Kendisini takip ediyorum. Güzel fotoğraflarını kendisini takip ederek görebilirsin. Hem gaz olur sana totoyu kaldırmak içinMister81 sana fotoğrafları özelden mi attı
Kendinde olan gelişimleri fotoğrafladıysa merak ettim ben de gelişmeler nasıl diye sitedeyse hangi sayfa acaba
telefondan giriyorum da rahat dolaşamadım bi
Kesinlikle farkediyor ya. Bu gün aynada totomla karşılaştım şok oldumm sıkı olmuş azıcık toparlanmış ve bacaklarımin sutlac kıvamını terketmeye başladığını hissediyorum ve Okulda yüksek bel giyenlere kızarak bakıyorum squatsiz popoyla ne cesaret diyee düşüncellerimi bile etkiledi yaa :)))Değişiklikler hafif hafif belirmiştir eminim :)
Düşünceler konusunda yanlız değilmişim. Tahta gibi kalça gördüğümde ona kiz bile diyemiyorum.Kesinlikle farkediyor ya. Bu gün aynada totomla karşılaştım şok oldumm sıkı olmuş azıcık toparlanmış ve bacaklarımin sutlac kıvamını terketmeye başladığını hissediyorum ve Okulda yüksek bel giyenlere kızarak bakıyorum squatsiz popoyla ne cesaret diyee düşüncellerimi bile etkiledi yaa :)))
Sağol canım ya evet aynen en geç popo şekilleniyor çok yüklenmiyorum squata bacaklar çok kaslan diye bu yüzden geç şekil alıyor olabilir .göğüslere gelince teşekkür ettim bende çok seviyorum çünkü 6 aydır benimlerHayır zayıflamazsın korkma. Squat sıkılaşma egzersizidir. Vücudu toplar bacaklara kalçalara bele şekil verir. Zayıfsanız yağ oranınız yok ise çok iyi bu spora başlayabilirsin.
Baktım şimdi. Bel oyuntuna artık diyecek bir şeyim kalmadı. Kaslardaki gölgelendirmelerde hemen göstermiş kendini. Muazzam olmuş. Tabi kalçada yavaş yavaş toparlanma sürecinde. Genel olarak kalça zaman istiyor ben bile yeni yeni toparlamaya başladım kalçadaki yağlar inatçıdır. son gaz devam :)
Haa o göğüsler ne öyle ? Dambıl mı çalışıyorsun süper ötesi:)
İlk sayfada yer alıyor detaylar. Ama sana önerim aynaya bakarak yapman doğru yaptıgından emin olabilirsin
Bence tam ihtiyacın olan topiktesin o zayıflığa popoyu kaldırdın mı offffÇok hoş bi spormuş benim gibi temellere bire bir zira bahar yorgunluğu da üstüme öyle bi bindi k bu ara kalkıp silkelenme vaktim geldi.
Ancak bi sorum olacak bütün sayfaları okuyamadım belki cevabı vardır. Aniden zayıflar mıyım çünkü kilom iyi hatta bir kaç kilo alsam alırım yani zayıflamak ve incelmek istemiyorum belim de ince ..
Yoksa benim bu topikte ne işim mi var
Beni izlemen gerekîyor canım sonra profilimden bakıcaksınYaa fotoğraflarınızı ben de görmek istiyorum telefondan rahat gezemiyorum pek kaçıncı sayfada acaba foto
Bence tam ihtiyacın olan topiktesin o zayıflığa popoyu kaldırdın mı offff
süper olursun kesinlikle sonucuda çabuk alırsınTadından yenmem demi
Takipteyim canım
teşekkür ederim..
Ben mankenlere bile kızıyorum içimden. Ya sen mankensin squatsiz nasıl popon olabilir ya diyorumDüşünceler konusunda yanlız değilmişim. Tahta gibi kalça gördüğümde ona kiz bile diyemiyorum.
benn mankenleri begenmiyorum artık fitness mankenleri onlar daha hosuma gidiyor squatsız popo popo degildir o kafadayım suanBen mankenlere bile kızıyorum içimden. Ya sen mankensin squatsiz nasıl popon olabilir ya diyorum
Merhabalar ya bende squat yapmak istiyorum ama ben popoyu büyütmek istemiyorum zor küçülttüm.ama çok sarktı toparlasın sıkılaşıp dikleşsin istiyorum.squat bunun için uygunmu bilemedim.yaklaşık 1'5 yıl plates ve yürüyüş yaptım ameliyat olduğum için plates yapamıyorum.konu hakkında bilgisi olan varsa bilgi paylaşımı lutfen .Aylar önce başladığım fakat doğru düzgün gezi, okul işleri derken devam edemediğim aralıklarla yaptığım azda olsa faydasını gördüğüm spor egzersizi..
Ne yaptım ne ettim kasım ayı başında 30 günlük squat takvimine sonunda başlamıştım. Takvimi merak edenlere;
Pek cesaret edilecek gibi bir program değil ama sonuçlarını düşündükçe cesaret edebilirsiniz. Başlamadan 1 Hafta önceden 15 veya 20 tane yapın. Çünkü ilk önce bacakların ağrıması olacaktır. Ağrıyan bacaklarla ara ara yaparsınız o yüzden başlamadan 1 hafta önce 20 tane yapın ağrısın.. bacaklardaki ağrı geçtiğinde takvimde olduğu gibi 50'den başlayacaksınız. İlk başta ağrı olan bacak bir daha ağrımayacak.
İlk yapmaya başladığımda çok yorulup bitsin diye dua eden ben, 100'e geldiğimde zorlanmadığımı ve squat'ın eğlenceli bir egzersiz olduğunu anladım. Yapmanız gereken ayaklarınızın alışması ve ilk günleri atlatmak. Dikkat etmeniz gereken yerleri anlatacağım.
Squat'ı yaparken ilk dikkat etmeniz gereken yer; ''NEFES'' tir. Çömelip kalktığınızda sürekli nefes nefese kalıyorsanız bil ki yanlış yapıyorsunuz demektir. Yavaş yapınız !!! Doğrusu ise çömelirken nefesinizi tutacaksınız, kalkarken nefesinizi vereceksiniz. Dinlenmeyi unutmayın. Örneğin 50 squat'ı yaparken 10 bittiğinde 1-2 dakika dinlenin tekrar başlayın... Kısacası nefesinizi yormayın.
100' geldiğinizde bu 100'ü ilk başladığınız etapta bitireceksiniz diye bir şey yok !! +50 sabah, +50 akşam toplam 100. Böylede uygulayabilirsiniz. (Ben başladığımda sabah akşam yapmadım başlar başlamaz bitiriyordum alışmıştım.)
Hareketi yanlış yaptığınız sürece faydasını göremezsiniz. Harekete başlayıp hemen bitsin kafasıyla hızlı hızlı yaparsanız boştur. Squat'ın püf noktası kalkarken ayaklardaki topukları
kullanmak bel bölgesini değil. Bel bölgesini kullanarak kalkarsanız faydasız. Çömelirken belinizin dik durmasına özen gösterin. Bknz:
Son olarak squat herşeydir, bacak, bel, karın ne varsa vücudu tümden çalıştıran bir hareket 30 gün dolmasada 15 günde faydasını gösteren ilaç gibi... Buna biraz cesaret gerek. 30 gün dolar dolmaz bırakmamazlık yapmayın!!! devam edin. 15 tane olsa bile yapın.. çünkü bıraktıkça kalça ve bacak eski kısmını alabilir.
Sonuçlar ise;
Ben de bi tek naomi campbel'i beğeniyorum ya fiziği çok hoş:)benn mankenleri begenmiyorum artık fitness mankenleri onlar daha hosuma gidiyor squatsız popo popo degildir o kafadayım suan
bi dk bakıorumBen de bi tek naomi campbel'i beğeniyorum ya fiziği çok hoş:)
Ağrıması normal. Bel ağrısa yanlış yaptın demektir. :)İlk sayfada yer alıyor detaylar. Ama sana önerim aynaya bakarak yapman doğru yaptıgından emin olabilirsin
Doğrumu yanlışmı yaptım bilmiyorum ama bacaklarım çok fena ağrıyor
Özel değilse ne ameliyatı oldunuz ona göre önereceğim.Merhabalar ya bende squat yapmak istiyorum ama ben popoyu büyütmek istemiyorum zor küçülttüm.ama çok sarktı toparlasın sıkılaşıp dikleşsin istiyorum.squat bunun için uygunmu bilemedim.yaklaşık 1'5 yıl plates ve yürüyüş yaptım ameliyat olduğum için plates yapamıyorum.konu hakkında bilgisi olan varsa bilgi paylaşımı lutfen .
baktım ama beli çok duz ben kıvrımlı hatları sviyorumBen de bi tek naomi campbel'i beğeniyorum ya fiziği çok hoş:)
Kız mankenlere laf atınca tahta toto dediğim de, annem bana laf çarpıtıyor. ''Sende geçtin o tahtalı günlerden'' demez mi bi susma geliyor bana...baktım ama beli çok duz ben kıvrımlı hatları sviyorum
Ya ben o kadına çocuklugumdan beri hayranım oondan da olabilir gözüme çok hos geliyo :)baktım ama beli çok duz ben kıvrımlı hatları sviyorum
hahaha biz kalça kıskanmayız kalçayı severizKız mankenlere laf atınca tahta toto dediğim de, annem bana laf çarpıtıyor. ''Sende geçtin o tahtalı günlerden'' demez mi bi susma geliyor bana...
Sonra benim herif instagramda kızın birini takip etmiş boy fizik aynıyız ama kızın kalça gelişmiş tamam mı. Sonra hesabına girdim baktım beğendim övdüm offf dedim kıza. Herif diyor ki;
''Senin burada kısmanman gerek, ağzıma etmen gerek ama gel gör ki kızı övüyorsun ne cinssin kızım.'' dedi.
Bak yazarken bile kahkaha attım
olabilir ben ten rengine bayıldım sadceYa ben o kadına çocuklugumdan beri hayranım oondan da olabilir gözüme çok hos geliyo :)
Kalça germe de kim düzgün yapıyor ki benim favorilerde yamuk yapıyor ee nasıl geliştiyse o kalçalar. Yeter ki ger her türlü olur. Hatta kalça germeyle köpek işeme hareketi yapıyorum inanılmaz şekil aldıç :)hahaha biz kalça kıskanmayız kalçayı severizAma sende çok guzel geliştirmissin haketten bende şimdi spordan geliyorum öldum bittim sol bacagımı kalça germede duzgun yapamıyorum hıç delirmek üzeryimm
olabilir ben ten rengine bayıldım sadce