Squat hakkında herşey !!!

aklma gelmısken bır sey daha sorayım ben oturarak calısıyrm kamburluk oldu omuzlarımı gerı gerı atıp oturdugum yerden kendımce bısıler yapmaya calısıyrm 15 hareket vs vs omuz kaslarım kısalıp one meyletmım dıye arkadas bu hareket gögüslerini kucultur dedı öle bısıy varsa yamım aksıne buyusun:)

kızlarr yardımm kalçam iyice genişledi yanlara doğru yaa .
hatta bir kız vardı birlikte çalıştığımız dikkat et kalçan yayılmış toparla falan dedi ?
ne yapmam lazım kaç squat ?hep başlıyorum squata sıkılıyorum bırakıyorum . kalçam iri ama arkaya doğru olsn istiyorum . kim kardashian gibi olmasada yani biraz olsun .

aklma gelmısken bır sey daha sorayım ben oturarak calısıyrm kamburluk oldu omuzlarımı gerı gerı atıp oturdugum yerden kendımce bısıler yapmaya calısıyrm 15 hareket vs vs omuz kaslarım kısalıp one meyletmım dıye arkadas bu hareket gögüslerini kucultur dedı öle bısıy varsa yamım aksıne buyusun:)
İlk sayfalarda nasıl oturup kalkacağını anlattım. Doğru yapıp yapmadığını anlaman için karşına ayna koy ve aynaya bakarak yapabilirsin ve emin olabilirsin doğru yapılıp yapılmayacağından. Hareket göğüsleri küçültmez. Göğüslerle zerre alakası yok.

kızlarr yardımm kalçam iyice genişledi yanlara doğru yaa .
hatta bir kız vardı birlikte çalıştığımız dikkat et kalçan yayılmış toparla falan dedi ?
ne yapmam lazım kaç squat ?hep başlıyorum squata sıkılıyorum bırakıyorum . kalçam iri ama arkaya doğru olsn istiyorum . kim kardashian gibi olmasada yani biraz olsun .
Canım bir fotoğraf atabilir misin lütfen ? Yanlara doğru genişleme falan olmaz. Arkaya doğru genişler toplar ama birazda büyür büyüyünce biraz sertliği dikliği yanlardan belli olur. Squatı doğru yaptıgından emin ol. Ve sadece squat değil squatın çeşitlerinden de yapmalısın.

1 ay yapmazsan olacağı bu işte. Ama kesinlikle beslenmene çok dikkat et. Squat öncesi ve squat sonrası besinlerine dikkat et herşey beslenmede bitiyor.
Birden yüklendim sanırım. Bacaklarımın ön tarafı ağrıyor. Kalçamın ağrıması gerekmez mi. Yalnış mı yapıyorum ki. Neler yemeliyim protein ağırlıklı mı olmalı

Birden yüklendim sanırım. Bacaklarımın ön tarafı ağrıyor. Kalçamın ağrıması gerekmez mi. Yalnış mı yapıyorum ki. Neler yemeliyim protein ağırlıklı mı olmalı
Evet protein ağırlıklı olması lazım ama öyle sürekli protein değil. Özelliklede spora başlamadan önce karbonhiidratlı beslenmek lazım enerji lazım. Tahıllı ekmek bulgur veya pirinç yada yulaf vs.. ve spor biter bitmez bol protein... Kalça hemen ağrımaz ön bacakların ağrıması doğru yaptıgın anlamına gelir.

Merhaba inşallah biri vardır burda yardım bana mayıs ayında emekli oldum oldum arkadaşlar veeee harekesizlik ve yaş faktörü kilo aldım şimdi sorularım kilom üst bölgemde karın bel sırt sckuart dogru yazamadım galiba neyse affedin beni inceltirmi

Merhaba inşallah biri vardır burda yardım bana mayıs ayında emekli oldum oldum arkadaşlar veeee harekesizlik ve yaş faktörü kilo aldım şimdi sorularım kilom üst bölgemde karın bel sırt sckuart dogru yazamadım galiba neyse affedin beni inceltirmi
Evet inceltir. Ama düzenli yapmanız gerekecek ve beslenmenize çok dikkat etmelisiniz.

Teşekkür ederim hergün düzenli ve sayıları artkrarak yaparsam ve yemege dikkat edersem kac ayda kilo veririm
Kilo vermek için sadece squat yeterli olmuyor squata başlamadan önce bol cardıo yapmalısın ip atlama, koşu, yürüyüş ısınma hareketleri... squatı da sona yapmalısınız. Kilo vermek için bol cardıo.

Canım bir fotoğraf atabilir misin lütfen ? Yanlara doğru genişleme falan olmaz. Arkaya doğru genişler toplar ama birazda büyür büyüyünce biraz sertliği dikliği yanlardan belli olur. Squatı doğru yaptıgından emin ol. Ve sadece squat değil squatın çeşitlerinden de yapmalısın.
işte yapamadığım için genişledi .yani kaç squat yapmam lazım . bir yapıyor bir bırakıyorum sürekli .

youtubede kalça hareketleri var onları yapmanı öneririm. zamanla toparlar. 1-2 ayda hareketleri yapmayı bırakma. bu bir süreç en az 6 ay 1 sende sonuç alırsın
başlayacam evet . zaten sürekli başlıyorum bırakıyorum ya bir düzen oturtamadım . uzun süre yapmayınca ve ilk defa yapınca her yerim ağrıyor haliliyle .

X