Spor ile popo búyútmek munkunmu

Depiedra

Hedef 60...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Mart 2016
1.871
1.148
34
Buaralar popoma cok taktim ..15 kilo verdim ve popom hic yok gitti bitti..asla seksi durmuyor bence..esimden utaniyorum aklims kotu seyler geliyor..peki sporla kalkik ve dolgun bir popo mumkunmu kizlar deneyip sonuc alan varmi aslinda biliyorum hafif kalkabilir sporls sıkilasabilir ama tas gibi kalca da istemiyorum dolgun olmasini istiyorum ya bana bildiginiz butun yontemleri yazarmisiniz..esim daha kilo verme bu ne hic kalmadi diyo bazen .o oyle deyince kendimi hic seksi bulmuyorum

kaç kilo ağırlık kaldırıyorsun barbel ile acaba ?
dambıllarım yok çünkü bulamıyorum bir türlüü
ilk önce yarım litrelik su dolu pet şisesiyle yapıyordum . Şimdi bir litrelik pet şişeleriyle yapıyorum . ama küçümsememek lazım . bunlarla yaptığımdan beri baya belli değişim var.
Ayrıca kol egzersizi de yapıyorum . yine pet şişeyle . Kollarım kaslandı birazcık

before after fotografı var mı acaba :) kaç aydır yapıyorsunuz pekı

peki normal de kalçanız düm düzmüydü =?
Dümdüz diyemem , daha önce de squat grişimlerim olmuştu ama bu yıl ki gibi düzenli değildi. Benim vücut yapım bacaklar ve kollar ipince omuzlar çelimsiz ve koca bir göbekTİ.
Squat la beraber karın ve kol egzersizleride yaptım. Şimdi belim inceldi , kalçam baya çıkık hale geldi (eskisine göre) ee tabi bacaklarımda kalınlaştı tam istediğim gibi oldu ,
Yani kısacası kalça kısmın baya gelişme gösterdi. Şiddetle öneririm.
Başta squat tablosunu (30 günlük) bitirin. Daha sonra ağırlıklı olarak başlayın en az 100 tane diyorum.

teşekkr ediyorum :) benim bir programı var şimdi 1 gün arayla yapıcam eylulun 10 nundan sonra 2 gun arayla squat yapıcam ben

Günde 100 derken mesela 50 sabah 50 akşam yayarak yapabilir miyiz :)??

Günde 100 derken mesela 50 sabah 50 akşam yayarak yapabilir miyiz :)??
O şekilde de olabilir. Ama vücut squata alıştıktan sonra ben şu videoyu yapmaya başladım. Her squat aralarında egzersizleri yapmak yerine dinleniyorum. Hem çok eğlenceli oluyor. Gerçi ben her sette 20 yerine 15 squat yapıyorum

Kesinlikle mümkün. Ben yapı olarak küçük popolu biri oldum hep:) Sadece birkaç günlük squatın ardından bile değişim başladı. Ama squattan daha etkili egzersizler de var. Bu video baya iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…