Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
SPOR YAPMAYAN BÜTÜN HATUNLARIN BAŞINA BÜTÜN YAZ NEREYE GİDERSE BUNLARLA KARŞILAŞTIRSIN İNŞALLAAH
YAVRUM MİNNAAKK kuşum canım benim yavru kuşum istiyorsan yapacaksın başladınmı egzersizlere yapıyor musun ?? Nasıl gidiyor ??Abowww can evimden vurdun kedim
YAVRUM MİNNAAKK kuşum canım benim yavru kuşum istiyorsan yapacaksın başladınmı egzersizlere yapıyor musun ?? Nasıl gidiyor ??
Süper 1 hafta geçsin artık spor suz yapamayacaksın bak gör birde değişmeye başla azcık kilo falan o zaman senden korksun herkesBasladim cok yoruluyorum mahvoldun 3 gundur
Zaten öyle dedim demedim mi dedim şimdi
2-3 hafta sadece cardio ve tempolu yürüyüş yapmalısın hem vucud açılsın hem kilo verirsin.
SPOR YAPMAYAN BÜTÜN HATUNLARIN BAŞINA BÜTÜN YAZ NEREYE GİDERSE BUNLARLA KARŞILAŞTIRSIN İNŞALLAAH
Merhaba kedicim Eski topiğinde de vardım ben Yine geldim. Baktım kendimi salıyorum hemen koştum
Dün sqatsla başladım :18:
Hoş geldin hatırlıyorum tatlım , hoş geldin hemen başla kıızz sen de istikrarlıydın
Hoşbuldummm
Evet canım istikrarlıydım ama düzensizleşti gene sporlarım, bi gün yapıyorum beş gün yatıyorum
Bi de ayva göbekten nasıl kurtulabilir, bana bişeyler önersene. Kısmen düz bir karın istiyorum. Çok da içe göçük olmasın
Canım bak bu resimdeki 17. hareket makas hareketi o çok etkili alt bölge karın için ama hepside etkili :)
Kesiinnlikle ! Biraz göz at ve başlaTeşekkür ederim canım
Peki bu hareketler simitlere de iyi geliyo mu
Kesiinnlikle ! Biraz göz at ve başla