Spor İle Sağlıksız Yaşama Son! Popo bacak kol basen göbek bel EGZERSİZLERİ ''

Paylaşımlar size ve vücut' unuza yardımcı oluyor mu?

• Ankete Katılan
    87
Ramazanda iç bacak için oturduğum yerden tüm gün pilates çemberi çalışacağım.. :-)
Çemberim 2 yıldır yatıyor resmen, işe yarasın artık.. :-)
Yaparken bacaklarım nasıl titriyor.. :-)
Bir de şu basen videosu vardı 18 dakikalık onu yapacağım..
Hem etkililer hem de aç aç çok yormazlar beni.. (;

tebrik ederim vallah seni
ben ramazan boyunca herhalde popo nasıl yayılır onu çalışacağım :KK35:
hiçbirşey yapamıyorum :KK50::KK50:

tebrik ederim vallah seni
ben ramazan boyunca herhalde popo nasıl yayılır onu çalışacağım :KK35:
hiçbirşey yapamıyorum :KK50::KK50:

Çalışıyor musun, evde misin canım?
Eğer evdeysen yani çalışmıyorsan o 18 dakikalık video yorucu bir video değil, yattığın yerden yapıyorsun.. :-)
Sonuç: BACAKLARIN MÜTHİŞ YANIYOR
Pilates çemberi ile de iç bacağımı çalıştırma derdindeyim, istikrar sağlayamadığım için gitmiyorlar bir türlü.. ):
Ama çemberle yapıcam artık bahanesi kalmadı bu işin..
Oturduğum yerden çalışıyor iç bacak, tembellikle spor yapmak böyle birşey olsa gerek.. :-)
Sımsıkı bacak istiyorum.. :-)

Çalışıyor musun, evde misin canım?
Eğer evdeysen yani çalışmıyorsan o 18 dakikalık video yorucu bir video değil, yattığın yerden yapıyorsun.. :-)
Sonuç: BACAKLARIN MÜTHİŞ YANIYOR
Pilates çemberi ile de iç bacağımı çalıştırma derdindeyim, istikrar sağlayamadığım için gitmiyorlar bir türlü.. ):
Ama çemberle yapıcam artık bahanesi kalmadı bu işin..
Oturduğum yerden çalışıyor iç bacak, tembellikle spor yapmak böyle birşey olsa gerek.. :-)
Sımsıkı bacak istiyorum.. :-)

çalışıyorum canım o yüzden pek zamanım olmuyor
ama yarın iyice dinlenip yapacağım kararlıyım
sen en azından birşeyler yapabiliyorsun mutlaka faydası olur
hepimizinde istediği o zaten canım sımısıkı bacak sımsıkı popo :-)))))))))))))

çalışıyorum canım o yüzden pek zamanım olmuyor
ama yarın iyice dinlenip yapacağım kararlıyım
sen en azından birşeyler yapabiliyorsun mutlaka faydası olur
hepimizinde istediği o zaten canım sımısıkı bacak sımsıkı popo :-)))))))))))))

Eğer masa başı bir işin varsa ve iç bacağından herhangi bir şikayetin varsa pilates çemberiyle günün belli vakitlerinde (iş yaparken bile) bacak içlerini çalıştırabilirsin.. (;
Umarım faydası olur yaa, ramazanda en azında bu ikisini yapayım..
Vücut hepten hamlayacak yoksa yine.. :/
Sen de vakit buldukça yapmaya çalış canım, sporsuz vücut toparlamak imkansız.. :/

Ramazanda program değişikliği yaptım, iç bacaklarım mükemmel çalışıyor arkadaşlar..
1hafta hergün yapacağım (değişim gözlemleyebilecek miyim diye) hepi topu yarım saat sürüyor.. :-)
Ama iç bacak ağrılarım yarım saate kıyasen muhteşem! :KK51:

Ramazanda program değişikliği yaptım, iç bacaklarım mükemmel çalışıyor arkadaşlar..
1hafta hergün yapacağım (değişim gözlemleyebilecek miyim diye) hepi topu yarım saat sürüyor.. :-)
Ama iç bacak ağrılarım yarım saate kıyasen muhteşem! :KK51:

hangı egzersız canım o iç bacagı calıstıran

hangı egzersız canım o iç bacagı calıstıran

tildacım alıntıda bildirim gelmemiş yaa, farketmedim dün yazdığını..
Bu videodaki ilk hareketi 50 sağ bacağa 50 sol bacağa yapıyorum.. (Videodaki ikinci hareket dış bacak için)
Ayak ucun sana doğru olacak ama unutma, ayak ucunu dikkatli takip et.. (;
Bir de ben üst bedenimi kaldırmıyorum, yere yapıştırıp sadece başımı elimle havada tutuyorum, burada tüm gövdeyi havada tutmuş..
100 tane de pilates çemberi çalışıyorum, iki gündür iç bacaklarım çok güzel ağrıyor cidden..
Ramazanda bu programı yapacağım bi kaç hareketim daha var ramazan için.. Yarım saat sürüyor ama full kalça bacak odaklı ve çok etkililer.. (;

[video=youtube;-ixH3Yjbme0]https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=-ixH3Yjbme0[/video]

Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr :nazar::KK17::KK16:

Günaydın canımm, keyfin nasıll? (;

Bu videodaki ilk hareketi 50 sağ bacağa 50 sol bacağa yapıyorum.. (Videodaki ikinci hareket dış bacak için)
Bir de ben üst bedenimi kaldırmıyorum, yere yapıştırıp sadece başımı elimle havada tutuyorum, burada tüm gövdeyi havada tutmuş..
100 tane de pilates çemberi çalışıyorum, iki gündür iç bacaklarım çok güzel ağrıyor cidden..
Ramazanda bu programı yapacağım bi kaç hareketim daha var ramazan için.. Yarım saat sürüyor ama full kalça bacak odaklı ve çok etkililer.. (;

[video=youtube;-ixH3Yjbme0]https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=-ixH3Yjbme0[/video]

Günaydın canımm, keyfin nasıll? (;

çok şükür canım iyiyim idare eder çalışıyorum işte:nazar:
video çok güzelmiş çok faydalı olur eminim

çok şükür canım iyiyim idare eder çalışıyorum işte:nazar:
video çok güzelmiş çok faydalı olur eminim

Allah daim etsin canım, artık ben de çalışsam hayırlısıyla ne iyi olur.. :KK31:
Evet videodaki ilk hareket iç bacak için bir mucize ama uzun vadede kendisini belli eder muhtemelen iç bacak çok zor çalışıyor..
İlk zamanlar pek kaldıramıyordum, şimdi hem epey yukarı kaldırabiliyorum bacağımı hem de daha uzun süre yapabiliyorum.. (;
Sen de yap mutlaka iç bacak şikayetin varsa.. (;
Pilates çemberi ile ikisi güzel çalıştırdılar beni..
Netice elde edebilirim umarım.. :-)
Bugün 3.günü yapacağım nasipse..

Allah daim etsin canım, artık ben de çalışsam hayırlısıyla ne iyi olur.. :KK31:
Evet videodaki ilk hareket iç bacak için bir mucize ama uzun vadede kendisini belli eder muhtemelen iç bacak çok zor çalışıyor..
İlk zamanlar pek kaldıramıyordum, şimdi hem epey yukarı kaldırabiliyorum bacağımı hem de daha uzun süre yapabiliyorum.. (;
Sen de yap mutlaka iç bacak şikayetin varsa.. (;
Pilates çemberi ile ikisi güzel çalıştırdılar beni..
Netice elde edebilirim umarım.. :-)
Bugün 3.günü yapacağım nasipse..

inşallah çalışırsın canım varmı başvuruların ??
ben herhalde artık bayram sonrası sıkı bir spora başlayacağım
zor oluyor canım ramazanda halim kalmıyor inanki

Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr :nazar::KK17::KK16:
gunaydın canııımmm sporumu yaptım bende smdı az snra dusa gırıcııım terledım

saol canım ben bu ilk hareketın benzerını yapıyordum one attıgı bacagı arkaya atarak ınsallah faydası olur bunu da denıcem..
sankı kendımde sıkılasma goruyorum yaa daraldım gıbı gelıo spora baslamadan once foto cekmıstım bıara cekıp karsılastırıcam ole daha ıyı anlasılır, 3 kılo da werdım 1 ayda 4 -5 kılo daha verdımmı tamamdır:)

inşallah çalışırsın canım varmı başvuruların ??
ben herhalde artık bayram sonrası sıkı bir spora başlayacağım
zor oluyor canım ramazanda halim kalmıyor inanki

Doğrudur, benim sporda harcadığım eforu sen çalışarak harcıyorsundur zaten canım..
Başvurudan ziyade sınav bekliyorum, kasım ayında hakimlik sınavım var, gönlümdeki de hakimlik ama hayırlısı..
Olmadı yine bir KPSS maratonuna gireceğim..
Hayırlısı olsun..
Ramazandan sonra sıkı bir spora başla, insan kendisini çok da iyi hissediyor bence.. (;

saol canım ben bu ilk hareketın benzerını yapıyordum one attıgı bacagı arkaya atarak ınsallah faydası olur bunu da denıcem..
sankı kendımde sıkılasma goruyorum yaa daraldım gıbı gelıo spora baslamadan once foto cekmıstım bıara cekıp karsılastırıcam ole daha ıyı anlasılır, 3 kılo da werdım 1 ayda 4 -5 kılo daha verdımmı tamamdır:)

Bir de pilates çemberini denemelisin canım, çember yoksa küçük pilates topun varsa onunla da yapabilirsin, hiçbiri yoksa minder alıp sıkabilirsin bacağının arasına koyup..
İç bacak için videodakini ve pilates çemberini çalışıyorum.. (;
Ve pes etme, iç bacak çok sabır istiyor, ısrarla bıkmadan yapmalısın.. (;
Epey kilo vermişsin maşAllah ama sağlıklı vermeye dikkat ediyorsun değil mi?
1 ayda o kadar kilo vermek pek sağlıklı değil, vitaminlerine çok dikkat et.. (;

Bir de pilates çemberini denemelisin canım, çember yoksa küçük pilates topun varsa onunla da yapabilirsin, hiçbiri yoksa minder alıp sıkabilirsin bacağının arasına koyup..
İç bacak için videodakini ve pilates çemberini çalışıyorum.. (;
Ve pes etme, iç bacak çok sabır istiyor, ısrarla bıkmadan yapmalısın.. (;
Epey kilo vermişsin maşAllah ama sağlıklı vermeye dikkat ediyorsun değil mi?
1 ayda o kadar kilo vermek pek sağlıklı değil, vitaminlerine çok dikkat et.. (;

denıcem canım ıc bacak benımde buyuk bı sorunum, ya ayda 3 kılo pekte saglıksız sayılmaz canm yaa sporla werrdım zaten dıyet yapamıyorum ancak gecelerı kalorılı seyler yemegı kesebıldım ekmegı asla kesemıyorum ekmek yemedıgım gun elım ayagım tıtrıyo resmen

Doğrudur, benim sporda harcadığım eforu sen çalışarak harcıyorsundur zaten canım..
Başvurudan ziyade sınav bekliyorum, kasım ayında hakimlik sınavım var, gönlümdeki de hakimlik ama hayırlısı..
Olmadı yine bir KPSS maratonuna gireceğim..
Hayırlısı olsun..
Ramazandan sonra sıkı bir spora başla, insan kendisini çok da iyi hissediyor bence.. (;

allah yardımcın olsun canım başarılar dilerim allah gönlüne göre verir inşallah

kesinlikle başlayacağım canım :-))
sen neden gülücükleri ters yapıyon ama ya üzgün gibi :-))))))))))))))))))) böyle yüzün gülsün herzaman

denıcem canım ıc bacak benımde buyuk bı sorunum, ya ayda 3 kılo pekte saglıksız sayılmaz canm yaa sporla werrdım zaten dıyet yapamıyorum ancak gecelerı kalorılı seyler yemegı kesebıldım ekmegı asla kesemıyorum ekmek yemedıgım gun elım ayagım tıtrıyo resmen

Ben zayıfım, bi ara rahatsızlığımdan dolayı epey kilo verdim ona rağmen gitmedi iç bacaklar, kesinlikle spor istiyorlar anlayacağın..
Ama gidecekler başka yolu yok.. (;
Yemenden kısmıyorsan sıkıntı yok, bazı insanlar için ekmek çok önemli, yapacak birşey yok canım, kötü oluyorsan kesmeyeceksin tabii ki.. (;
Umarım istediğin görüntüye sağlıklı bir şekilde kavuşursun-kavuşuruz.. :KK31:

allah yardımcın olsun canım başarılar dilerim allah gönlüne göre verir inşallah

kesinlikle başlayacağım canım :-))
sen neden gülücükleri ters yapıyon ama ya üzgün gibi :-))))))))))))))))))) böyle yüzün gülsün herzaman

Aminn canım çok teşekkür ederim, Allah hepimizin gönlüne göre versin.. (;
Bende alışkanlık ters gülücük yaa, yıllardır hep böyle yaparım, düzünü yapamıyorum şuan inan, ters geliyor elime.. :-) :KK17:

Selam benim çalışkan kızlarım, nasıl güzel azminiz var , nasıl güzel iyi dilekleriniz var birbirinize. Bir çoğunuzun

değişimlerini okudum ve resimleriniz de gördüm. Varsa az da olsa katkım emeğim hepsi helal olsun. Sizde bu akıl bu

şevk olmasa, yapamazdınız. Sizinle cidden gurur duyuyorum. Burada tanıştığım arkadaş olduğum herkesi çok seviyorum.

Kim gelirse gene yardım edeceğim. Edeceğiz. Ben yokken bile grubumu boş bırakmayan sizlere sonsuz

Teşekkür ediyorum.
:KK16::KK16::KK16:

Motivasyon zamanıı :KK52:
tumblr_mq108hpY7Z1sv25y3o1_500.jpg

X