Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu biraz fazla erkeksi değilmi
Şu güzelliğe bak yahu.. böyle bir çamaşır takımı istiyorummmmmm
Selam benim çalışkan kızlarım, nasıl güzel azminiz var , nasıl güzel iyi dilekleriniz var birbirinize. Bir çoğunuzun
değişimlerini okudum ve resimleriniz de gördüm. Varsa az da olsa katkım emeğim hepsi helal olsun. Sizde bu akıl bu
şevk olmasa, yapamazdınız. Sizinle cidden gurur duyuyorum. Burada tanıştığım arkadaş olduğum herkesi çok seviyorum.
Kim gelirse gene yardım edeceğim. Edeceğiz. Ben yokken bile grubumu boş bırakmayan sizlere sonsuz
Teşekkür ediyorum.
Şu güzelliğe bak yahu.. böyle bir çamaşır takımı istiyorummmmmm
Tattlıımm yerim seniii.. Eğer varsa yeni video istekleriniz ben hemen bir program çıkartıırım herkes kafasına göre yapıyor diye ben çok şey etmedim
vaaaaaaaaaaaarrrrr Arşivime yeni videolar ekledim. Ben jilla 30 day yapmaya başladım. inşallah devam ederim. Şu bacaklarım bir türlü sımsıkı olmadı ya şuna baksanıza yarı rus yarı türk
Hani şu 18 dakikalık video var ya, sen basenlerimi bununla erittim demiştin, onu yapıyorum ben programımda.. Popoyu falan güzel çalıştırıyor.. Oruçlu olduğum için çok hareketli şeyler yapamıyorum, yattığım yerden daha rahat oluyor..
Hiç yapmamaktan iyidir yani..
İç bacak egzersizleri yapıyorum onun dışında canım, pilates çemberiyle vs..
kalçayı iç bacağı çok iyi çalıştıran uzun olmayan yeni videon varsa paylaş tabii ki canım, zulamızda dursun, çok hareketli gelirse ramazan sonrası yapılır.. (;
vaaaaaaaaaaaarrrrr Arşivime yeni videolar ekledim. Ben jilla 30 day yapmaya başladım. inşallah devam ederim. Şu bacaklarım bir türlü sımsıkı olmadı ya şuna baksanıza yarı rus yarı türk
canım killer dediğin nedir tam olarak* ?
Bacakları ince değil pek ama küçük bir poposu var anladığım kadarıyla..
Jillian 30 day`de üst beden ağırlıklı çalıştırıyor, killeri muhteşem kedicim, kesinlikle tavsiye ederim!
Ben başka hiçbir programla bacaklarımı o kadar hissetmedim..
Kadın hakikaten biliyor işi.. (;
canım killer dediğin nedir tam olarak* ?
:- bacakları yüzü teni çooo hoşş
Google gmail varmı_nooooooooooooooollluurr bana da at o videoları gmail adresimi verimBu tanıtım videosu, 3 level bu program da..
Her video 42 dakika felan..
Torrent şeklinde iniyor o, normal yüklememişler maalesef youtube`a..
Onu bulana kadar göbeğim çatlamıştı..