- 2 Ocak 2011
- 3.622
- 151
öldüm anam öldüm huh ter bastı
neler yaptın anlatsana canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öldüm anam öldüm huh ter bastı
neler yaptın anlatsana canım
selam kızlaaar nasılsınız ben bugun cok gec uyandım dun yorulmusum temızlık yaptım nişanlımla olan ewımızı halıları felan sildim bayagı kalorı yakmısımdır herhalde birazdan da spora baslıcammm ama oncesınde sporla alakasız ama bişi sorucam size fıkrınızı merak edıyorum bu kadar hatunu burda yakalamısken
Eki Görüntüle 757773 Eki Görüntüle 757774
sizce hangı dawetıye kızlar 1 mi daha guzel 2 mi...
ikiside çok güzel canım ama benim tercihim 2.si
selam kızlaaar nasılsınız ben bugun cok gec uyandım dun yorulmusum temızlık yaptım nişanlımla olan ewımızı halıları felan sildim bayagı kalorı yakmısımdır herhalde birazdan da spora baslıcammm ama oncesınde sporla alakasız ama bişi sorucam size fıkrınızı merak edıyorum bu kadar hatunu burda yakalamısken
Eki Görüntüle 757773 Eki Görüntüle 757774
sizce hangı dawetıye kızlar 1 mi daha guzel 2 mi...
saol canım aynen ugrasmayalım dedık1.de çok güzel canım hayırlısı olsun
tembellik ettiniz yani yapımı kolay olanı seçtiniz
Kızlaar ben bugün ne kadar tembelimm!
Aman Allah`ım saat kaçta uyandım, kendime şok oldum!
Ama sabahın 8inde uyuyabildim.. :/
Bu nişanlılık evlilik olayları çoook zor, insan kafasına takıyor Ya Hû.. :/
Evde sade bir nişan istiyorum ama elbise bulamadımm..
Ağustos ayında olacak büyük ihtimal ve büyük ihtimal diktireceğim.. :/
valla havalardan mıdır nedır bende de bı tembellık var,
nişanı bende ewde yaptım canım subat ayında kırmızı sade bı elbıse gıymıstım senın ne zaman canım nısan felan yaslar kac
tmm canım bakarız resmıne bende haftasonu gelınlıgımı alıcam gosterırım resım koyarım bende..
Ben 88 doğumluğum, erkek arkadaşım 86 doğumlu canım..
Bir elbise buldum tamm istediğim gibi ama güzel dikerler mi bilmiyorum..
Hiç de güvenemem dikim işlerine ama zor beğenen biri olduğum için beğendiğim elbiseyi diktireceğim büyük ihtimalle..
Dış çekim filan da olacak, elbise efil efil çook hoş.. Sade ve ağır bir elbise..
Eğer diktirirsem ve nasip olur da giyersem koyacağım fotoğrafını, görürsün inşAllah..
bu topik tam aradığım yer yeni üyeyim benide kabul edin arkadaşlar sevgiler
hoşgeldin canımmmmmmmmmmmm
Teşekkür ederim canıım bununla ilgili yarın video paylaşacağım.selam arkadaşlar hamileler hangi sporu yapmali sizce merakımdan soruyorum
ayrıca topiginiz çok güzel süperr yani