Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ahh ahh olmaz mı kuzum ya .. bacaklarım tirtir titriyor.. Mahvoluyorr insan ama iyi hissediyor bende bugun 60 yapacağım hemen yapim bari.squatımın 3.günü ve ben 60tane squat yaptım yaşasınnn ben acaip terliyorum squat yaparken sizlerde de oluyor mu kızlarr
Squats rejimle yaparsan büyümmez. eğer proteyin ağırlıklı yani et balık tavuk ağırlık beslenip yaparsan evet büyür. 1cm küçülme belki 2 cm de büyüme yapar yağların erir yerine kas çıkar.bir şey sormak istiyorum squat yapmak istiyorum yalnız göğüs ölçüm 93 kalça ölçümde öyle yani eşit ölçülerim ve kalça büyüklüğümden memnunum eğer squat yaparsam kalçam küçülür mü ben küçülmesini istemiyorum çünkü.
yok canım küçülmez hatta benim büyüdü ya 90dı 94 şuan ama daha güzel gözüküyo
Squats rejimle yaparsan büyümmez. eğer proteyin ağırlıklı yani et balık tavuk ağırlık beslenip yaparsan evet büyür. 1cm küçülme belki 2 cm de büyüme yapar yağların erir yerine kas çıkar.
oo baya bir büyüme yapmış ama şuan ölçüden memnunum şekilden flanda hatta ama spor vücuda ayrı bir çekicilik veriyor o yüzden yapayım dedim kararsız kaldım şimdi :26:
canım görünüş olarak aynı benim büyüme anlamında ama yağlarım vardı cidden o bölgede ama şuan kas ve ben memnun oldum bundan yapabilirsin yani öyle ayan beyan bi büyüme değil gözle görülür değil tek far daha güzel görünüyo popon
hımm kilo vermek istemiyorum spor yapmak için istedim bunu spor yapan biri her zaman daha fit oluyor o kesin ama belirgin bir büyüme yapması iyi olmaz benim için
dediğim gibi belirgin bir büyüme değil yağları kaybediyo hatta selülitin varsa o bile gidiyo benim selülitim çoktu şuan yok denilecek kadar az
o halde yapılabilir dikleşmekten ziyade benim için bu önemli şimdi sağlıksız beslenme şeklimden selülit oluştu giderse çok iyi olur teşekkürler cevap için.
Canım sen yanlış anladın büyüme yapar ama belli süre sonra önce yağların erir selilütlerin gider. Bendede mesela küçülme oldu nedenoo baya bir büyüme yapmış ama şuan ölçüden memnunum şekilden flanda hatta ama spor vücuda ayrı bir çekicilik veriyor o yüzden yapayım dedim kararsız kaldım şimdi :26:
hımm kilo vermek istemiyorum spor yapmak için istedim bunu spor yapan biri her zaman daha fit oluyor o kesin ama belirgin bir büyüme yapması iyi olmaz benim için
Biz çok konuşuyoruzvaaayy ne cabuk 51. ayfaya gelmi.spora devam