Squat hakkında herşey !!!

Sag taraf suan oyle bi aciyoki sol okadar degil yamuk buyucek kalcalarim kopek iseme hangisi yahuu

Bazen içimi okuyorsun valla elin kızları yaparken maşallah ben mahvoluyorum diyorum.
Sen bence squati birak ya beni geçmişsin kiz birde yeni başladın bu yıl ki modan yuksek bel etek ve pantolonlar olsun tadindan yenmez yeminle

O değil de, benim hoca yurt dışına gitti resim hocam yani. Koskoca kurs bana kaldi. Yağlı boya egitimini ben devam ettirecem hem kurs hem spor ölme esegim ölme.

haha fotografta görundugu kadar guzel değil gerçeği malesef hala fazlalık varr amaa çok teşekkür ederim daha senin kadar olamadım kii . vaay yaglı boya haa hemm sporcu hem sanatkar vayyy maşallah sana nazar degmsesın tu tu tu

Squat yapabilirsin. Göğüslerine etki etmez.
Ben nerdeyse ikinci ayimda fena fazlalik vardı. Yavaş yavaş toparlamaya başladı zaten toparlama süresi 6 ay sürer sonrası gelişme.
Çok teşekkürler ya ikisini aynı anda yürütmek beni yataklara düşürebilir. az önce kaçamak yaptım ve mantilari mideye indirdim

vitamin kullan enerji lazım olucak ben bugun gayet saglıklı yedim ızgara köfte salata bir dilim ekmek ve meyvesuyu şimdide bitki çayımı göturuyorum hahah olsun sen mantı yesende bişey olmaz eskiye göre basenlerim topladı ama hala altta var fazlalık belli

İlgin için tşk.ama ben yapabilirmiyim göğsümü etkileri demiyorum squat popoyu büyütürmü ben büyüsün iste.iyorum sadece dikleşsin istiyorum faydası olurmu???
Olur tabikide hem diklesir sıkılasir buyur ve şekile girer. Aynaya bakarak yapabilirsin doğru yapıp yapmadigndan emin olursun en azından.

Olabilir. Kalınlaştırmayan squat hareketi de var.
Merhaba bende squata başlamaya karar verdim.Bende bacağımı kalınlaştırmayacak popomu büyütmeyecek ama dikleştirecek hareketi yapmak istiyorum ama hangisi rica etsem hareketi paylaşırmısın? Bu gün birinci günüm olacak.teşekürler

O zaman programiniz şu yönde olsun:
Ilk 10 tane normal squat ardindan kalinlastirmayan çeşidi "Squat side kick" "Ziplamali squat" yapabilirsiniz. Bu squatin iki çeşidinden biridir ve kalınlaştırmaz.

benim kafam şınav kısmına takıldı. bildiğimiz şınav mı göğüsleri büyütüyor

O zaman programiniz şu yönde olsun:
Ilk 10 tane normal squat ardindan kalinlastirmayan çeşidi "Squat side kick" "Ziplamali squat" yapabilirsiniz. Bu squatin iki çeşidinden biridir ve kalınlaştırmaz.
Canım bende burayı yeni keşfettim benim de bel ve üst bacakta sıkıntı var ve kalca büyütme istiyorum bana da yardımcı olur musun squat a başladım ama diz kapağında ağrılar başladı gün boyu ağrıyor yanlış yaptım sanırım ara mi vermem gerekiyo

benim kafam şınav kısmına takıldı. bildiğimiz şınav mı göğüsleri büyütüyor
Evet sıkılaştırıyor ve göğüslere şekil veriyor.
Yağ oranın ve kilon nasıl acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…