Squat hakkında herşey !!!

Mister81 sana fotoğrafları özelden mi attı
Kendinde olan gelişimleri fotoğrafladıysa merak ettim ben de gelişmeler nasıl
diye sitedeyse hangi sayfa acaba
telefondan giriyorum da rahat dolaşamadım bi
Kendisini takip ediyorum. Güzel fotoğraflarını kendisini takip ederek görebilirsin. Hem gaz olur sana totoyu kaldırmak için
Benim de gerilerde var fotom bu sayfada bakabilirsin.

Değişiklikler hafif hafif belirmiştir eminim :)
Kesinlikle farkediyor ya. Bu gün aynada totomla karşılaştım şok oldumm sıkı olmuş azıcık toparlanmış ve bacaklarımin sutlac kıvamını terketmeye başladığını hissediyorum ve Okulda yüksek bel giyenlere kızarak bakıyorum squatsiz popoyla ne cesaret diyee düşüncellerimi bile etkiledi yaa :)))

Düşünceler konusunda yanlız değilmişim. Tahta gibi kalça gördüğümde ona kiz bile diyemiyorum.

İlk sayfada yer alıyor detaylar. Ama sana önerim aynaya bakarak yapman doğru yaptıgından emin olabilirsin

Doğrumu yanlışmı yaptım bilmiyorum ama bacaklarım çok fena ağrıyor

Sağol canım ya evet aynen en geç popo şekilleniyor çok yüklenmiyorum squata bacaklar çok kaslan diye bu yüzden geç şekil alıyor olabilir .göğüslere gelince teşekkür ettim bende çok seviyorum çünkü 6 aydır benimler

Bence tam ihtiyacın olan topiktesin o zayıflığa popoyu kaldırdın mı offff

Merhabalar ya bende squat yapmak istiyorum ama ben popoyu büyütmek istemiyorum zor küçülttüm.ama çok sarktı toparlasın sıkılaşıp dikleşsin istiyorum.squat bunun için uygunmu bilemedim.yaklaşık 1'5 yıl plates ve yürüyüş yaptım ameliyat olduğum için plates yapamıyorum.konu hakkında bilgisi olan varsa bilgi paylaşımı lutfen .

İlk sayfada yer alıyor detaylar. Ama sana önerim aynaya bakarak yapman doğru yaptıgından emin olabilirsin

Doğrumu yanlışmı yaptım bilmiyorum ama bacaklarım çok fena ağrıyor
Ağrıması normal. Bel ağrısa yanlış yaptın demektir. :)

Özel değilse ne ameliyatı oldunuz ona göre önereceğim.

baktım ama beli çok duz ben kıvrımlı hatları sviyorum
Kız mankenlere laf atınca tahta toto dediğim de, annem bana laf çarpıtıyor. ''Sende geçtin o tahtalı günlerden'' demez mi bi susma geliyor bana...
Sonra benim herif instagramda kızın birini takip etmiş boy fizik aynıyız ama kızın kalça gelişmiş tamam mı. Sonra hesabına girdim baktım beğendim övdüm offf dedim kıza. Herif diyor ki;
''Senin burada kısmanman gerek, ağzıma etmen gerek ama gel gör ki kızı övüyorsun ne cinssin kızım.'' dedi.
Bak yazarken bile kahkaha attım

hahaha biz kalça kıskanmayız kalçayı severiz Ama sende çok guzel geliştirmissin haketten bende şimdi spordan geliyorum öldum bittim sol bacagımı kalça germede duzgun yapamıyorum hıç delirmek üzeryimm
Ya ben o kadına çocuklugumdan beri hayranım oondan da olabilir gözüme çok hos geliyo :)
olabilir ben ten rengine bayıldım sadce

Kalça germe de kim düzgün yapıyor ki benim favorilerde yamuk yapıyor ee nasıl geliştiyse o kalçalar. Yeter ki ger her türlü olur. Hatta kalça germeyle köpek işeme hareketi yapıyorum inanılmaz şekil aldıç :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…