Gebeliğe Hazırlık Sprem testi sonucu bakar mısınız??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

aydodo

Guru
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2013
1.716
1.855
333
33
Ankara
Kizlar eşimin sprem testi sonucu bakabilir misinz ?? Salı günü randevum var o zaman gosterecm

Eklentiler

• 20210114_181035.webp
    37,1 KB · Görüntüleme: 85
Kizlar eşimin sprem testi sonucu bakabilir misinz ?? Salı günü randevum var o zaman gosterecm
Sonuçlar güzel gözüküyo canım bizim mesela ileri hareketliliği kötü ilaç kullanıyo şuan eşim hiç ilaç falan kullandı mı eşiniz ilk defa mı yaptırdınız testi

Sonuçlar güzel gözüküyo canım bizim mesela ileri hareketliliği kötü ilaç kullanıyo şuan eşim hiç ilaç falan kullandı mı eşiniz ilk defa mı yaptırdınız testi
Evet ilk defa yaptırdık biraz zor ikna ettim baktı o da olmuyor çocuğumuz yaptırdı salı günü doktora gostericem de merak ettim

Evet ilk defa yaptırdık biraz zor ikna ettim baktı o da olmuyor çocuğumuz yaptırdı salı günü doktora gostericem de merak ettim
İyi yapmışsınız düşünüp kendini yıpratmaktansa en iyi si bu

Ne kadardır istiyosunuz siz ilaç kullandınız mı yada kullanıyomusunuz
Iki yıldır istiyoruz bir kere 5 haftalık bir düşük yaptim bir de kimyasal gebelik oldu hormonlar normal prolaktinim yüksekti 40ti ilac kullandim dustu rahim filmi cektireim temiz cikti ilac kullanmiyorum henuz vermedi bakalım sonucları göstericem ona gore uygular bir tedavi

Hayırlısı olsun inşallah

Kızlar buda eşimin bende zor ikna ettim 1yili gecti 1 kere kimyasal gebelik oldu benim hormonlarimda guzel esim gösteremedi yorumlarsaniz cok sevinirim

Eklentiler

• 20210111_215543.webp
    18 KB · Görüntüleme: 53
Kızlar buda eşimin bende zor ikna ettim 1yili gecti 1 kere kimyasal gebelik oldu benim hormonlarimda guzel esim gösteremedi yorumlarsaniz cok sevinirim
Lökosit var diğerleri çok kötü değil. Onu halldersen hem sayı hem hareket artar canım harekette fena değil ama artar

0 çıktı ilaç verebilir canım ne desem boş şuan
Ama ben şuan şırnaktayım lazer merkezinde yaptırmıştık testi pek güvenmiyorum aslında sonuçlara imkanlar kısıtlı burda hastanede bile test yeri yok düşün şu ilaçları bi deneyelim 2 ay sonra tekrar yaptırcaz ama inşallah gerek kalmaz

Lökosit var diğerleri çok kötü değil. Onu halldersen hem sayı hem hareket artar canım harekette fena değil ama artar
Evet lökosit yüksek agrisida var dr yarina randevu verdi iltihapta spermi etkiliyormuş evet bakalim hızi icin ilac vericek teşekkür ederim yorum için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…