Balet egzersiz 2 yan basen ve popo sıkılaştıırıcı bacak çalıştırıcı :
<strong><em><font size="3">[video=youtube;NBhIJxEfD0A]https://www.youtube.com/watch?v=NBhIJxEfD0A[/video]
Squat İKİNCİ AY PROGRAMI İSTEYENLERE ''SQUAT SUMO'' SPOR PROGRAMI
ŞEKİLDEKİ GİBİ DURUN AYNI ŞEKİLDE BEL OYUNTULU EĞİLİRKEN NEFES ALIYORUZ KALKARKEN VERİYORUZ .
BACAK '' İÇİNİ '' ÇOK İYİ ÇALIŞTIRIRKEN POPO YAN KASLARI BEL VE ORTA KASLARI ÇOK GÜZEL ÇALIŞTIRIYOR
merhaba canım , seni tebrik ederim topikteki nadir kişilerden sin kendine uygununu seçmişsin kimisi göz önünde olsa da soruyor illa sorsunlar ama gösterdim halde soruyorlaryukardakileri yapmayı düşünüyorum , bi üşenmesemde başlasam :26:
normal squat programında 22. günde falan bırakmıştım sanırım.. o kadar yapmam bile fayda göstermişti. ama benim basenlerin var çok acayip şekilde.. sinir oluyorum. ve iç bacakne kadar zayıflarsam zayıflayım bacaklarımın iç tarafı hep bitişik yaa
diyet yapıp spora devam etmeliyim. pes etmek yok
merhaba canım , seni tebrik ederim topikteki nadir kişilerden sin kendine uygununu seçmişsin kimisi göz önünde olsa da soruyor illa sorsunlar ama gösterdim halde soruyorlarKendine en uygun programları seçmişsin bol şanslar
ayy teşekkür ederim canımtakip ediyorum zaten süreklide spora ara verince yazmadım ama yeniden devam iç bacak ve basenden kurtuluyumda bi :26: belim incecik aşağı taraf maşallah yani
yüklediğin fotoğraflarda çok teşvik ediyo zaten. birde senin vücudunuda görmüştüm gerçekten çok iyisin maşallah
yukardakileri yapmayı düşünüyorum , bi üşenmesemde başlasam :26:
normal squat programında 22. günde falan bırakmıştım sanırım.. o kadar yapmam bile fayda göstermişti. ama benim basenlerin var çok acayip şekilde.. sinir oluyorum. ve iç bacakne kadar zayıflarsam zayıflayım bacaklarımın iç tarafı hep bitişik yaa
diyet yapıp spora devam etmeliyim. pes etmek yok
çok mersi tatlım . :))
..: spora ara yok ara demek daha çok çatlak ve selülit demek
ay canım ben de senin gibiyim inan ki.üşeniyordum yapmaya ama dün başladım bugün 2.günüm fena halde bacaklarım ağrıyo.artık sonlarında düşecekmişim gibi oluyorum zor dayanıyorum bi an önce bacaklarım da alışsa iyi olacakbu bittikten sonra da sumo ya başlayacam inşallah artık bende zayıflamak istiyorum göbek popo almış başını gidiyo bi de boğazımızı bi tutsak çok iyi olacak
Merhaba hoş geldin aramızaSessizliği bozup bende varım bende takipteyim demek istiyorum. spor müthiş bişey. uzun süre latin danslarındaydım vücudum çok iyiydi. ama evlendim dansı bıraktım. spora devam ettim bir süre. 1 senedir spor yapmıyorum ve hantallaşmış hissediyorum kendimi. kedicik bende senden müthiş karın sıkılaştıracak bi tavsiye istiyorum. boyum 1.70 kilom 56 ama karnım düzde olsa sıkı değil. haftanın 3 günü yine spora başlayacağım. daha önce 100 mekik çekiyordum şimdi buna ek ne yapsam bilmiyorum. aklına gelebilecek tüm aletler evde var. eve spor salonu yaptırdım eşimetavsiyelerini bekliyorum canım. ve insanları spora teşvik etmenden dolayıda seni canı gönülden kutluyorum
SIRT KASLARININ NASIL ÇALIŞTIĞI BİR POZİSYON BUÇOK GÜZEL ASLINDA BEL VE OMURLARINIZ ÇOK RAHATLAR AMA LÜTFEN ISINMADAN ESNEMEDEN BU TARZ HAREKETLERE KALKIŞMAYIN
Canımm :) iç bacak için önerdiğim deli gibi iki şey var biri sumo squatgögüs ve iç bacak hareketi göstersen bana nasıl dua ederim sana
hiç bulamadın nette
SIRT KASLARININ NASIL ÇALIŞTIĞI BİR POZİSYON BUÇOK GÜZEL ASLINDA BEL VE OMURLARINIZ ÇOK RAHATLAR AMA LÜTFEN ISINMADAN ESNEMEDEN BU TARZ HAREKETLERE KALKIŞMAYIN
Canımm :) iç bacak için önerdiğim deli gibi iki şey var biri sumo squat
Bu hareket iç bacak ve popo çalıştırıyor
Eline 500 ml su şişesini doldurup alsan bile çok işe yarar ki imkanın varsa 3 kg'lik domble al Çok daha etkili olur.
Göğüs için neden istiyorsun göğüs için yarım şınav iyi gider evde yapılabilecek ama göğüsteki yağları eriteceği için küçülür ve kas yapar ileride yapıp bırakırsan çatlak bile olur bilesin:26: