Spor İle Sağlıksız Yaşama Son! Popo bacak kol basen göbek bel EGZERSİZLERİ ''

Paylaşımlar size ve vücut' unuza yardımcı oluyor mu?

• Ankete Katılan
    87
Hahahahahah aklıma şey geldi, evdeyken pilates topuyla falan hareketler yapıyorduk ya, hatta ebru şallının bir hareketi vardı karın bölgesi için onu bana öğretmeye çalııyordun, her nefeste biraz daha yatılan hani huf-huf-huf diye kesik nefesle. Ben nasıl nefes vermiştim hatırlıyo musun -hööf höeeeğğhh-höööğğhhhhhh diye yere yatmıştım gülme krizine girmiştik :KK9::KK9:
hahahahahahahahah öldüm gülmekten yaa :KK60: :KK60: off nereden geldi aklına :KK60: :KK9:

Hahahahahahaha allahım ya çok iyiydi ama benim başıma plates topu düşmüştü o anları nasıl otoya şans eseri çektin ayfoon sağolsun
:KK53:

hahahahahahahahah öldüm gülmekten yaa :KK60: :KK60: off nereden geldi aklına :KK60: :KK9:

Hahahahahahaha allahım ya çok iyiydi ama benim başıma plates topu düşmüştü o anları nasıl otoya şans eseri çektin ayfoon sağolsun
:KK53:

Hahahahahhaa o hareketi yapmıştım geçen haftaların birinde (haftadan haftaya spor yaptığım ortaya çıktı böylece:KK53:)

O zaman da aklıma geldi yattığım yerde gah gah gah gülüyorum kedi de bana bakıyo koltuktan 'ooh tamaaaam iyice sıyırdı' diye, şimdi karın hareketlerini paylaşmışsın ya, orda o hareketi fark ettim yine gülme krizine girdim :KK53::KK9:

Hahahahahhaa o hareketi yapmıştım geçen haftaların birinde (haftadan haftaya spor yaptığım ortaya çıktı böylece:KK53:)

O zaman da aklıma geldi yattığım yerde gah gah gah gülüyorum kedi de bana bakıyo koltuktan 'ooh tamaaaam iyice sıyırdı' diye, şimdi karın hareketlerini paylaşmışsın ya, orda o hareketi fark ettim yine gülme krizine girdim :KK53::KK9:
:KK53::KK53::KK53::KK9::KK9::KK9:
Böyle bir şey den başka birşey benim gülmekten çenemi ağırtamazdı
Devam devam benim kaslar gitti hamur oldu çürüdüler :KK1:

tumblr_n3cu96hmTb1tq2fdqo1_500.gif

:KK24::KK24::KK24::KK24::KK24::KK24::KK24::KK24:

:KK53::KK53::KK53::KK9::KK9::KK9:
Böyle bir şey den başka birşey benim gülmekten çenemi ağırtamazdı
Devam devam benim kaslar gitti hamur oldu çürüdüler :KK1:

ÖYle hemen gitmez senin o kaslar yavrumm :KK53: Yuvarlak hatlı kıvrım kıvrım aileden geldiğimiz için vücut sporu bırakınca hemen bi nicki minaj modeline giriyo ama biraz sporla toparlanıyo bırakmamak lazım işte:KK8:

Ben de gelem bari topiğine bana sadece iç bacak- alt kol-alt karın (sadece yalnız:KK53:) lazım.bacak inceltmek istemiyorum sadece iç bacağım sıkılaşsın, kolarımı hem inceltmek hem sıkılaştırmak mümkünse ateşe vermek istiyorum.:KK4: göbeği zaten hatırlıyosun bel ince alt göbek bıngıl . O alt göbek için lazım bi de bana of çok masraflıyım ya :KK14: Acık uğraşçan benle :KK6:

ÖYle hemen gitmez senin o kaslar yavrumm :KK53: Yuvarlak hatlı kıvrım kıvrım aileden geldiğimiz için vücut sporu bırakınca hemen bi nicki minaj modeline giriyo ama biraz sporla toparlanıyo bırakmamak lazım işte:KK8:

Ben de gelem bari topiğine bana sadece iç bacak- alt kol-alt karın (sadece yalnız:KK53:) lazım.bacak inceltmek istemiyorum sadece iç bacağım sıkılaşsın, kolarımı hem inceltmek hem sıkılaştırmak mümkünse ateşe vermek istiyorum.:KK4: göbeği zaten hatırlıyosun bel ince alt göbek bıngıl . O alt göbek için lazım bi de bana of çok masraflıyım ya :KK14: Acık uğraşçan benle :KK6:
:KK1::KK1: Azcık :KK52::KK52:

Tamam dur bak ne dersem yapcan ama :KK23:

bak şimdi : Bu vereceğim videolar Bacak içi popo için sıkılaştırır , kollar ve yan simitler içinde var hafta

4 gün yaparsın sen biliyorum ben :KK55:

Bacak iiçi popo için :
https://www.youtube.com/watch?v=rwVzamFR-tg

yan simitler karın için :
https://www.youtube.com/watch?v=yv4sbu1nda8

Kollar için aradığın eminim !https://www.youtube.com/watch?v=hAGfBjvIRFI

Yavru benim yan simidim falan yok ki yanlarım kıvrımlı ve sıkı benim alt karın için bu tam bikni bölgesine bağlanan göbek kısmı için yani ihtiyacım var.. :KK31:

Diğerlerini hemen kontrol edip kaydediyorummm :KK54:

Yavru benim yan simidim falan yok ki yanlarım kıvrımlı ve sıkı benim alt karın için bu tam bikni bölgesine bağlanan göbek kısmı için yani ihtiyacım var.. :KK31:

Diğerlerini hemen kontrol edip kaydediyorummm :KK54:
Yanları da içeriyor ama karın ağırlıklı zati bak sen :KK3:

Değiştirebilirim heralde, ama komşu da kullanıyor bizim interneti. Onu etkiler mi? Kopma falan olur mu?

Yok olmaz bak burada anlattım nasıl değişeceğini özelden Dnsleri atayım :

Şimdi bak İnternet şekli var ya kısadan uzuna doğru ona mousele git ,
sağ tıkla AĞ VE PAYLAŞIM MERKEZİ AÇ ' yazıyor ona tıkla tamam mı . bir sayfa açılacak

orada bağlantılar - kablosuz ağ bağlatısı yazıyor ona tıkla

bir sayfa daha çıkacak orada ÖZELLİKLER VAR ona tıkla tamam mı ?

Bir sayfa çıkcak küüçük orada : BU BAĞLANTI AŞAĞIDAKİ ÖĞELERİ KULLANIR yazısı altında başlıklar var .

orada şu yazan :internet Protokolü sürüm4(TCP\\IPv4) ONA 2 tıkla

bir sayfa daha çıkacak küçük orada aşağıda AŞAGIDAKİ DNS SUNUCU yazıyor ona tıkla sana özelden atacağım şifreleri yazacaksın TAMAM deyip çık her yere girebilirsin artık

Yok olmaz bak burada anlattım nasıl değişeceğini özelden Dnsleri atayım :

Şimdi bak İnternet şekli var ya kısadan uzuna doğru ona mousele git ,
sağ tıkla AĞ VE PAYLAŞIM MERKEZİ AÇ ' yazıyor ona tıkla tamam mı . bir sayfa açılacak

orada bağlantılar - kablosuz ağ bağlatısı yazıyor ona tıkla

bir sayfa daha çıkacak orada ÖZELLİKLER VAR ona tıkla tamam mı ?

Bir sayfa çıkcak küüçük orada : BU BAĞLANTI AŞAĞIDAKİ ÖĞELERİ KULLANIR yazısı altında başlıklar var .

orada şu yazan :internet Protokolü sürüm4(TCP\\IPv4) ONA 2 tıkla

bir sayfa daha çıkacak küçük orada aşağıda AŞAGIDAKİ DNS SUNUCU yazıyor ona tıkla sana özelden atacağım şifreleri yazacaksın TAMAM deyip çık her yere girebilirsin artık

Dediklerini yaptım ama giremedim :KK50::KK50::KK50:

X