Spor İle Sağlıksız Yaşama Son! Popo bacak kol basen göbek bel EGZERSİZLERİ ''

Paylaşımlar size ve vücut' unuza yardımcı oluyor mu?

• Ankete Katılan
    87

HADİ BAŞLAYALIM ARTIIK YAZA 2,5 AY KALDI VE SIKILAŞALIM HADİ KK FİT SAĞLIKLI KADINLAR HERKES BURAYAA

ŞİMDİ VERECEĞİM RESİMDE Kİ EĞZERSİZ LİSTESİNİN TÜRKÇESİNİ VE HAREKETLERİNİ DE VERECEĞİM.

:- BU PROGRAM POPO KALDIRMA VE POPONUZUN TAŞ KIVAMINA GELMESİNE YARDIMCI BİR PROGRAM.

BU PROGRAM 2 X TEKRAR İLE YAPILIR HAFTA '' 3'' GÜN YAPILMALIDIR.

--------------------------------------------------------------------------------------------------

1: KNEELİNG GLUTE LİFTS WİTH PILSES : BU HAREKET ŞU :

AAKİ GİBİ ŞEKİL ALIN B: DEKİ GİBİ YUKARI İTER GİBİ POPONUZU HİSSEDECEK KADAR KALDIRIN '' 20 '' KERE BUNU TEKRARLAYIN .

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2:SİNGLE LEG BRİDGE : BU HAREKET ŞÖYLE :

A: ŞEKLİNDEKİ GİBİ BİR AYAĞINIZ HAVADA DİĞERİ YERE BASIK B: ŞEKLİNDE Kİ GİBİ TEK AYAK YUKARIDA KÖPRÜ GİBİ AŞAĞIYA YUKARIYA SAĞ BACAK SOL BACAK ''20'' TANE YAPIN.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

3: RESİSTANCE BAND CRAB WALK :
ŞU ŞEKİLDE YAPILIYOR :

ŞU ŞEKİLDE DURUYORSUNUZ ''20'' KERE BU ŞEKİLDE POPO AŞAĞIYA YUKARIYA İNDİRİP KALDIRIYORUZ.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

4:SQUATS WİTH KİCKBACK
BU HAREKETTE ŞÖYLE YAPILIYOR :

ŞEKİL AAKİ GİBİ AYAKLARI BİRLEŞTİRİP

HAFİF EĞİLEREK BEKİ GİBİ DÜZ DURUP BACAGI ARKAYA İTİYORUZ . SAĞ BACAK ''20'' SOL BACAK ''20'' YAPILACAK

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

5:STANDING SİDE KİCKS : BU HAREKETTE BÖYLE YAPILIYOR :

A: ŞEKLİNDEKİ GİBİ BACAKLARIMIZI BİRLEŞTİRİP HAFİF EĞİLİYORUZ DİKELİP BACAĞIMIZI YANA AÇIYORUZ . SAĞ SOL BACAK ''20'' TANE YAPILACAK .

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

6:EXPLOSİVE LUNGES :BU HAREKETTE ŞÖYLE YAPILIYOR :

1.ŞEKİLDE Kİ GİBİ DİK DURUYORUZ 2.ŞEKİLDEKİ GİBİ DE BÜYÜK BİR ADIM ATIYORUZ DİZİM TAM YERE DEĞMEYECEK ŞEKİLDE SAĞ VE SOL BACAK ''20'' ŞER TANE YAPILMALI .

BUNUN İÇİN BU PROGRAMLARI YAPALIM VE YAZA FİT GİRELİM

çok sağol kediciğim motivasyon süper
bende squats yapıyorum bugün 8.günüm dinlenme günü

Merhaba kedi :)

Ben diğer topikte 1 aylık squat programını tamamlamıştım ve değişimi görmüştüm. 1. derece selülitlerim vardı onlar gitti ve ekstra olarak sıkı ve şekilli bir popom oldu.

Squat programında zorlanan arkadaşlara biraz tavsiye vereyim. İlk 3 gün hiç ısınmadan squat yaptım 3. günün sonunda çok kötü bir ağrım oldu. Mutlaka bir ısınma videosu ile başlayın. Squat yaparken motive edici mümkünse taş gibi kızların oynadığı bir video seçin. :116:

Benim videom buydu:
[video=youtube;3Hz64-_2Gu8]https://www.youtube.com/watch?v=3Hz64-_2Gu8[/video]

50li setler halinde squat yaptıktan sonra bikaç sn su içme ya da müzik açma molası verdim. Squat bitince kendimi koltuğa atmadım. 2 mile leslie videosunun cool down dediği son 15dklık bölümü var ısınan vücudu yavaşça soğutan onunla egzersizimi bitirdim. Yaklaşık 45 dk falan sürüyordu. Haftada 5 gün bu tempoyla 1 ayın sonunda gözle görülür değişiklik elde ettim.

Şimdi sabah 6da 1 saatlik yokuş yukarı yürüyüşüm var. Bu ayın sonuna doğru tekrardan squat programına başlayacağım

Son düzenleme:
Canıım bende bu video ile squat ve 2 videomu yapıyorum baya motive ediyor haspamın şarkısı
yaşasın süper bi başlıkkk
Canım hoşgeldinn

Sırt ver karın için önerebileceğim kısa ve etkili bir video haftada 3 gün yapılması yeterlidir.

<strong><em><font size="3"><span style="color:#ff0000;">[video=youtube;_o37DX8nyvs]https://www.youtube.com/watch?v=_o37DX8nyvs[/video]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…