Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok bu konudan başka konuda aktif değilim, karıştırdınız sanırım isimde 2010 dan beri bu
Squattan sonra yürüyüş önermiyorum. Yürüyüş yapacaksanız squattan önce yapmalısınız :)olsun ne kusuru : ) evet bugünde 75'e başlıyorum : ) dışarıda 1 saat tempolu yürüyüşümü de yaptım
Squatın faydaları işte :)Selam kızlar bugun 70 e geçtim. Şimdiden bağımlılık yaptı bana. İlk seferler yolda yürürken düzgün adım atamaz olmuştum Merdiven bile çıkamıyodum şimdi daha iyiyim. Bırakmadım devam
heyecanla devam ediyorum bir aylık program sonra da bırakmak istemiyorum açıkçası :)Squattan sonra yürüyüş önermiyorum. Yürüyüş yapacaksanız squattan önce yapmalısınız :)
Squatın faydaları işte :)
İlaç niyetine kullanacaksın zaten sonraki günler:)heyecanla devam ediyorum bir aylık program sonra da bırakmak istemiyorum açıkçası :)
bir ayın sonunda nasıl bi program uygulamam gerekli düzenli olarak ?İlaç niyetine kullanacaksın zaten sonraki günler:)
Squat çeşitlerinden başlayacaksın bir ayın sonunda.. ama çeşitlerini herkese önermiyorum tabi. İlk bana kilo boy ve değişiklikleri belirtirseniz yapacağınız çeşitleri size tek tek yazacağım. İlk önce değişiklik önemli.bir ayın sonunda nasıl bi program uygulamam gerekli düzenli olarak ?
şu an kilom 54 boyum 1.73 tabi vücut ölçülerimde belimde değişiklik olacaktır :). Bir aylık sürecim bittiğinde bana yardımcı olmanızı çok isterimSquat çeşitlerinden başlayacaksın bir ayın sonunda.. ama çeşitlerini herkese önermiyorum tabi. İlk bana kilo boy ve değişiklikleri belirtirseniz yapacağınız çeşitleri size tek tek yazacağım. İlk önce değişiklik önemli.
Squattan sonra yürüyüş önermiyorum. Yürüyüş yapacaksanız squattan önce yapmalısınız :)
aynen bende dün yaparken gene diz kapagımda ses çıktı motivasyonumu düşürüyo valla kendimi veremiyorum neden oluyo anlamıyorumBenimde sağ diz kapağımda çıt çıt sesler çıkıyor eğilip kalktıkça.
Acı yok ama çok sinir bozucu.
Cardıo ve squatı aynı anda yürütmek biraz zor gibi ben genel olarak cardıoyu squattan önce öneriyorum yağları eritmek için ilk cardıo sonra squat bel ve simitler için egzersizler var sağa sola dönme hareketleri onları unutmamalısın squat beli inceltiyor ve oyuntulara şekil veriyor. Ama kilondan dolayı uzun süre anca etki eder. İlk yağları yok etmeye bak:)Merhaba kizlar. Üç gündür topigi okuyordum şimdi bitirdim :) hepinizin emeğine sağlık, cok güzel katkılarda bulunmuşsunuz. Bende üç gün yaptım alışmak için yirmili Setlerden toplamda 60 80 tane. Bugün dinlenme günüm ama dünden beri kalçalarım alt üst bacaklarım nasıl ağrıyor :) eğilip kalkmak işkence gibi :) duşumu alınca kendimi daha iyi hissederm umarım :) sayenizde ve azminizle bende bırakmayı düşünmüyorum bakalım ne olcak sonu :) bu arada 26 yaşındayim 165 boy 63 kilom var.bel bölgemde simitm var göbeğimle beraber. Yavaş yavaş giderler mi bakalım yasayarak görücez :) squats ı öncelikle sıkı bacaklar ve kalça için istiyorum. Ve tabi selülit ve çatlaklarda dahil :)
Çıkması normal. Ayrıca fazla yüklenmeyin üstüne.Benimde sağ diz kapağımda çıt çıt sesler çıkıyor eğilip kalktıkça.
Acı yok ama çok sinir bozucu.
Isınma hareketi sadece yürüyüş demek değildir evin içinde esneme hareketleri bile yeter :)merhaba kızlar, ben aranızda yeniyim :) ben de squat yapıyorum, bugün 7. günümdeyim ve 80 tane yapıcam... ilk 50 ile başladım ve üst ön bacaklarım inanılmaz agrıdı, şimdi biraz daha iyiyim ama yine de yaparken çok rahat değilim... bi an önce bitsin havasındayım nefes nefese kalırken konuyu okuyunca yanlış yaptıgımı anladım ne yazıkki... bugün daha bilinçli olarak, nefesimi kontrol edecek yapıcam :) normalde yürüyüş sonrası yapıyorum ama şu an fena yagmur var, yürüyüş yapamıcam ısınmadan direkt evde yapsam olur mu ki bunu? bakalım görücez, etkisi ne derece olacak
Kızlarrrrrrr !!!!!
Gelişmeler ne alemde nasıl gidiyor neredeyse yaza az kaldı