• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Spor ve elma sirkesi hakkında

sod

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2010
37
0
36
İstanbul
Kızlar boyum 1.75 59 kiloydum ama nolduysa atıştırmalarla falan 71 kiloya çıktım boyum uzun olduğu için aşırı kilolu durmuyorum ama balık etinin sınırına yaklaştım nerdeyse :( spor yapmam lazım çok üşeniyorum özellikle yürüyüş bandının üzerinde zaman geçmiyor:(( motive olmak için neler yapıyorsunuz önerileriniz var mı? ayrıca sirke kullanıp baya kilo verenler var sirkeyi nasıl kullanıyorsunuz sabahları mı veya yemekten ne kadar önce? şimdiden tşkler:44:

sporu ve tv karşısında yapıyorum ozaman pek sıkılmıyorum
elma sirkesinide herkes aç karnına içer ama ben tok içiyorum
miydemi rahatsız ediyor çünki yemeklerden sonra sabah akşam
bir kupa içiyorum

sporu ve tv karşısında yapıyorum ozaman pek sıkılmıyorum
elma sirkesinide herkes aç karnına içer ama ben tok içiyorum
miydemi rahatsız ediyor çünki yemeklerden sonra sabah akşam
bir kupa içiyorum

peki kilo verebildin mi elma sirkesiyle bu şekilde? spor tv olayınıda deneyeceğim yarın:):97:

elma sirkesi ve diyetle 23 kilo verdim...son iki kilomdayımm.sabah ac karınla ve gece yatmadan içmek gerekiyoo arkadaslar.:66:

elma sirkesi ve diyetle 23 kilo verdim...son iki kilomdayımm.sabah ac karınla ve gece yatmadan içmek gerekiyoo arkadaslar.:66:

vaaaaaavvv inanmıyorum süper yaa darısı başıma ya tebrik ederim senii:75:
nası bi diyet uyguladın ve kaç kaşık sirkeye ne kadar su koydun peki? bizde annemle alıyoruz sirkeyi ama unutyoruz 1 gün iç 1 gün içme kaynadı bi de çok yedim bu ara kilo aldım baya eski günlerime dönmem lazım acileeen :(

elma sirkesi yemeklerin daha kolay sindirilmesi için tok karnına içilmesi gerekir ama bizler daha iyi sonuç almak icin aç karnına içiyoruz

Back
X