Gebeliğe Hazırlık Sprem testi sonucu bakar mısınız??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gittim doktora biraz harekette ve kalite de sorun var dedi 3 ay ilaç kullanacak dedi promenk verdi
İyi canım İnşallah düzelir bizede hareketliliği için combi fertil verdi bende klomene başladım bugür

İyi canım İnşallah düzelir bizede hareketliliği için combi fertil verdi bende klomene başladım bugür
Bnde geçen ay klomen kullandım iki yumurtam gelişti kendiliğinden çatladı ama olmadı şimdi minik kistler olmuş duphaston verdi bakalım hayırlısı olur

Bnde geçen ay klomen kullandım iki yumurtam gelişti kendiliğinden çatladı ama olmadı şimdi minik kistler olmuş duphaston verdi bakalım hayırlısı olur
Klomen mi kist yaptı aceba ya bana da mı yaparki klomen bittikten sonra ne zaman gittin kontrole

Klomen mi kist yaptı aceba ya bana da mı yaparki klomen bittikten sonra ne zaman gittin kontrole
Evet baba klomen yaptı normalde hicbir şeyim yoktu internetten araştır yapabiliyor yumurtlama zamanımda gittiğimde yumurtlar gelmişti sonra çatladı adet zamanını bekleyelim dedi doktor adetinin 3. Gunu gittim ultrasonda bakti kucukler dedi klomen yapar genelde ama gecermis ilac kullacam duphoston diye

inşallah işe yarar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…