Spor salonuna gidenler fikir verebilir mi?

Ovaras

Elhamdülillah,şükrün başıdır.
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2012
264
79
Mrb arkadaşlar ben 2 haftadır spora gidiyorum. 2-3 gün gitmedim. Kilom ve ölçülerimde pek fark yok. Daha çok mu erken sonuç görmek için. Daha önce callanetics yapıyordum 1 haftada fark oluyordu 2 haftada değişiklik olmayınca sormak istedim.
Spor salonunda yaptıklarım;
18 - 20 dk eliptik bisiklet 300 kalori
20 - 25 dk koşu bandı 300 kalori
Bacak çalıştıran 3 alette 3×12
Aletli mekik 3×15
Kol çalıştıran alet 3×150
Yan yağları eritmek için aletli ve aletsiz yanlara eğilme 150 - 200 adet yapıyorum. Kaloriler aletlerin verdiği sonuçlar tabi ki tam olarak doğru olmayabilir ve son olarak günde 1000 - 1500 kalori alıyorum 2 litre sıvı alıyorum.
Ne zaman sonuç alabilirim acaba :KK57:

merhaba ben spor salonuna düzenli gidiyorum 4-5 ay gibi sürede sonuç ancak alınıyor durumunuza göre sarkma falan varsa 1 yıl gibi bir süre ben aylardır gidiyorum sizden farklı olarak kosu bandım yok hiç kilo vermedim ancak sıkılastım

4. ayda sonuç almaya başlarsın bence ama tam istediğine ulaşman 6. aydan itibaren olur

Bende spor salonlarına uzun süre gittim.

Aerobik, step tarzı yapmadıkça aletlerle çalışmak sadece kas geliştiriyor

Mrb arkadaşlar ben 2 haftadır spora gidiyorum. 2-3 gün gitmedim. Kilom ve ölçülerimde pek fark yok. Daha çok mu erken sonuç görmek için. Daha önce callanetics yapıyordum 1 haftada fark oluyordu 2 haftada değişiklik olmayınca sormak istedim.
Spor salonunda yaptıklarım;
18 - 20 dk eliptik bisiklet 300 kalori
20 - 25 dk koşu bandı 300 kalori
Bacak çalıştıran 3 alette 3×12
Aletli mekik 3×15
Kol çalıştıran alet 3×150
Yan yağları eritmek için aletli ve aletsiz yanlara eğilme 150 - 200 adet yapıyorum. Kaloriler aletlerin verdiği sonuçlar tabi ki tam olarak doğru olmayabilir ve son olarak günde 1000 - 1500 kalori alıyorum 2 litre sıvı alıyorum.
Ne zaman sonuç alabilirim acaba :KK57:
Aldığın günlük kalori çok az. Normal beslen çünkü bilirsin survivor yarışmacıları kızları çok az kilo verdiler. o kadar aç kalmak pek işe yaramıyor.

Metabolizma hızını ölçen alet sen uyku modunda iken ölçüm verir. 1500 kalari yakar ve sen günlük 2000-2500 kalori yakıyorsun. Eğer yeteri kadar beslenmezsen vücudun aldığını depolar :)

Spor salonundan 4 ay sonunda sonuç alınıyorsa bir yanlışlık var derim. Genelde bu yanlışlıkta beslenmeyle ilgili oluyor. Ayrıca uzun araştırmalarım sonucu anladım ki bölgesel yağ yakmak diye bir şey yok. Yani yan yağlar için yapacağın özel bir hareket yok maalesef. Ancak genel olarak yağ kaybettiğinde orası da incelecektir.
Hem 2 hafta çok kısa bir süre. Ben aşağıda kendi programımı yazıyorum. O programla 3 ayda 5 kilo saf yağ yaktım ve çok az kas kaybım vardı.
İlk 10 dk ısınma
25 dakika İnterval koşu ( çoook etkiki)
20 dk fitness istasyonları.

İntervalı internetten araştırabilirsin. Fitness istasyonları da sadece kas kaybetmemek için.

Herkese çok teşekkür ederim bilgileriniz için 1 ay salona gittim hepinizin dediği gibi sadece sıkılaşma oldu ama halimden şimdilik memnunum. Şuan ara verdim 1 2 hafta kadar gitmeyeceğim. Sonra gene devam edeceğim yaza kadar inş.
Yemek olayına gelince yemeklerden bilerek kısıtlamaya gitmedim sadece protein yönünden biraz daha zengin bir menü hazırladım. Öğle yemeklerinde tavuk et hindi fln olmasına özen gösterdim biraz ekmeğe dikkat ediyorum başka bişey yapmadım aldığım kalori daha fazla olursa kilo problemi daha çok yaşarım sanki çünkü normal yediklerime göre pek fark yok o_O

X