Spor İle Sağlıksız Yaşama Son! Popo bacak kol basen göbek bel EGZERSİZLERİ ''

Paylaşımlar size ve vücut' unuza yardımcı oluyor mu?

• Ankete Katılan
    87
squatla benim kalçalarım çok güzel şekillendi squatı bıraksan bile spor yaparsan bişey olmuyo benimki halen aynı :KK1:

Oh oh maşAllah darısı bizim başmızaa :KK70: Siz ne kadar süre yapdınız peki :)ve ne kadar sürede sonuc aldıniz

Canım ben hemen squata başlamak istemiyorum bacaklarım azcık daha incelsin dioom yoksa squat direk yağı kasa cevirmez mi kalınlaştırmaz mı? yanlış mı düşünüyorum ? yarın 1 aylık cassey nin başlangıç programına başlıcamm belkş 20 gün sonra başlarım squata ? ya da cassey nin programda ne diyorsa artık ?:KK31::KK53:

Zaten öyle dedim demedim mi dedim şimdi :KK60:

2-3 hafta sadece cardio ve tempolu yürüyüş yapmalısın hem vucud açılsın hem kilo verirsin.

Ben 15 yaşındayım ve spor yapmayı hiç sevmiyorumm :KK43: ama burda paylaştığınız fotoları görünce yapasım geldi ya :KK70: hele şu kalça için olan squatı kesin yapmalıyım ama dediğim gibi önce vermem gereken 10 kilom var :KK43: basen eritmek için önerebilceğiniz egzersizler var mı :KK70:

Ben 15 yaşındayım ve spor yapmayı hiç sevmiyorumm :KK43: ama burda paylaştığınız fotoları görünce yapasım geldi ya :KK70: hele şu kalça için olan squatı kesin yapmalıyım ama dediğim gibi önce vermem gereken 10 kilom var :KK43: basen eritmek için önerebilceğiniz egzersizler var mı :KK70:
​Öce bi kilonu ver ben sana program hazırlayacağım canım tamma mı :)

tumblr_mvo04tWtf81t074zgo1_1280.jpg

:KK9: Yok ilgilenmedim canım hemen bakıyorum ne istiyordun sen ? :KK1:
a
Dur kız kurtlu cadı :KK1: Hemen yazacağım Sürem dolsun başkasına da atıyorum mesaj

Bu popo bende var amaaaaaaaaaaaaaaa bacaklar azcık daha selülitli :KK52::KK53:

canım sağol dns için mesaj sayım 25 i bulmadığı için sana özelden atamıyomuşum bari buradan söyleyeyim dedim tartı günü kaynadı gittiiii:KK52::KK53::KK33:

tumblr_my2a41RKZl1sfd29ro1_500.jpg

Sağlıklı beslenmek size vucudunuza organlarınıza hayatınıza da çok şey katar SAĞLIK gibi :KK12:

tumblr_n14zbmf9BN1s7zafco1_500.jpg

spor bizim hayatımıza bahşedilen bir altın değerindedir inan ..
spor ile sağlıklı kalabiliriz yer çekimine kadın vucudları daha çok meydan okuyamadığı için spor ile sıkı fit istediğim hatlara sahip olabiliriz..

tumblr_ms1rypOso11r6k85ho1_500.jpg

tumblr_n33hqeDXg61qci3l9o1_500.jpg

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

tumblr_mh9s6r1xV41ryjt65o1_500.jpg

Bunlar yazın aşırı kalorili dondurmaları yemektense sağlıklı ve daha lezziz bir dondurma !

İstediğiniz meyveyi blendırdan geçirin yoğurt ile karıştırın yada karıştırmayın size kalmış içine küçük doğranmış

Çilek , muz, kivi , ananas vs. Gibi sevdiğin meyveleri atıp Buzdolabı poşetine koyun uzun ince bir şekil verin ikiye katlayarak atın buzluğa ! Enfes
:KK56:

X