Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Birzda bikini modelleri paylaşayım yaz yakın malum !
Bende bu sene siyah yada fuşya giyeceğimSüperler.............
Çoook duyduk biz bunlarıı kuru kuru tahta gibi batmıyor mu kız sana o Vallaha benimki hem kaslı hem ponpon gibi her yerde yastık görevi görüyor. Haaa dersen ki istiyorum o popoyu ozaman sadece 20 dakikanı ayırarak squat + popo egzersizi yapacaksın yoooook yapmam dersen sen böyle ben böyle olaka devam ederiz :
Tamam resimleri açıyor heralde .. Resim olarak veririmpis gacı öldür demedik yav
squats ok...bacak hareketi olarak ne yapıcam...sorun şu kitelden giriyorum
en az 1 ay daha pc yok ..her videoyu açmıyor ...ammaa yılmak yok ..
Ay kim diyor onu yahuKedi çok fena moralimi bozdular bütün hevesim kaçtı
Benim yapım kalıplıymış çocukken bile zayıf değilmişim bu saatten sonra(bu saatten sonra dedikleri de henüz 19 yaşındayım) bacaklarımın incelmesi mümkün değilmiş
Sen ne diyorsun bu konuda bacaklar ve kollar incelmez mi cidden ya çocuk gibi ağlamak istiyorum şuanda
Ay kim diyor onu yahu
Yok öyle bir şey evet iri kemikli olabilirsin zayıf değil hafif balık etli görünürsün ama kollar da bacaklar da zayıflar ..
ee incelmişsin iste başşkası değil sen inceldin allah allah sen ne bakıyorsun onlara .. Eski kafa onlarAslında kemiklerim iri değil ama yapı olarak kalıplıymışım. Annemler söylüyor işte çocukken de ince değilmiş bacaklarım. Çok keyfim kaçtı ya Geçen sene 15 kilo vermiştim bacaklarım 4, belim de 6 cm incelmişti aslında.
Tamam dur azıcık bakınayımbacak Kalınlaştıran popo kaldıran ne varsa ver kedi...yetti da
ee incelmişsin iste başşkası değil sen inceldin allah allah sen ne bakıyorsun onlara .. Eski kafa onlar
Tamam dur azıcık bakınayım
Evet sistem kimi zaman salmıyor bende de oluyor yapacak bir şey yokKedi senin kaç seferdir yorumunu beğenicem sistem izin vermiyor
Aynenn Çook açıım yemek yiyeceğim ya bıktım yieceğim artık uffBayıldım.
Selaaam
Kedi spora hafta sonu iki gün ara verdim adetten karın ağrılarımdan dolayı.. Birde misafirliğe gittim biraz kaçırdım sanki :26: çikolatada yedim
Bana da kızabilir misin
Ama bugün egzersizlerimi yaptım
Biryandan paylaşımlarına bakıp heveslenirken biryandan salçalı makarna hayalleri kuruyorum o ayrı :18:
ama az sonra salata yiyeceğim
yaptığım egzersizler
bacak:
1. side leg lift sağ ve sol 30ar kere
2. side leg kick sağ ve sol 30ar kere
3. inner thigh raise sağ ve sol 30ar kere
4. hamstring curls 30 kere
kalça:
1. sumo squat 30 kere
2. donkey kick sağ ve sol 30ar kere
3. hip bridge 30 kere
bu kadar 25 dk falan sürüyor.. koşu yapıyodum onu yapamadım bugün ama yapıcam sonraki günlerde..
bu arada dün tartıldım 55.2 geldim.
hafta sonu kaçırmalarım için beni kınayabilirsiniz :26: