Spor İle Sağlıksız Yaşama Son! Popo bacak kol basen göbek bel EGZERSİZLERİ ''

Paylaşımlar size ve vücut' unuza yardımcı oluyor mu?

• Ankete Katılan
    87
Normal sigara içiyorsun ama alışırsın . Çok güzel kas çalıştırır popo şekillendirmenin en kolay ve hızlı yolu ya tüm dünya bu yüzde seviyor. :KK76::KK76::KK12:

sigara demişken yarın güne sigarasız başliycam...nikotin vücüttan 3 gün sonunda çıkıyormuş...
3 gün dayanırsam şeytanın bacağını kırdım demektir...

sigara demişken yarın güne sigarasız başliycam...nikotin vücüttan 3 gün sonunda çıkıyormuş...
3 gün dayanırsam şeytanın bacağını kırdım demektir...
Nikotin vücuttan 2 sene de çıkar :KK23:Ben de bıraktım 3 senem dolcak inaşlaahhh :nazar::21::21::21::21:
Ben cede denemelissin. Sana hiç bir yararı yok. Cebine de vücuduna da çook zararlı

tumblr_n3pzw1zQtk1s8gzfzo1_500.jpg

Bugün ki yemeğim tavuklu makarnam
:KK56::KK56:

kediiiii yardıımmm ben kaytarmaya başladımmm yapma diyorqum kendimeee ama yapıyoruumm senin deyiminle bedenime ihanet ediyorumm yardım kediii bana bir rekabet lazımm eşim bile değişimi farketti 1 haftalık squatla sakın bırakma diyo ama benim gene yapasım gelmiyoo ağlamak istiyorummmmm kediiiiiiiiiiiiii :KK50::KK5::KK8:

kediiiii yardıımmm ben kaytarmaya başladımmm yapma diyorqum kendimeee ama yapıyoruumm senin deyiminle bedenime ihanet ediyorumm yardım kediii bana bir rekabet lazımm eşim bile değişimi farketti 1 haftalık squatla sakın bırakma diyo ama benim gene yapasım gelmiyoo ağlamak istiyorummmmm kediiiiiiiiiiiiii :KK50::KK5::KK8:
Vallaha eşin 1 haftalık değişimi fark edip yap diyorsa 1-2 ay sonra ki halinle yeniden aşık edersin adamııı amaaaa

Yooookkkkhh bacım ben üşeniyorum dersen yazın şunlara kocan bakarken sen de haline yanarsın ;

tumblr_mqunmfP2zP1rk74v1o1_500.jpg

tumblr_miv8vvK5Ap1r30hbfo1_500.jpg
:KK14::KK14::KK14::KK14:

Vallaha eşin 1 haftalık değişimi fark edip yap diyorsa 1-2 ay sonra ki halinle yeniden aşık edersin adamııı amaaaa

Yooookkkkhh bacım ben üşeniyorum dersen yazın şunlara kocan bakarken sen de haline yanarsın ;

tumblr_mqunmfP2zP1rk74v1o1_500.jpg

tumblr_miv8vvK5Ap1r30hbfo1_500.jpg
:KK14::KK14::KK14::KK14:

keddiiiii beni can evimden vurdun yhaaa daha çok ağlıcam ben şimdiii :KK43:
doğru diyon valla bu işe yaradıııı çoook sağoll cansın bee .
20.30 da kalkıp yapcam yürüyüşümü sonra egzersizimi sonra teabo mu sonra bi duş veee üzerine kırmızı meyveli çayy :KK70:
düşününce pek keyifli geldi şimdii
valla az önce telfnla aradı eşim yaptınmı sporunu diye bak yapmadan yatma diye tembihledi ben içimden he he dedim ama şimdi yapmaya kararlıyım sağol bebişim yaaa :KK70: keyfim yerine geldi:KK52:

kedi 20 daha yaptım ....bacaklarımı hissetmiyorum...kaslarım oyyy
iniş iyi kalkış tam bir eziyet...kedim kol kası için ne önerirsin iç ve dış üst kol için..

20.30 da kalkıp yapcam yürüyüşümü sonra egzersizimi sonra teabo mu sonra bi duş veee üzerine kırmızı meyveli çayy :KK70:
valla az önce telfnla aradı eşim yaptınmı sporunu diye bak yapmadan yatma diye tembihledi ben içimden he he dedim ama şimdi yapmaya kararlıyım sağol bebişim yaaa :KK70: keyfim yerine geldi:KK52:

kedi bilir işini =) bu fotolarlan kandırdı beni de...2 yıldır kaçtım ama en sonunda yakalandım =p

kedi senin burç ney...

kedi 20 daha yaptım ....bacaklarımı hissetmiyorum...kaslarım oyyy
iniş iyi kalkış tam bir eziyet...kedim kol kası için ne önerirsin iç ve dış üst kol için..
tumblr_mz5s4xItKF1sb04qso1_400.gif

tumblr_n0mlsbBzl71t54dgjo1_500.gif

Nedem yiirruumm Böyle böyle yola geleceksiniz vallaha öyle selülitlerimle barışığım ben falan yok ne barışığı ya yap sporunu at gitsin onları hadi bakım :KK14:
kedi bilir işini =) bu fotolarlan kandırdı beni de...2 yıldır kaçtım ama en sonunda yakalandım =p

kedi senin burç ney...
Yay burcuyum ben canımcım :KK23::KK23:

sağol Canım zahmetin için dambıl alıcam zaten en kısa zamanda
dambılla olan egzersiz kaç set halinde yapılıyor...diğerini hemen yapabilirim..
sevdim ben bu işi ..üstümden ağırlık kalktı sanki ...3yıldır adam akıllı hareket yok tabi...şimdi üstümden tır kalktı sanki...

valla doğru diyorsun biliyo işini helal olsun
karbi yaa kedim burç ne ?
YAY burcuyum beeenn :21::21:
sağol Canım zahmetin için dambıl alıcam zaten en kısa zamanda
dambılla olan egzersiz kaç set halinde yapılıyor...diğerini hemen yapabilirim..
sevdim ben bu işi ..üstümden ağırlık kalktı sanki ...3yıldır adam akıllı hareket yok tabi...şimdi üstümden tır kalktı sanki...
Dambıllın yoksa su şişesini doldur yap . 1 lt olur , Rica ederim kuzum . Eeeee artık o popoyu hak etmenin zamanı geldi inşallah doğrusu gene ortadan kaybolsam 2 hafta hepiniz bırakırsınız daaaa :KK23:

YAY burcuyum beeenn :21::21:

Dambıllın yoksa su şişesini doldur yap . 1 lt olur , Rica ederim kuzum . Eeeee artık o popoyu hak etmenin zamanı geldi inşallah doğrusu gene ortadan kaybolsam 2 hafta hepiniz bırakırsınız daaaa :KK23:

yok ben bırakmam cidden kararlıyım...insan acı gerçeklerden kaçmaz mı ...yeterince kaçtım
umarım doğru yapıyorumdur hareketleri..de faydassını görürüm...ama ortadan kaybolma sen

kim motive edicek bizleri....:KK16:

kedi bana da video tavsiye ede misin problem yan simitlerde:KK50:
Tabi canım benim sihir li videom yan simitleri için şu var , ilk hafta yanların belin ağrır normal benim de ağırdı ilk hafta .

<strong>[video=youtube;r_J8btnIEKQ]https://www.youtube.com/watch?v=r_J8btnIEKQ[/video]

X