak görüntüsünide seviyorum benKac kilosunuz, ben squat bacaklarda kasli bir goruntu yapiyor diye duydum , sadece popomu sekillendirmek ve bacaklarimi biraz sıkılastirmak istiyorum kas goruntusu istemiyorum
Bu arada kilom 46
Tamam o zaman bir topik aciyim gun tutalim ve baslayalim bugun bikac arastirma yapalim hangi programi uygulayacagimizi bikac video arastiriyorum suan paylascam seninle canimBn 1,70 55 kiloyum hafif o kaslı bacak görüntüsünide seviyorum ben
Etiketledim konuya seni canimTamam siz açın takiplerimin ordan doğrunbşr şekilde başlayalım. 2 ya da 3 ayda uzun bi süre değil bence. Güzel sıkı kalçalar için-)
Bana bildirim gelmedi Yen'i kullanmaya başladım henüz acemiyimEtiketledim konuya seni canim
Tekrar etiketliyorum simdi canim bildirim gelicek etiketledigime dair, oraya tiklaBana bildirim gelmedi Yen'i kullanmaya başladım henüz acemiyim
başladınız mı? yeni başlayanlar için topiğimizYaa ben de bugün başlıcam ve günlük yazayım buraya yaptıklarımı gözle görülür fark olursa foto da atarım 1 ay sonra
başladınız mı? yeni başlayanlar için topiğimiz
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...breka-ve-arkadaslarinin-spor-listesi.1000802/
Başladınız mı? Ben 1 aydır yapıyorum spor salonunada yazıldım hatta ama bi faydasını göremiyorum.. büyük umutlarla başlamıştım tahta gibi olan kalçamdan fazlaca rahatsız olduğum İÇİN güzel bi ışıktı bana.. ama gelin görün ki aynı.. nerde hata yapıyorum bilemedim
Geceleri isinmadan 25 tane yapiyorumSquat gunde kac yapiyisunuz? Birde isinma sart mi? Ne kadar surede sobgc gordunuz?
Ne kadar suredir yapiyosun? Degisiklik oldu mu?Geceleri isinmadan 25 tane yapiyorum
Bir haftadir yapiyorumNe kadar suredir yapiyosun? Degisiklik oldu mu?
Ok ben 2 haftadir:) degisiklik var mi bende anlamiyorum aslinda: ( bazen degisiyo gibi geliyo.. belkide psikolojiktir: (Bir haftadir yapiyorum
Daha degisiklik olmaz sanirim