Spor İle Sağlıksız Yaşama Son! Popo bacak kol basen göbek bel EGZERSİZLERİ ''

Paylaşımlar size ve vücut' unuza yardımcı oluyor mu?

• Ankete Katılan
    87
[video=youtube;r_J8btnIEKQ]https://www.youtube.com/watch?v=r_J8btnIEKQ[/video]

Buda yan simitler ve karın için çoook etkili haftada 4gün yapılmasını tavsiye ederim

ahanda bulduuum bulduuuuuuuuuuuuuuuuum gunde kac dakika yapsam ise yarar diyetle birlikte mesela sen spora basladiktan nekadar sonra fayda gormeye basladin canim???

ahanda bulduuum bulduuuuuuuuuuuuuuuuum gunde kac dakika yapsam ise yarar diyetle birlikte mesela sen spora basladiktan nekadar sonra fayda gormeye basladin canim???
Canım ilk hafta biraz ağrın olur hamlıktan dır ama ben 2 haftada bel incelmesini gördüm 1 cm kadar. haftada 4 gün diyetle yaparsan çok yol alırsın.

ben senelerdir haftada 4-5 gün yürüyorum

bir ara çok step yaptım sanırım bu yüzden alt bacağım sıkılaştı iyi oldu.ama abartmadan sıkılaştı.

bi ara videolardaki hareketleri günde 1 saat yapıyordum.

ama en kalıcı olan hep yürüyüş yapmam oldu.

2 haftadır da yine haftada 3-4 gün ayriyeten, yürüyüşün dışında aletli hareket yapıyorum, mekik çekiyorum...

öyle işte :)

Yürüyüş hayatındaki en güzel aktivitedir. Yürüyüş neden bu kadar yararlı dersen ayakların la yeri çekiyorsun çaba harcıyorsun kas çalıştırıyorsun koşu bandından çok farklı. :) Hoş geldin aramıza :)
huuuuu nisandan hazirana kadar bu kadar zayıflama mümkün mü süper ötesi ben de istiyorummmmm
Vallahi azim diyorum hep ben istekli olundukça yapamayacağımız hiç bir şey yok
tam da motivasyonum düşmüşken kediciğim
Motivasyonu bana sor tatlım gel motiveye devam diyelimm

Karın yağlarınız için en kolay egzersizler

Bunları haftada 3 gün bile yapsanız hayatınız boyunca hiç göbeğiniz olmaz

ya göğüslerde küçülüyo mu fotodaki kadının gögüsleri küçülmüş gibi geldi bana
Vallahi çalıştıysa göğüs küçülmüştür çünkü göğüsteki yağlarda eridikçe dikleşir ve küçülür ameliyatta olabilir. Bikini yanıltıyor olabilir

Merhaba kedi,
Topik yine canlandı sayende, iyi oldu. Senin yayınladığın squat challenge resmi sayesinde spor yapmaya başlamıştım. Sana bir şey sormak istiyorum. Ben yaklaşık iki aydır evde spor yapıyorum. ilk ay 30 günlük squat ve senin eklediğin bacak karın video hareketlerini yaptım. ikinci ay bu hareketlere kardiyo da ekledim, squatı 100 kez yapıyorum. Haftada 4-5 gün yaklaşık bir-bir buçuk saat spor yapıyorum evde. Beslenme düzenim pek değişmedi. Eskiden de sağlıklı beslenirdim. Yemek miktarlarımda bir değişiklik yapmadım. Aynı yiyorum. Yalnız kilo veremedim. Hatta bir kilo eklemişim üstüne. Benim 4 kilo vermem lazım. Nerede hata yapıyorum anlamadım Yardımcı olursan sevinirim. Sevgiler...

hoşbuldum :) evt ve insanı çok rahatlatıyor yürüyüş, seçtiğim belli başlı bölgelerde yürüyorum havayı içime çeke çeke

Merhaba canımcım

Öncelikle kilo almanın sebebi Kas yapman kas yapınca kilo olarak geri dönebilir.

İncelme var mı peki ? Bende beslenme tarzımı pek değiştirmem sporla formumu koruyorum

VÜCUDUNUZ 'SAĞLIK SPOR ' DİYE BAĞIRIYORSA ONA SES VERİN , HAYATINIZI KURTARIN

SAĞLINIZA KAVUŞUN VE SAĞLIKLI YAŞAMIN TADINA SİZDE VARIN. SAĞLIKLI BESLENMEYİ

SPOR U HAYAT TARZI HALİNE GETİRİN VE UZUN SAĞLIKLI ÖZ GÜVENLİ BİR YAŞAM SÜRÜN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…