Spordan sonra hemen yemek yeme

Gizem nur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2015
739
260
26
Merhaba spor yapmaya karar verdim. Sabahları yapmaya karar verdim. Akşamları spor yapmaya karar verdim. Aksam zor oluyor hem ders calismam gerekiyor. Hemde yorgun oluyorum. Sabahları yarim saat önce kalkıp spor yapmaya karar verdim. Ama hemen spordan sonra bir şeyler atistirip çıkmam gerekiyor. Spordan hemen sonra kahvaltı yaparsam yağ oranım falan olumsuz etkilenir mi kilo vermem olumsuz olur mu

Merhaba spor yapmaya karar verdim. Sabahları yapmaya karar verdim. Akşamları spor yapmaya karar verdim. Aksam zor oluyor hem ders calismam gerekiyor. Hemde yorgun oluyorum. Sabahları yarim saat önce kalkıp spor yapmaya karar verdim. Ama hemen spordan sonra bir şeyler atistirip çıkmam gerekiyor. Spordan hemen sonra kahvaltı yaparsam yağ oranım falan olumsuz etkilenir mi kilo vermem olumsuz olur mu
Aslaaaaaa. Hatta ve hatta saglikli kilo verebilmeniz için spordan sonra mutlaka bisey yemeniz gerekir. Spor yaptiktan belli bir sure sonra vücut yag yakmaya devam eder. Yediklerini daha cabuk enerjiye dönüştürür ve calisan kaslarin beslenmesi kas yikiminin olmamasi için biseyler yemek gerekir. Ama tabi protein agirlikli olmalı. Mesela iki tane haslanmis yumirta süt yulaf idealdir. Menemen de olur domates yag yakar. Spordan hemen sonra sutunuze tarcin koyarsanız yine yag yakimini hizlandirir. Ben sporlardan sonra uc yumurta yiyorum ve cok güzel gidiyor her sey. Kolay gelsin :))

Mutlaka yemelisiniz
Resim yanlis oldu bu arada kusura bakmayin

Eklentiler

• images(11).jpg
    images(11).jpg
    20,7 KB · Görüntüleme: 87
X