Spordan sonra Süt.. (İlginç)

arkadaşlar kas yapmaktan korkmayın mesela hilary swank çok kaslı bir bayan o kadar sıkı ve güzel bir vücudu varki zaten kasın zayıfsa etin salık salıkdır ve kiloda veremezsin çünkü bu kaloriyi kaybedecek enerji kaynağın yok değil mi
çok abartmadığımız halde bence birazcık kas kadının sıkı ve sportif duruşunu etkiler hem bir bayan olarak göğüs bölgemiz bacaklarımız daha sıkılaşır diye düşünüyorum bu da kendimize güvenimizi getirir haliyle :)

sütü biraz su ile karıştırıp içerseniz metabolizmayı çalıştırır ...

Yurtdisinda bircok profesyonel sporcu bile calistiktan sonra kakaolu süt ictiklerini söylüyorlar. Ufak bir tatli kasigi nesquik ten bir sey olmaz. Ayrica agirlik calismaktan ve biraz kas yapmaktan korkmayin bayanlar. Bizim erkekler gibi kasli olabilmemiz icin insanüstü bir calisma ve diet uygulamamiz lazim. Sanirim cok azimiz o kati dietlere uyabiliriz günlük hayatimizda. 2-3 kg agirliklar kadinlarda ileriki yaslarda kemik erimesini de önlüyor. Calisan demir paslanmaz unutmayin.

Hergun sut icmek disleri curutmez mi ayrica asiri proteinde bi yere kadar

Sütte kalsiyum var cürütme niye yapsin anlamadim. Her yasta süt icilebilir. Ayrica protein beyaz un ve sekerden daha saglikli. Tabii ki her gida maddesi gibi ölcülü tüketmek sartiyla. Günde iki parca et, yumurta peynir süt azar azar alinirsa bir zarari olacagini düsünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…