Spor İle Sağlıksız Yaşama Son! Popo bacak kol basen göbek bel EGZERSİZLERİ ''

Paylaşımlar size ve vücut' unuza yardımcı oluyor mu?

• Ankete Katılan
    87

Birzda bikini modelleri paylaşayım yaz yakın malum !

tumblr_mhcz5oeH1A1r76hq4o1_500.jpg

:KK53:OMG! Hem bikini hem içindeki harika!!:KK53:

Maleseeff :KK1:Ama yazaa biz de şu uzuun karın kasları ve fit bacaklarla girmeyi planlıyoruz :KK6::KK6::KK31:

Çok hastayım ve sporumu yapamadığım için çok üzülüyorum zaten kedi bu ettiğin reva mı? Squat popo büyütüyor çünkü daha önce girdiğim pantolonlar kilomda değişiklik olmamasına rağmen popomu sıkıştırıyor. Ben küçük olmasından şikayetçiydim zaten oldu pek güzel oldu:KK52:

Kedi bu selülitin oturmayla da alakası var mıdır? Ben böyle sandalyelerin ucuna doğru otururum hep, popomun az bi kısmı sandalyede olur. Çünkü hazır gıda tüketmiyorum, kahve - nescafe - gazlı içecek evimden girmez. 1.64 boya 51 kiloyum. Yürüyüş+squat yapıyorum. 2-3 lt su içerim her gün. Neden var bu kör olmayasıcılar?:KK25:

Son düzenleme:
Banyoda kabak lifle de ovuyorum ama pek seviyorlar beni. Her aynaya bakışta beni terk etmeyeceklerini düşünüp üzülüyorum. Tekrar motive olmak zor oluyor.:KK14:

Çok hastayım ve sporumu yapamadığım için çok üzülüyorum zaten kedi bu ettiğin reva mı? Squat popo büyütüyor çünkü daha önce girdiğim pantolonlar kilomda değişiklik olmamasına rağmen popomu sıkıştırıyor. Ben küçük olmasından şikayetçiydim zaten oldu pek güzel oldu:KK52:

Kedi bu selülitin oturmayla da alakası var mıdır? Ben böyle sandalyelerin ucuna doğru otururum hep, popomun az bi kısmı sandalyede olur. Çünkü hazır gıda tüketmiyorum, kahve - nescafe - gazlı içecek evimden girmez. 1.64 boya 51 kiloyum. Yürüyüş+squat yapıyorum. 2-3 lt su içerim her gün. Neden var bu kör olmayasıcılar?:KK25:
:KK9::KK9:
Selülit yaş ilerle dikçe de ortaya çıkar ama oluşmasının sebebi Şeker ve yağlardır. İkimiz de zayıfız ama var ama gitmez değil. Benim geçen sene 0 denecek kadar dı Roxalanne bilir :KK9: Bu sene bıraktım abur cubur yidi yidim yidim yidim yi... Derken oldular . Bir de cm arttı bacakta pop da belde .. :KK25:Ya abur cuburun bana bir yararı yok selülit lerim bayılıyor ama :KK34: Bildiğim kadarıyla tayt ve dar pantolon giymek kan dolaşımını etkiliyormuş bunlarda selülit yapabilirmiş :KK4:Squat candır ya ne mutlu sana ya Squatı bu yüzden seviyorum en çabuk popo şekillendirme hareketi bu :KK69:

Programın süper boyuna kilonda iyi .. Böyle devam et birde bir video paylaştım bugün 5 dk lık 3 x şeklinde yapılsın yazdım o selülit savar diyorum ona 1 ayda farkı gösterir.

Tünaydın , kahvaltımı yaptım 3 tane peynirli pişi , 1 tane domates , tek şekerli çay :KK23::KK23:14:30 da egzersizlerime başlayacağım.

Uhhyy. 35 dakika egzersizlerim bitti çok rahatladım ihanet etmedim bedenime :KK48:Şimdi dinleneyim ama akşama tavuklu bir şeyler yemem lazım :KK1:

Uhhyy. 35 dakika egzersizlerim bitti çok rahatladım ihanet etmedim bedenime :KK48:Şimdi dinleneyim ama akşama tavuklu bir şeyler yemem lndaaaa =)
akşam 50 daha yapıcam... 37 de tıkandım ve 10 saniye ara verdim diye kendime ceza...=) kedim
bu nasıl bir kas çalıştırıcısı yaff ilkinden etkisi inanılmaz ...kız 1 ay sonra benim popo bacak manyak olur ya...

lndaaaa =)
akşam 50 daha yapıcam... 37 de tıkandım ve 10 saniye ara verdim diye kendime ceza...=) kedim
bu nasıl bir kas çalıştırıcısı yaff ilkinden etkisi inanılmaz ...kız 1 ay sonra benim popo bacak manyak olur ya...
Normal sigara içiyorsun ama alışırsın . Çok güzel kas çalıştırır popo şekillendirmenin en kolay ve hızlı yolu ya tüm dünya bu yüzde seviyor. :KK76::KK76::KK12:

X