Squat hakkında herşey !!!

Popom kalktı kalkmasinada tam istedim sonucu anca bi senede alırım ben omuzlarim endişesi biraz oluyorlar bişeyler :KK70:
Omuzlarıma fazla yüklenmiyorum nedense. Genetik midir nedir geniş omuzlarım var. Şimdi birde çalışırsam heriflere benzemeyim diyorum. Ama squatı ağırlıklarla çalıştığım için maalesef kollar kaslandı. Bir yandan da kaslandığı çok fayda etti herhangi bir şey kaldırdığım da zorlanmıyorum.
2-3 Gündür hiç yapmadığım yoğundum epey azda olsa şöyle ağırlıksız squat yapayım dedim...
Yok beceremedim çok hafif geldi resmen bünye ağırlık istiyor. Bir zamanlar ağırlıkla bile yapamam derken şimdi ağırlıksız olmuyor sanki normal squat yapsam boşa yapmışım gibi hissediyorum.
Deli mi okşadır nedir :KK70:

Haha alışkanlık işte bide 6 kg kaldiriyon sen az değil ben iki kilo devam hala :KK70:
Omuzlarıma fazla yüklenmiyorum nedense. Genetik midir nedir geniş omuzlarım var. Şimdi birde çalışırsam heriflere benzemeyim diyorum. Ama squatı ağırlıklarla çalıştığım için maalesef kollar kaslandı. Bir yandan da kaslandığı çok fayda etti herhangi bir şey kaldırdığım da zorlanmıyorum.
2-3 Gündür hiç yapmadığım yoğundum epey azda olsa şöyle ağırlıksız squat yapayım dedim...
Yok beceremedim çok hafif geldi resmen bünye ağırlık istiyor. Bir zamanlar ağırlıkla bile yapamam derken şimdi ağırlıksız olmuyor sanki normal squat yapsam boşa yapmışım gibi hissediyorum.
Deli mi okşadır nedir :KK70:

Selam kızlar bugün 11. Gunumdeyim ve Başladığımda 10 tane Squati zor yapan ben şimdi 110 tane yapıyorum belkide daha fazla.. İnsan basladi mi gerçekten birakamiyormus sevgiler:)

selam kızlar bende sayfayı az önce gördüm biara bende yapim derken işyerindeyim odamda boştu dur bi denim dedim ve 50 yaptım ama bacaklarım ağrıdı biraz şimdi nettende biraz videoları izliyim bakim doğru yaptımmı :KK24:

Çok hoş bi spormuş benim gibi temellere bire bir zira bahar yorgunluğu da üstüme öyle bi bindi k bu ara kalkıp silkelenme vaktim geldi.

Ancak bi sorum olacak bütün sayfaları okuyamadım belki cevabı vardır. Aniden zayıflar mıyım çünkü kilom iyi hatta bir kaç kilo alsam alırım yani zayıflamak ve incelmek istemiyorum belim de ince ..
Yoksa benim bu topikte ne işim mi var:110:

Çok hoş bi spormuş benim gibi temellere bire bir zira bahar yorgunluğu da üstüme öyle bi bindi k bu ara kalkıp silkelenme vaktim geldi.

Ancak bi sorum olacak bütün sayfaları okuyamadım belki cevabı vardır. Aniden zayıflar mıyım çünkü kilom iyi hatta bir kaç kilo alsam alırım yani zayıflamak ve incelmek istemiyorum belim de ince ..
Yoksa benim bu topikte ne işim mi var:110:
Hayır zayıflamazsın korkma. Squat sıkılaşma egzersizidir. Vücudu toplar bacaklara kalçalara bele şekil verir. Zayıfsanız yağ oranınız yok ise çok iyi bu spora başlayabilirsin.
Devam canım yeni foto attım bak istersen
Baktım şimdi. Bel oyuntuna artık diyecek bir şeyim kalmadı. Kaslardaki gölgelendirmelerde hemen göstermiş kendini. Muazzam olmuş. Tabi kalçada yavaş yavaş toparlanma sürecinde. Genel olarak kalça zaman istiyor ben bile yeni yeni toparlamaya başladım kalçadaki yağlar inatçıdır. son gaz devam :)
Haa o göğüsler ne öyle ? Dambıl mı çalışıyorsun süper ötesi:)
selam kızlar bende sayfayı az önce gördüm biara bende yapim derken işyerindeyim odamda boştu dur bi denim dedim ve 50 yaptım ama bacaklarım ağrıdı biraz şimdi nettende biraz videoları izliyim bakim doğru yaptımmı :KK24:
İlk sayfada yer alıyor detaylar. Ama sana önerim aynaya bakarak yapman doğru yaptıgından emin olabilirsin :KK66:

Hayır zayıflamazsın korkma. Squat sıkılaşma egzersizidir. Vücudu toplar bacaklara kalçalara bele şekil verir. Zayıfsanız yağ oranınız yok ise çok iyi bu spora başlayabilirsin.

Peki süper o zaman. Peki göğüsler için de büyüttüm yazmışsın Ayy benim de ihtiyacım var onu dambılsız şeydemezmiyiz benim yok da

Peki süper o zaman. Peki göğüsler için de büyüttüm yazmışsın Ayy benim de ihtiyacım var onu dambılsız şeydemezmiyiz benim yok da
Ben zayıfladığımda göğüsler salıverdi kendini. Şınav çekmeye başladım 2 3 gün yapsamda hemen faydasını gösterdi. Sağ sol 6 kg çalışıyorum ama birazda beslenmeye bağlı. Dambılsız da olur duvar şınavı ve yerde şınav çekmelisin.

Ben zayıfladığımda göğüsler salıverdi kendini. Şınav çekmeye başladım 2 3 gün yapsamda hemen faydasını gösterdi. Sağ sol 6 kg çalışıyorum ama birazda beslenmeye bağlı. Dambılsız da olur duvar şınavı ve yerde şınav çekmelisin.

Benim göğüsler kilomla çok orantılı özellikle kilo aldığım zaman bir beden büyüyor neredeyse o yüzden kalıcı bi çözüm arıyorum bahsettiğin yöntemler çok mantıklı çok teşekkür ederim. En kısa zamanda deneyeceğim inşallah

Bi de sağ sol 6 kg çalışıyorum demişsin hay maşallah dedim
Benim bileklerim o kadar kuvvetsiz ki çaydanlığı bile zor taşıyorum

Bi de sağ sol 6 kg çalışıyorum demişsin hay maşallah dedim
Benim bileklerim o kadar kuvvetsiz ki çaydanlığı bile zor taşıyorum
Bir zamanlar bende öyleydim. 6 kg başlarken bile zorlandım artık nasıl alıştıysam hafif geliyor. Sadece yapmanız ve başarmanız için sabır, cesur gerek.

Bir zamanlar bende öyleydim. 6 kg başlarken bile zorlandım artık nasıl alıştıysam hafif geliyor. Sadece yapmanız ve başarmanız için sabır, cesur gerek.

Ağzınızdan bal damlıyo sevgili hocam :KK52:
inan bu ara kafam bile bana fazla geliyo üstümde bi ağırlık var bi yorgunluk Totomu kaldırıp bişeyler yapıcam inşallah En Büyük KK

Mister81 sana fotoğrafları özelden mi attı
Kendinde olan gelişimleri fotoğrafladıysa merak ettim ben de gelişmeler nasıl
diye sitedeyse hangi sayfa acaba
telefondan giriyorum da rahat dolaşamadım bi

X