Yok ilgilenmedim canım hemen bakıyorum ne istiyordun sen ?
Anliyorum, sirt, omuz, gögüs ve yan karin egzersizleri paylasilmismiydi diye sormustum..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlgilenmedim değil İlgilenemedim olacaktı yanlış yazmışım :szz:Anliyorum, sirt, omuz, gögüs ve yan karin egzersizleri paylasilmismiydi diye sormustum..
Rica ederim topiğe göz at zayıflatacak videolar bilgiler var.
squatla benim kalçalarım çok güzel şekillendi squatı bıraksan bile spor yaparsan bişey olmuyo benimki halen aynı
Canım ben hemen squata başlamak istemiyorum bacaklarım azcık daha incelsin dioom yoksa squat direk yağı kasa cevirmez mi kalınlaştırmaz mı? yanlış mı düşünüyorum ? yarın 1 aylık cassey nin başlangıç programına başlıcamm belkş 20 gün sonra başlarım squata ? ya da cassey nin programda ne diyorsa artık ?
​Öce bi kilonu ver ben sana program hazırlayacağım canım tamma mı :)Ben 15 yaşındayım ve spor yapmayı hiç sevmiyorumm ama burda paylaştığınız fotoları görünce yapasım geldi ya hele şu kalça için olan squatı kesin yapmalıyım ama dediğim gibi önce vermem gereken 10 kilom var basen eritmek için önerebilceğiniz egzersizler var mı
Yaz'a bu özgüvenle !!!!!
Acı gerçek bu kadar küçük totomuz olmasın ama bu öz güvenle girelim herkes sporaaaaa!Çok kötüsün kedi
Acı gerçek bu kadar küçük totomuz olmasın ama bu öz güvenle girelim herkes sporaaaaa!
​Öce bi kilonu ver ben sana program hazırlayacağım canım tamma mı :)
a
Dur kız kurtlu cadı Hemen yazacağım Sürem dolsun başkasına da atıyorum mesaj
Bu popo bende var amaaaaaaaaaaaaaaa bacaklar azcık daha selülitli
yavru teabo yapıyon salona plates felan gidiyormuşsun biraz zaman geçsin zaten o programla gider selülitlerin acele etme bacım gil
Oh oh maşAllah darısı bizim başmızaa Siz ne kadar süre yapdınız peki :)ve ne kadar sürede sonuc aldıniz