Spor Salonu Şart Mı?

geceprensesi

Guru
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2010
141
0
Merhaba kızlar benim sorum şöyle ben spor salonuna yazıldım gitmedim bosu bosuna para verdim sizce spor salonuna yazılmadan günde 1saat yürüyüşle ve evde pilates setim var pilates yaparak spor salonundaki gibi verim alabilir miyim? Tabii ki diyetle. Yardımcı olursanız çooook sevinirimmm

Yaparsanız kesinlikle sonuç alırsınız ama soru şu: Yapar mısınız?

Sonuçta insanlar spor salonuna biraz da, param yanmasın mecbur kalayım gitmeye ve spor yapmaya, diye yazılıyor. :)

E siz parayı da yakmışsınız, evde spor ve her gün yürüyüş için kendinize disiplin uygulayabilir misiniz?

Uygularsanız, sonuç harika olur.

Bizde sorun sporun yaşam şeklinin bir parçası olamaması, ben her bahar başlar kışın bırakırım ama her yaz kışın devam edeceğim derim. :44:

İşte bende de o sorun var ama bu seferr kararlıyım inş devam ettireceğim :) uygulayacağım sonuç da harika olur umarım :)

Evde çeşitli çalışmalar ile bu iş yapılabilir ama spor salonu body çalışmak içinde iyidir.Ağırlık deyip geçmeyin, gücünüzün %80i ile yaptığınız bir ağırlık çalışması size 15 dakikada koşu bandından fazla kkalori yaktırır... Benim evimde eliptik bisiklet, powerplate, pilates seti var mesela, bunun dışında bir kaç farklı egzersiz aleti de var.Salona gidemediğim günler evde çalışıyorum...

Bende evde kendim çalışıyorum spor salonundan daha zevkli geliyor bana. Evde kendi ağırlıklarını alır ve doğru hareketleri yaparsan kesinlikle aynı verimi alabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…