- 18 Şubat 2013
- 2.634
- 940
Google gmail varmı_nooooooooooooooollluurr bana da at o videoları gmail adresimi verim
Maalesef canım yaa, gmailim yokk..
Nasıl yapsak kii..:44:
Torrent şeklinde yükleyebilir misin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Google gmail varmı_nooooooooooooooollluurr bana da at o videoları gmail adresimi verim
Torrent ne açıklayın bana ya da boşver ya Ben bu 30 day a devam edeyim çünküm bacakları incelen arkadaşım var canlı örn. olmasa yapmazdım zatenMaalesef canım yaa, gmailim yokk..
Nasıl yapsak kii..:44:
Torrent şeklinde yükleyebilir misin?
yönlendirme gelecek diye ben de öteki topikte bekliyorum aylardır:)burası dolmuş maşallah.
kedicik sen bilirsin birşey sorayım günde 30-60 dakikalık sürelerle 2 3 kez spor yapsak sakıncası olu mu ki
bazı mankenler doğum sonrası kilolarını bu şekilde hızlıca veriyorlarmış ama bazı yazılarda 1 saati geçmemeli diye okumuştum
bazen gaza gelip hemencik vereyim kafamı rahatlatayım diyorum da:)
Klasik ama bu çok yorucudur kuzum ya:26:[video=youtube;5EF0TQhw_GQ]http://www.youtube.com/watch?v=5EF0TQhw_GQ[/video]
bunu rahatlıkla yapabiliriz kızlar (oruç tutuanlar için söylüyorum çok yorucu değil)
Klasik ama bu çok yorucudur kuzum ya:26:
Bu arada braz önce 28 dakikalık egzersizim yaptım ​Yandımm bacak içlerim fenaa
Klasik ama bu çok yorucudur kuzum ya:26:
Bu arada braz önce 28 dakikalık egzersizim yaptım ​Yandımm bacak içlerim fenaa
Canım bak şimdi ayakta dur dik ellerin yumrukları yukarı baksın L şeklin de. Sağa dön alt tarın oynamadan!tatlım ya benim bel yanları hep yumuşak oraları nasıl sert sıkı yapabilirim olmuyor gerçekten (( birde kalçanın yandan pörtleyen etleri direk bul bölgeye uygun bişi varmı ?
Jilla yapıyorum 2 sabahtır aç karnına acıdı canım ya üf vallhakolaymış gibi görünüyor ama olabilir canım
çokmu acıdı canım yaa
Canım bak şimdi ayakta dur dik ellerin yumrukları yukarı baksın L şeklin de. Sağa dön alt tarın oynamadan!
:- Bir Sağa bir sola bu bel simir bölgesini eritir.. Karın ısındırır..
O Bölge basen işte canım Evet var Bi sn. video vereyim.
Ben 500 tane yapıyorumtatlım bu dediğin l seklinde el hareketi yapıyorum ama sonuç vermedi çok henüz yani belim ipince ama aşağı etki etmiyor sanki yada daha çok yapmam lazım kaç dk yapayım
Jilla yapıyorum 2 sabahtır aç karnına acıdı canım ya üf vallha
Canım basen eritmek için Türkçe bir video vereyim size
<strong><span style="color:#ff0000;">[video=youtube;H1XymBV1_Tg]http://www.youtube.com/watch?v=H1XymBV1_Tg[/video]
Dinleniyorum canıııımm Yok izlerken de zayıflarsınız parmaklarınız oynasa bile kalori yakarsınız ama zayıflatırmı bilmemkıyamam ben sana dinlen iyice canım
izlerken zayıflar mıyız ben izliyorum da
çok çalışmam lazım çok zayıf olmak yetmez fit olmak daha da daha da ama sanırım bazı genetik seyler gitmiyor ben mesela kücücük popolu olamam ne yazkkki
Ay ne güzel işte.. Kocaman popoyu herkes dendiği gibi sevmiyor. O kocaman toton varsa mazarettir. Güzel düzgün, Küçük popo da gayet gözede hitap ediyor..çok çalışmam lazım çok zayıf olmak yetmez fit olmak daha da daha da ama sanırım bazı genetik seyler gitmiyor ben mesela kücücük popolu olamam ne yazkkki