ay bıde o var bı seferde 50 tane yapılmıyo ben 20 tane yapıp bı ara verıp sonra bı 20 daha yapıyorum oyle gıdıyorum ayyy heveslendım bırakmıycamŞöyle diyimm arkadaslar dalga gecerdi yolda gorunce arkadan tanioz basenden diye simdi dal gibisin kilo al bacaklar kirilcak diyolar.gecen 26 beden pantolon bol geldi.163 boyum 55 ten 47 dustum..set halinde aralikli yapin fazla yuklenmeyin zamanla arttirin
benim zaten yeterince kalın bundan sonra kalınlaşma olmaz bendeyok cnm yap sen faydasını görcen..ben yarın başlıcam yanında bide yürüyüş tamamdır
agalar önden
teşekkürler yarın iyice bir araştırayım şunu
buraya KOCİŞİMİ ALDATIYORUM diye konu acsaydım hepınız doluşurdunuz ama
evet cnm kalinlastirio :)selam gençler
ben 1.60 boyunda 48 kıloyum alt kısmım sadece toparlansın ıstiyorum ve bunun içinde bır haftadır squat yapıyorum ama toparlanmak yerıne dahada kalınlaştım sankı ya netten araştırdım ama kesın bısey bulamadım bılenler yazabılırmı acaba eger kaslanıp dahada kalınlaştırıyosa başka egzersize başlıycam
Cok hossun ya cok guldum buna 😂😂
Benim de basenlerim ic bacaklarim sorun ya popomda buyuk anam kas yaparken goz cikarmayalim harika konu olmus takipteyim 😊
Once kalinlastirip sonra inceltiyosa yaparim daha ne kadar kalin olcak ki zaten
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
alt kısmı sıkılaştırmak mı istiyorsun yani
evet cnm kalinlastirio :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
evet kanka benımkı cok buyuk ucundan kestirsemmi acaba
olamazzzzzzz
kestır tabi
plates çok etkılıymıs dal gıbı yapıyormus. bir arkadasımdan bılıyorumama evde yapmayacaksın tabi
spor salonunda hocalar eşliğindehoş 48 kıloymussun
ne kadar kalın olabılır kı bacakların
herkes ister sıkı bir bacakyanı kalın değil ama bıngıl bıngıl dal gibi olsa fenamı olar
selam gençler
ben 1.60 boyunda 48 kıloyum alt kısmım sadece toparlansın ıstiyorum ve bunun içinde bır haftadır squat yapıyorum ama toparlanmak yerıne dahada kalınlaştım sankı ya netten araştırdım ama kesın bısey bulamadım bılenler yazabılırmı acaba eger kaslanıp dahada kalınlaştırıyosa başka egzersize başlıycam
herkes ister sıkı bir bacakay çok sıkıcı yaa spor yapmak ancak yanında bır arkadasın olcak onunla gıtcen gelcen
yandaş lazım
büyük bir hevesle aldım evde duruyor top
sende squat yap o zaman
daha bugün haberler de doktorlar uyarıyordu bilinçsiz spor yapmayın ilerde kalıcı rahatsızlıklara yol açar ya da incinmelere yol açar vs diye bence bir uzmana danış hatta direk salona falan git eskisi gibi pahalı bile değil
alaturka tuvalet lazım aslındabak onla da ıyı olur hee
aslında gunde 10 kere yapsam ıyı mı, az mı?
cok olur kanka sen bıkere buyugunu yapmaya gitsen yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?