Bugün sqatta 12. Günüm dinlenme günüm bugün:) kahve limonu 5. Kez yapicaminsallah canim ya kacinci gunundesin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün sqatta 12. Günüm dinlenme günüm bugün:) kahve limonu 5. Kez yapicaminsallah canim ya kacinci gunundesin
bende bugun 160 yaptm sabirsizlaniyorum biraz degsimn icinBugün sqatta 12. Günüm dinlenme günüm bugün:) kahve limonu 5. Kez yapicam
Ben Jen Selter'i hiç beğenmiyorum. Lordoz Hastalığı var diyerek bu sözüyle herkesi umutsuzluğa düşürmek istiyor resmen. Lordoz hastalığı öyle olmaz çok sakıncalı ve spor yapamaz.o kadinin hakkini cok yiyolar zaten yok hastaymisda ondan oyle kalcasi varmis herkes calistgi gercegini unutyo evet bende sabirsizim ama azimliyim ve yapip birakmicam duzenli yasam tarzi haline getircem Visenyaa haklisin ve tesekkurler canim yardimlarn icin
Olabilir. Kalınlaştırmayan squat hareketi de var.Bacaklari kalinlastiriyormus
Benim gittigim spor salonunda squat yaptiriyordu hoca pilatesten önce
Kendi bacaklari kalindi mesela poposu cikik ve büyüktü.benim sevmedigim fizik
bacaklar bence birazda yapi bende cok severim ince bel cikik bi popoBacaklari kalinlastiriyormus
Benim gittigim spor salonunda squat yaptiriyordu hoca pilatesten önce
Kendi bacaklari kalindi mesela poposu cikik ve büyüktü.benim sevmedigim fizik
Ben severim cikik popo ama büyük olmayacak...bacaklar bence birazda yapi bende cok severim ince bel cikik bi popo
O temel hareket kalinlastiriyorOlabilir. Kalınlaştırmayan squat hareketi de var.
olabilir canim zevk meselesiBen severim cikik popo ama büyük olmayacak...
Evet.squat bacaklarımı kalınlaştırdı sanki. dizden yukarısını kas yaptığı ıcın olabılır mı?
Evet.
Ama korkmayın abartı şekilde dambil ve halter ile çalışılmadığı için kaslı olmaz.
Güzel cevabın ve engin bilgilerin için çok teşekkürler. Mükemmel bir egzersiz. Fakat çoğu kişi cesaret edemiyor yarıda kalıyor.Squat a dikkat cekmen cok güzel olmus canim. Neden korkuyoruz bu kadar bilmiyorum. Ben iki yildir yapiyorum, üstelik son bir yil hafif agirlikla basladim artik 6 kg kaldiriyorum yaparken fakat asiri sayida yapmiyorum. Haftada birkac gün degisik cesitlerini 50ser kez yapiyorum popom son derece kalkik ve yuvarlak, bacaklarim da hic kalinlasmadi. Kaslar ancak elimle tuttugumda hissediliyor ama genelde sikilik oldu tabii.
Vücudunuzu merak etmedim değil hani.. :)Sunu da ekleyeyim ben kardio yaparken el ve ayak bileklerime agirlik manseti takiyorum ayni sekilde bacak hareketlerinde de ayak bileklerime. Ilerleyen yaslarda saglam kaslara her kadinin ihtiyaci var hem yag yakmaya yardimci olur kaslar hem de menopoz sürecinde vücudumuzu destekler.
Oooo Tebrikler :) Çok iyi olmuş ayakları dışa dönük şekilde fazla çok Çömelmeden devam et. Ben agirlikla yapıyorum şimdilik. Ilk babaşladığımda ağırlıksiz başladım. Kas hastasiyim biraz olsun o kadarBen bugün squat programina başladm iç bacakda calışsn diye ayaklarım dışa dönük yapıyorum ağırlksız bi şekilde Visenyaa cım yanlış bişey yok demi 50 iyle basladm bugün
Gönderirdim canim resim ama sana özel mesaj gelmiyor maalesef.Güzel cevabın ve engin bilgilerin için çok teşekkürler. Mükemmel bir egzersiz. Fakat çoğu kişi cesaret edemiyor yarıda kalıyor.
Vücudunuzu merak etmedim değil hani.. :)