Spor İle Sağlıksız Yaşama Son! Popo bacak kol basen göbek bel EGZERSİZLERİ ''

Paylaşımlar size ve vücut' unuza yardımcı oluyor mu?

• Ankete Katılan
    87
spor = jillian , tiffany ve kedinin attığı bacak için olan 3.video

geriye kalanlar = burdaki hareketler ve benim 30 day abs ve 30 day push-up programım ayrıca squatım kaldı 130 tane yapıcam

squatımın 3.günü ve ben 60tane squat yaptım yaşasınnn ben acaip terliyorum squat yaparken sizlerde de oluyor mu kızlarr:KK34:
ahh ahh olmaz mı kuzum ya .. bacaklarım tirtir titriyor.. Mahvoluyorr insan ama iyi hissediyor bende bugun 60 yapacağım hemen yapim bari.
bir şey sormak istiyorum squat yapmak istiyorum yalnız göğüs ölçüm 93 kalça ölçümde öyle yani eşit ölçülerim ve kalça büyüklüğümden memnunum eğer squat yaparsam kalçam küçülür mü ben küçülmesini istemiyorum çünkü.
Squats rejimle yaparsan büyümmez. eğer proteyin ağırlıklı yani et balık tavuk ağırlık beslenip yaparsan evet büyür. 1cm küçülme belki 2 cm de büyüme yapar yağların erir yerine kas çıkar.

Kızlar Günaydın sporumuzu aksatmıyoruz değil mi?

Bende şimdi daha kahvaltı etmedim tabi 15 dakikalık popo egzersizi yaptım 60 squats yapacağım sonra kahvaltı yapacağım
:97:

Özelden mesaj atanlar oldu onları da ekliyorum listeye devam kızlar :13:

yok canım küçülmez hatta benim büyüdü ya 90dı 94 şuan ama daha güzel gözüküyo :KK34:

oo baya bir büyüme yapmış ama şuan ölçüden memnunum şekilden flanda hatta ama spor vücuda ayrı bir çekicilik veriyor o yüzden yapayım dedim kararsız kaldım şimdi :26:

Squats rejimle yaparsan büyümmez. eğer proteyin ağırlıklı yani et balık tavuk ağırlık beslenip yaparsan evet büyür. 1cm küçülme belki 2 cm de büyüme yapar yağların erir yerine kas çıkar.

hımm kilo vermek istemiyorum spor yapmak için istedim bunu spor yapan biri her zaman daha fit oluyor o kesin ama belirgin bir büyüme yapması iyi olmaz benim için :KK50:

Son düzenleme:
oo baya bir büyüme yapmış ama şuan ölçüden memnunum şekilden flanda hatta ama spor vücuda ayrı bir çekicilik veriyor o yüzden yapayım dedim kararsız kaldım şimdi :26:

canım görünüş olarak aynı benim büyüme anlamında ama yağlarım vardı cidden o bölgede ama şuan kas ve ben memnun oldum bundan yapabilirsin yani öyle ayan beyan bi büyüme değil gözle görülür değil tek far daha güzel görünüyo popon :KK34:

hımm kilo vermek istemiyorum spor yapmak için istedim bunu spor yapan biri her zaman daha fit oluyor o kesin ama belirgin bir büyüme yapması iyi olmaz benim için :KK50:

dediğim gibi belirgin bir büyüme değil yağları kaybediyo hatta selülitin varsa o bile gidiyo benim selülitim çoktu şuan yok denilecek kadar az :KK34:

dediğim gibi belirgin bir büyüme değil yağları kaybediyo hatta selülitin varsa o bile gidiyo benim selülitim çoktu şuan yok denilecek kadar az :KK34:

o halde yapılabilir dikleşmekten ziyade benim için bu önemli şimdi sağlıksız beslenme şeklimden selülit oluştu giderse çok iyi olur teşekkürler cevap için.

Canım sen yanlış anladın büyüme yapar ama belli süre sonra önce yağların erir selilütlerin gider. Bendede mesela küçülme oldu neden
? çünkü yağlarım eridi sonra dambıla başladım top top olmaya başladı. fotoğraflardada belli zaten
:KK16:

tumblr_mo64cvM5yU1s7lk7po1_500.jpg

--

tumblr_mogohoNX9A1rmiy5vo1_400.jpg

tumblr_mo640mxC7o1s7lk7po1_500.jpg

--
Sporla değişime inanmayan bir sürü hemcinsim var biliyorum. Birazda sizi inandıralım.

tumblr_mohdtz5Pii1sqeq4to8_250.jpg

Bunların en büyük özellği hepsi evde bizim gibi egzersizlerle sıkı çalışma ile yapılan azimler.

tumblr_mohdtz5Pii1sqeq4to9_500.jpg

tumblr_mohdtz5Pii1sqeq4to10_500.jpg

tumblr_mohdpog7im1sqeq4to2_250.jpg

tumblr_mohdpog7im1sqeq4to3_500.jpg

tumblr_moh3epVRWd1suenw4o1_400.jpg
--

inanılmaz değişimler ! İşte spor hem sağlığınıza hemde vücut' ûnuza faydası var

Şu şekilde bir çok kız arkaaşımız var. Bakın olmaz bu göbek gitmez demeyin. ! isteyen nasıl da başarıyor. Zorlu uzun bir yol ama hemen sonuç alacaksınız. Ve daha da hırslanacaksınız. Yeterki azimli olun:KK12:
tumblr_mohb3dSYoQ1snskt9o1_500.jpg

Kas oluşması için proteine ihtiyaç vardır Protein vücut' unuzda yaptığınız egzersizler hızlıca kasa çevirir. Dolgunluk yaratır.
[h=4]

Hayvansal proteinler
[/h]Yumurta,et, süt, balık, sakatat, midye, istiridye, beyaz et, peynir ve diğer süt ürünleri.

Bitkisel protein

Soya fasulyesi, badem, fındık, tahıl ürünleri.

Günlük protein ihtiyacı

Günlük protein ihtiyacınızı, vücut ağırlığınızı 0.8 ile çarparak bulabilirsiniz. Vücut geliştirme yapıyorsanız 1.5-2 grama kadar çıkabilirsiniz.

[h=4]
tumblr_modzcqq9DS1svuwt9o1_500.jpg
[/h]

[h=3]​Çeşitli besinlerde ki protein miktarı:[/h]
  • 100 gr yağsız dana eti 30 gr protein
  • 100 gr tavukda 30 gr protein bulunur
  • 1 yumurta 7 gr protein
  • 1 bardak süt 6 gr protein
  • 100 gr fındık 30 gr protein
  • 100 gr peynir 30 gr protein
  • 100 gr sardalya 24 gr protein
  • 100 gr kuru fasulye 6 gr protein