Spor İle Sağlıksız Yaşama Son! Popo bacak kol basen göbek bel EGZERSİZLERİ ''

Paylaşımlar size ve vücut' unuza yardımcı oluyor mu?

• Ankete Katılan
    87
Tamam 1 kilo daha alayım hemen başlayayım:KK23:
Senin yok ki biiyin Yas görüyorum face de falan maşallahın var sen sağlık için yapıyorsun zahar:KK6:

Başla başla, ben squats yapmayı çok seviyorum :KK52:
Fazla kilom yok da popom dümdüzdü, şimdi biraz şekle sokmaya çalışıyorum :KK1: Güzelleşmeye başladı :KK8:

leslie ile bacaklarını incelten var mı ? kedi bana öyle harket söyle ki direkt bacaklarım incelsinnnnnnnnnnnnnnn

Başla başla, ben squats yapmayı çok seviyorum :KK52:
Fazla kilom yok da popom dümdüzdü, şimdi biraz şekle sokmaya çalışıyorum :KK1: Güzelleşmeye başladı :KK8:

Evet benim de çok hoşuma gidiyor squat bir de squat yapmış totoları görünce sonunun öyle olacağını düşünerek yapmak ayrı güzel:KK54:

Evet popo dikleşiyor şöyle yuvarlak cillop gibi oluyor:KK1:

Bence salça tereyağ sosu yap sonra bi de makarnayı ekmek bandırarak ye :KK53: Bunu her gün yap bak nasıl kilo alıyosun :KK1:

1 saati geçmemiştir akşam yemeğini yarım ekmekle yiyelş:KK1:
Üstğne elim kadar çikolata yedim:KK52:
Ekmekle yiyecek kadar yer var mı gilmiyorum ama denerim Yasişko:KK52:

leslie ile bacaklarını incelten var mı ? kedi bana öyle harket söyle ki direkt bacaklarım incelsinnnnnnnnnnnnnnn
Leslie yapan yapan yok galiba bu grupta ama yürüyüş insanı zayıflatır zaten. :KK76:Öyle hemen sonuç bekleme ama iki yapıp aynaya bakmayalım bende bakıyorum sinir oluyorum 2 yada 3 haftadan önce değişim başlamaz hafta 4 gün düzenli egzersiz ve düzenli beslenme ile sonuç alırsın . Bissürü şeyler paylaştım kuzum ya biraz bakarsan :) İlk sayfada ki grup harketleri ne bak istersen yavaş yavaş :KK55:

Sevgili kedi 35 normal 35 sumo squat yaptm 25 tane de
Eki Görüntüle 1058162
bundan. Hani bana aferin. Hasta hasta ihmal etmedim sporumu.:KK8:
Kendine yaparsın vallaha yapmazsan :KK23:
Tebrik ederim ben gece üşenirim vallaha saat 13-14 arası yapmazsam gelmiyor içimden az daha boğazımı tutsam :KK30:Çok iyi çalışmışsın yanlış tebrikler vallaha popo bacak için yeterli :KK6:

Kendine yaparsın vallaha yapmazsan :KK23:
Tebrik ederim ben gece üşenirim vallaha saat 13-14 arası yapmazsam gelmiyor içimden az daha boğazımı tutsam :KK30:Çok iyi çalışmışsın yanlış tebrikler vallaha popo bacak için yeterli :KK6:

Normalde bende yapmam ama şu fotolar insanı fena gaza getiriyor be kedi. Sen fitness salonu açsana izmirdeydin yanılmıyorsam. Yazları gelirim bende:KK34:
Taş edersin sen hepimizi. Bütün duvarları da güzel hatunlarla kaplarız. Kedi bizi plaja götür:KK16:

Leslie yapan yapan yok galiba bu grupta ama yürüyüş insanı zayıflatır zaten. :KK76:Öyle hemen sonuç bekleme ama iki yapıp aynaya bakmayalım bende bakıyorum sinir oluyorum 2 yada 3 haftadan önce değişim başlamaz hafta 4 gün düzenli egzersiz ve düzenli beslenme ile sonuç alırsın . Bissürü şeyler paylaştım kuzum ya biraz bakarsan :) İlk sayfada ki grup harketleri ne bak istersen yavaş yavaş :KK55:

Bende yürüyeyim bakalım bişiler olcak inşallllllahhhhhhh ebru şallının yeni çıkan dvd sinide alıcam ..
salak gibi geçiyorum ayna karsısına hiçbişi görmüyorum değişim adına kafayı yiyorum bide gun ortası yok karnına 2 lt su içmiş halimle çıkıyorum tartıya iyice çıldırıyorum :KK53:
Tamam canım bakıyorum cok saol yok zaten takip ediyorum seni ben hele o paylasıtıgın motivasyon fotoları beni benden alıyorda dedim belki çok sihirli bi bacak inceltici vardır :KK23:

kediiiiiimm ben geldim yürüyüşümü yaptım şimdi bi soluk alayım dedim sonrada spor yapcam bu arada sana talimat vereyim dedim yürüyüşümü yapmış olmamdan dolayı kendimi şımartıyorum ehhuuuuuuhhuuuuu :KK70:
beynime kan gitti resmen yaa
tekrar sağol kedi gazladığın için
vee şimdiiiii spor zamanııı
:KK52::KK36::nazar:

Normalde bende yapmam ama şu fotolar insanı fena gaza getiriyor be kedi. Sen fitness salonu açsana izmirdeydin yanılmıyorsam. Yazları gelirim bende:KK34:
Taş edersin sen hepimizi. Bütün duvarları da güzel hatunlarla kaplarız. Kedi bizi plaja götür:KK16:
Vallaha düşünüyorum açıkcası , biraz daha sermaye olursa , bakalım kısmet ben motivede duvara delerim :KK53:
Bende yürüyeyim bakalım bişiler olcak inşallllllahhhhhhh ebru şallının yeni çıkan dvd sinide alıcam ..
salak gibi geçiyorum ayna karsısına hiçbişi görmüyorum değişim adına kafayı yiyorum bide gun ortası yok karnına 2 lt su içmiş halimle çıkıyorum tartıya iyice çıldırıyorum :KK53:
Tamam canım bakıyorum cok saol yok zaten takip ediyorum seni ben hele o paylasıtıgın motivasyon fotoları beni benden alıyorda dedim belki çok sihirli bi bacak inceltici vardır :KK23:
Var vaaarr bak sağa sola topikte olmadı yarın paylaşırım :KK53:

buda bu topikten biri isim vermeyeceğim squat faydasını görmüş

İzniyle aldım paylaşıyorum asla yapamam deme !

​
10153545_10203837576808073_288490103_n.jpg

X