Sag taraf suan oyle bi aciyoki sol okadar degil yamuk buyucek kalcalarimKalça germe de kim düzgün yapıyor ki benim favorilerde yamuk yapıyor ee nasıl geliştiyse o kalçalar. Yeter ki ger her türlü olur. Hatta kalça germeyle köpek işeme hareketi yapıyorum inanılmaz şekil aldıç :)
Etiketleyeceğim seni o harekete instagramdaSag taraf suan oyle bi aciyoki sol okadar degil yamuk buyucek kalcalarimkopek iseme hangisi yahuu
Tamam bak seni izliyorum burda album yaptim fotograf koydum biraz gelisme var ama hala kalkik degil tabiEtiketleyeceğim seni o harekete instagramda
Ağrıması normal. Bel ağrısa yanlış yaptın demektir. :)
Özel değilse ne ameliyatı oldunuz ona göre önereceğim.[/QUOTE
meme ameliyatı oldum kolları kullanamadığım için platese ara vermek zorundayım.
Etiketleyeceğim seni o harekete instagramda
Instagram hesabın var mı takip edeyim seni isim aynımı
yovanna bile hareketleri yaparken titriyo bende kendime gucsuz diyodumEtiketleyeceğim seni o harekete instagramda
Sende bi' alemsin yayovanna bile hareketleri yaparken titriyo bende kendime gucsuz diyodum
Haha yalanmiinstagram hesabım ''goncamelan'' canım
Sende bi' alemsin ya
Bazen içimi okuyorsun valla elin kızları yaparken maşallah ben mahvoluyorum diyorum.Haha yalanmi
haha fotografta görundugu kadar guzel değil gerçeği malesef hala fazlalık varrBazen içimi okuyorsun valla elin kızları yaparken maşallah ben mahvoluyorum diyorum.
Sen bence squati birak ya beni geçmişsin kiz birde yeni başladınbu yıl ki modan yuksek bel etek ve pantolonlar olsun tadindan yenmez yeminle
O değil de, benim hoca yurt dışına gitti resim hocam yani. Koskoca kurs bana kaldi. Yağlı boya egitimini ben devam ettirecem hem kurs hem spor ölme esegim ölme.
Ben nerdeyse ikinci ayimda fena fazlalik vardı. Yavaş yavaş toparlamaya başladı zaten toparlama süresi 6 ay sürer sonrası gelişme.haha fotografta görundugu kadar guzel değil gerçeği malesef hala fazlalık varramaa çok teşekkür ederim daha senin kadar olamadım kii . vaay yaglı boya haa hemm sporcu hem sanatkar vayyy maşallah sana nazar degmsesın tu tu tu
vitamin kullan enerji lazım olucakSquat yapabilirsin. Göğüslerine etki etmez.
Ben nerdeyse ikinci ayimda fena fazlalik vardı. Yavaş yavaş toparlamaya başladı zaten toparlama süresi 6 ay sürer sonrası gelişme.
Çok teşekkürler ya ikisini aynı anda yürütmek beni yataklara düşürebilir.az önce kaçamak yaptım ve mantilari mideye indirdim
İlgin için tşk.ama ben yapabilirmiyim göğsümü etkileri demiyorum squat popoyu büyütürmü ben büyüsün iste.iyorum sadece dikleşsin istiyorum faydası olurmu???ezgulasor Squat yapabilirsin göguslere dambil kullanmadigin sürece etki etmez.
vitamin kullan enerji lazım olucakben bugun gayet saglıklı yedim ızgara köfte salata bir dilim ekmek ve meyvesuyu şimdide bitki çayımı göturuyorum hahah olsun sen mantı yesende bişey olmaz eskiye göre basenlerim topladı ama hala altta var fazlalık belli
Olur tabikide hem diklesir sıkılasir buyur ve şekile girer. Aynaya bakarak yapabilirsin doğru yapıp yapmadigndan emin olursun en azından.İlgin için tşk.ama ben yapabilirmiyim göğsümü etkileri demiyorum squat popoyu büyütürmü ben büyüsün iste.iyorum sadece dikleşsin istiyorum faydası olurmu???
Merhaba bende squata başlamaya karar verdim.Bende bacağımı kalınlaştırmayacak popomu büyütmeyecek ama dikleştirecek hareketi yapmak istiyorum ama hangisi rica etsem hareketi paylaşırmısın? Bu gün birinci günüm olacak.teşekürlerOlabilir. Kalınlaştırmayan squat hareketi de var.
O zaman programiniz şu yönde olsun:Merhaba bende squata başlamaya karar verdim.Bende bacağımı kalınlaştırmayacak popomu büyütmeyecek ama dikleştirecek hareketi yapmak istiyorum ama hangisi rica etsem hareketi paylaşırmısın? Bu gün birinci günüm olacak.teşekürler
benim kafam şınav kısmına takıldı. bildiğimiz şınav mı göğüsleri büyütüyorSquati hızlı yapıyorsan demek ki kolay ve yanlış yapıyorsun. Ağırlığı kalkarken beline değil ayak topuklarina ver. Çömelirken bel dik duracak.
Jillian'ı sıkılaşayim diye başladim ama gel gör ki zayifladim.Bacaklarima gelecek olursak squat sertleştirdi ve bacaklarima şekil verdi. Birde koşu yapıyorum koşu yaptığın sürece fazla kalınlaşmaz. Koşu yerine eliptik bisiklette yapabilirsin arada ondan yapiyorum. Eliptik bisiklet koşu bandindan çok çok saha faydasını gösteriyor. Hem inceltiyor hem yağ yaktiriyor hemde sikilastiriyor.
Ben jillian 2 level devam edemeyeceğim maalesef. Bel bölgem 60'dan indi. Göğüs için jillian şınavini çektim göğüs konusunda sinav bir numara. Ben yapamiyordum sonra alıştım birde iki elime 2 kg dambill alıp kollarimi açıp kapayarak dambill çalıştım göğüs için büyüdü.
Ilaveten sakin squati birakma !!! Günde 15 tane bile olsa yap. Ben mekikte gormedigim yararı squatta gördüm. Beli inceltiyor. Bacaklardaki kemik yapısını düzenliyor. Üst bacaklar şekil alıyor ve estetiksel görünüm kazanıyor. Kalça da çatlaklar bile varsa kalça sıkılaşa sıkılaşa catlaklari yok ediyor. Benim gitmez dediğim catlaklarda yok oldu.
Canım bende burayı yeni keşfettim benim de bel ve üst bacakta sıkıntı var ve kalca büyütme istiyorum bana da yardımcı olur musun squat a başladım ama diz kapağında ağrılar başladı gün boyu ağrıyor yanlış yaptım sanırım ara mi vermem gerekiyoO zaman programiniz şu yönde olsun:
Ilk 10 tane normal squat ardindan kalinlastirmayan çeşidi "Squat side kick" "Ziplamali squat" yapabilirsiniz. Bu squatin iki çeşidinden biridir ve kalınlaştırmaz.
Evet sıkılaştırıyor ve göğüslere şekil veriyor.benim kafam şınav kısmına takıldı. bildiğimiz şınav mı göğüsleri büyütüyor
Yağ oranın ve kilon nasıl acaba ?Canım bende burayı yeni keşfettim benim de bel ve üst bacakta sıkıntı var ve kalca büyütme istiyorum bana da yardımcı olur musun squat a başladım ama diz kapağında ağrılar başladı gün boyu ağrıyor yanlış yaptım sanırım ara mi vermem gerekiyo