Spor İle Sağlıksız Yaşama Son! Popo bacak kol basen göbek bel EGZERSİZLERİ ''

Paylaşımlar size ve vücut' unuza yardımcı oluyor mu?

• Ankete Katılan
    87
tumblr_mq0fe0b5SG1sv25y3o1_500.jpg

Selam benim çalışkan kızlarım, nasıl güzel azminiz var , nasıl güzel iyi dilekleriniz var birbirinize. Bir çoğunuzun

değişimlerini okudum ve resimleriniz de gördüm. Varsa az da olsa katkım emeğim hepsi helal olsun. Sizde bu akıl bu

şevk olmasa, yapamazdınız. Sizinle cidden gurur duyuyorum. Burada tanıştığım arkadaş olduğum herkesi çok seviyorum.

Kim gelirse gene yardım edeceğim. Edeceğiz. Ben yokken bile grubumu boş bırakmayan sizlere sonsuz

Teşekkür ediyorum.
:KK16::KK16::KK16:

Ne demek tatlım boş bırakmayacağız tabii, başka topiclere de uğrasak birçoğumuz demişbaşıyız buranın, elimizden geldiğince sonuna dek yardım! :KK51:
Sen bize basenler için, iç bacak için, popo için en faydalı bulduklarını göster yeter, biz yaparız sabırla.. :KK17:
Biz de seninle gurur duyuyoruz, paylaştığın videolar vs hepsi için çook teşekkürler.. :13:

Tattlıımm yerim seniii.. Eğer varsa yeni video istekleriniz ben hemen bir program çıkartıırım herkes kafasına göre yapıyor diye ben çok şey etmedim:KK9::KK9:

Tattlıımm yerim seniii.. Eğer varsa yeni video istekleriniz ben hemen bir program çıkartıırım herkes kafasına göre yapıyor diye ben çok şey etmedim:KK9::KK9:

Hani şu 18 dakikalık video var ya, sen basenlerimi bununla erittim demiştin, onu yapıyorum ben programımda.. Popoyu falan güzel çalıştırıyor.. Oruçlu olduğum için çok hareketli şeyler yapamıyorum, yattığım yerden daha rahat oluyor.. :KK9:
Hiç yapmamaktan iyidir yani.. :-)
İç bacak egzersizleri yapıyorum onun dışında canım, pilates çemberiyle vs..
kalçayı iç bacağı çok iyi çalıştıran uzun olmayan yeni videon varsa paylaş tabii ki canım, zulamızda dursun, çok hareketli gelirse ramazan sonrası yapılır.. (;

Hani şu 18 dakikalık video var ya, sen basenlerimi bununla erittim demiştin, onu yapıyorum ben programımda.. Popoyu falan güzel çalıştırıyor.. Oruçlu olduğum için çok hareketli şeyler yapamıyorum, yattığım yerden daha rahat oluyor.. :KK9:
Hiç yapmamaktan iyidir yani.. :-)
İç bacak egzersizleri yapıyorum onun dışında canım, pilates çemberiyle vs..
kalçayı iç bacağı çok iyi çalıştıran uzun olmayan yeni videon varsa paylaş tabii ki canım, zulamızda dursun, çok hareketli gelirse ramazan sonrası yapılır.. (;
vaaaaaaaaaaaarrrrr Arşivime yeni videolar ekledim. Ben jilla 30 day yapmaya başladım. inşallah devam ederim. Şu bacaklarım bir türlü sımsıkı olmadı ya şuna baksanıza yarı rus yarı türk

1044075_1387884291426621_1764914783_n.jpg

vaaaaaaaaaaaarrrrr Arşivime yeni videolar ekledim. Ben jilla 30 day yapmaya başladım. inşallah devam ederim. Şu bacaklarım bir türlü sımsıkı olmadı ya şuna baksanıza yarı rus yarı türk

1044075_1387884291426621_1764914783_n.jpg

Bacakları ince değil pek ama küçük bir poposu var anladığım kadarıyla.. :KK17:
Jillian 30 day`de üst beden ağırlıklı çalıştırıyor, killeri muhteşem kedicim, kesinlikle tavsiye ederim!
Ben başka hiçbir programla bacaklarımı o kadar hissetmedim..
Kadın hakikaten biliyor işi.. (;

Bacakları ince değil pek ama küçük bir poposu var anladığım kadarıyla.. :KK17:
Jillian 30 day`de üst beden ağırlıklı çalıştırıyor, killeri muhteşem kedicim, kesinlikle tavsiye ederim!
Ben başka hiçbir programla bacaklarımı o kadar hissetmedim..
Kadın hakikaten biliyor işi.. (;
canım killer dediğin nedir tam olarak* ?

:- bacakları yüzü teni çooo hoşş
:KK76::KK17:

canım killer dediğin nedir tam olarak* ?

:- bacakları yüzü teni çooo hoşş
:KK76::KK17:

Killer buns&tihghs canım..
Tamamen kalça bacak..
Hayatımda inan bacaklarımı bu kadar iyi hissetmedim, cm cm heryeri ağrıtıyor, çok iyi çalıştırıyor..
Düzenli yapabilsem oradan iş çıkar kesinlikle ama 30 gün üst üste nasıl yapayım ya Hû, gözümde büyüyor resmen.. :/

[video=youtube;J-kQpMGq6us]http://www.youtube.com/watch?v=J-kQpMGq6us[/video]

​bumu

Bu tanıtım videosu, 3 level bu program da..
Her video 42 dakika felan..
Torrent şeklinde iniyor o, normal yüklememişler maalesef youtube`a..
Onu bulana kadar göbeğim çatlamıştı.. :-)

Bu tanıtım videosu, 3 level bu program da..
Her video 42 dakika felan..
Torrent şeklinde iniyor o, normal yüklememişler maalesef youtube`a..
Onu bulana kadar göbeğim çatlamıştı.. :-)
Google gmail varmı_nooooooooooooooollluurr bana da at o videoları gmail adresimi verim:KK16::KK17:

X