- 28 Şubat 2012
- 12.339
- 23.692
Birzda bikini modelleri paylaşayım yaz yakın malum !
OMG! Hem bikini hem içindeki harika!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Birzda bikini modelleri paylaşayım yaz yakın malum !
Maleseeff Ama yazaa biz de şu uzuun karın kasları ve fit bacaklarla girmeyi planlıyoruzOMG! Hem bikini hem içindeki harika!!
Maleseeff Ama yazaa biz de şu uzuun karın kasları ve fit bacaklarla girmeyi planlıyoruz
Çok hastayım ve sporumu yapamadığım için çok üzülüyorum zaten kedi bu ettiğin reva mı? Squat popo büyütüyor çünkü daha önce girdiğim pantolonlar kilomda değişiklik olmamasına rağmen popomu sıkıştırıyor. Ben küçük olmasından şikayetçiydim zaten oldu pek güzel oldu
Kedi bu selülitin oturmayla da alakası var mıdır? Ben böyle sandalyelerin ucuna doğru otururum hep, popomun az bi kısmı sandalyede olur. Çünkü hazır gıda tüketmiyorum, kahve - nescafe - gazlı içecek evimden girmez. 1.64 boya 51 kiloyum. Yürüyüş+squat yapıyorum. 2-3 lt su içerim her gün. Neden var bu kör olmayasıcılar?
Tünaydın , kahvaltımı yaptım 3 tane peynirli pişi , 1 tane domates , tek şekerli çay 14:30 da egzersizlerime başlayacağım.
Evet 50 den başlayacaksın hadi bes melis tarihte ilk spora başlıyorsunTünaydın kedim bende kahvaltımı yapcam şimdi...aç karna çekirdek yenir mi yahu paketi bitirmişim =)
sonra squat yapcam ..50 idi dimi
Evet 50 den başlayacaksın hadi bes melis tarihte ilk spora başlıyorsun
Kesinlikle . Ayna da bakarak yap aç resimleri böyle olucam de ben öyle yapıyorumtarihi gün tabi ya...=) tıkanmassam iyidir tıkandıkça seni hatırlayacam...
hergün kuyduğun resimlerle çektirdiğin eziyeti
Kesinlikle . Ayna da bakarak yap aç resimleri böyle olucam de ben öyle yapıyorum
Uhhyy. 35 dakika egzersizlerim bitti çok rahatladım ihanet etmedim bedenime Şimdi dinleneyim ama akşama tavuklu bir şeyler yemem lndaaaa =)
akşam 50 daha yapıcam... 37 de tıkandım ve 10 saniye ara verdim diye kendime ceza...=) kedim
bu nasıl bir kas çalıştırıcısı yaff ilkinden etkisi inanılmaz ...kız 1 ay sonra benim popo bacak manyak olur ya...
Normal sigara içiyorsun ama alışırsın . Çok güzel kas çalıştırır popo şekillendirmenin en kolay ve hızlı yolu ya tüm dünya bu yüzde seviyor.lndaaaa =)
akşam 50 daha yapıcam... 37 de tıkandım ve 10 saniye ara verdim diye kendime ceza...=) kedim
bu nasıl bir kas çalıştırıcısı yaff ilkinden etkisi inanılmaz ...kız 1 ay sonra benim popo bacak manyak olur ya...