- 2 Ocak 2011
- 3.622
- 151
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen külotlu çorabı alıyorsun belını ayaklarına bağlıyorsun:)ay ben çorap olayını merak ettim nedir :) pilates lastiği yerine kilotlu çorap filan mı :)
Spor filan hak getire, tüm çizgilerimden kaydım..
Tildaa, sende durumlar nedir? :18:
Bünyem devamlı uyumak istiyor, sevmediğim işleri yaparken savunma mekanizmam bu oluyor benim..
aynen külotlu çorabı alıyorsun belını ayaklarına bağlıyorsun:)
sonra sırt üstü yatıyorsun, ayaklarının altında geçirip, ellerinle kendine doğru çekiyorsun :)
umarım anlatabilmişimdir :)
http://www.bodydrom.com/img/urun/imgsag/13759-img1.jpg
burdaki kızlardan turuncu lastikli olanın gibi ama ben yatarak çekiyorum kendime doğru [/QUO
anladım anladım çok teşekkür ederim ve lastik almaktan daha ucuz yöntem sevdim
Biri benimi anlatıyoooorrrrrr
Feronia sende durumlar nedir canım, epeydir görüşemedik..
Sen de mi tıkandın kaldın?
Şu leg magic i sipariş ettim ben yaa.. :18:
Fiyat olarak makul yapanlar da zorlanmış epey, kolay yapan tek kişi okumadım..
Kimse cm bazında ilerleme yazmamış ama ısrarla yapılınca mutlaka incelme-sıkılaşma olacaktır..
Spor salonları karma olduğu için rahatsız oluyorum, gidemiyorum, hava sıcak zaten çıkasım gelmiyor..
Boşuna para döküyorum anlayacağınız..
Bir de aletle evde deneyeyim bakalım..
Bende durumlar kötü canım :)
Sporu bıraktım popiş yumuşadı ama kilom yerinde :)
Havalar çok sıcak kolumu kaldırmaya halim yok uykuya vuruyorum kendimi benimki işten çıkıncada paso miskinlik yapıyoruz bu havalar bizi çok etkiledi valla :44:
Selamm canlarım nasılsıınızz :))
Yaz sonuna geldik artık tekrardan düzene girme grupları toparlamaya başlayacağım.. Cezamızı bilmeyen yoktur egzersizlerini aksatan topiğe 1 hafta yazamayacak
​Eeee solittee melissa diğer hatunlar naparsınz
Bende bugun 30 squat yaptım şimdi yeemk yedim akşamda kalça çalışıcaaamow ow ow ceza çok ağırmış :)
gözüm korktu yemin ederim
ben bugün yapıcam bi de yarın bu haftalık sporumu tamamlamış olucam iyi beslendiğim hafta 4 gün, diğer haftalar 3 gün yapıyorum sporu
HAYIRLI olsun tatlımm :)) Her güzel şeyin zorluğu vardır elbette.. yılların yağ birikimi tabikide zorlanacaklar zorlanacağız..Kedicim spor aleti siparişi verdim, leg magic bacakları iyi çalıştırıyor gibi..
Spor salonuna yazılıyorum gitmiyorum bari alet alayım da evde yapayım..
Videolar inanılmaz kolay duruyor ama yapanlar da bir o kadar zorlanıyormuş..
Hiç kolay olduğuna dair yorum okumadım..
Nasıl olacak bakalım..
HAYIRLI olsun tatlımm :)) Her güzel şeyin zorluğu vardır elbette.. yılların yağ birikimi tabikide zorlanacaklar zorlanacağız..
Ama 1hafta 2 hafta sonra alışır bünye kuvettlenir.
Oyuncağın gelsin zorlar seni güzel bir aleet o :)))))))))))) bende yoruluyorum iş güç sıcakSağ ol tatlım, elime bir geçse de zorlansam, ben zorlanmadan yaptığım spordan birşey anlamıyorum zaten, boşa yapıyormuşum gibi geliyor..
Henüz gelmedi, pazartesi gelecekmiş sanırım..
Sorun şu ki alt bölgemde de muhtemelen pek yağ kalmadı..
Nasıl sıkılaşacağım bakalım..
Çook yoruluyorum bu ara çok.. :/
bu topiği çok sevdim ya aradığım her şey burada var inşallah bende bayramdan sonra dukan diyetine ve spora başlayacağım hangi sporları yapmalıyım video varsa söyler misiniz ?