kaç kilo ağırlık kaldırıyorsun barbel ile acaba ?Ağırlıklı squat diyorum ve susuyorum .
Cidden bizzat kendimde gördüm sonuçlarını , yapın , yaptırın .
dambıllarım yok çünkü bulamıyorum bir türlüükaç kilo ağırlık kaldırıyorsun barbel ile acaba ?
before after fotografı var mı acaba :) kaç aydır yapıyorsunuz pekıdambıllarım yok çünkü bulamıyorum bir türlüü
ilk önce yarım litrelik su dolu pet şisesiyle yapıyordum . Şimdi bir litrelik pet şişeleriyle yapıyorum . ama küçümsememek lazım. bunlarla yaptığımdan beri baya belli değişim var.
Ayrıca kol egzersizi de yapıyorum . yine pet şişeyle . Kollarım kaslandı birazcık
fotoğrafım yok . 6 aydır yapıyorum. gözle görülür sonuçlar aldım :)before after fotografı var mı acaba :) kaç aydır yapıyorsunuz pekı
peki normal de kalçanız düm düzmüydü =?fotoğrafım yok . 6 aydır yapıyorum. gözle görülür sonuçlar aldım :)
Dümdüz diyemem , daha önce de squat grişimlerim olmuştu ama bu yıl ki gibi düzenli değildi. Benim vücut yapım bacaklar ve kollar ipince omuzlar çelimsiz ve koca bir göbekTİ.peki normal de kalçanız düm düzmüydü =?
teşekkr ediyorum :) benim bir programı var şimdi 1 gün arayla yapıcam eylulun 10 nundan sonra 2 gun arayla squat yapıcam benDümdüz diyemem , daha önce de squat grişimlerim olmuştu ama bu yıl ki gibi düzenli değildi. Benim vücut yapım bacaklar ve kollar ipince omuzlar çelimsiz ve koca bir göbekTİ.
Squat la beraber karın ve kol egzersizleride yaptım. Şimdi belim inceldi , kalçam baya çıkık hale geldi (eskisine göre) ee tabi bacaklarımda kalınlaştı tam istediğim gibi oldu ,
Yani kısacası kalça kısmın baya gelişme gösterdi. Şiddetle öneririm.
Başta squat tablosunu (30 günlük) bitirin. Daha sonra ağırlıklı olarak başlayın en az 100 tane diyorum.
Rica ederim :)teşekkr ediyorum :) benim bir programı var şimdi 1 gün arayla yapıcam eylulun 10 nundan sonra 2 gun arayla squat yapıcam ben
Günde 100 derken mesela 50 sabah 50 akşam yayarak yapabilir miyiz :)??Dümdüz diyemem , daha önce de squat grişimlerim olmuştu ama bu yıl ki gibi düzenli değildi. Benim vücut yapım bacaklar ve kollar ipince omuzlar çelimsiz ve koca bir göbekTİ.
Squat la beraber karın ve kol egzersizleride yaptım. Şimdi belim inceldi , kalçam baya çıkık hale geldi (eskisine göre) ee tabi bacaklarımda kalınlaştı tam istediğim gibi oldu ,
Yani kısacası kalça kısmın baya gelişme gösterdi. Şiddetle öneririm.
Başta squat tablosunu (30 günlük) bitirin. Daha sonra ağırlıklı olarak başlayın en az 100 tane diyorum.
O şekilde de olabilir. Ama vücut squata alıştıktan sonra ben şu videoyu yapmaya başladım. Her squat aralarında egzersizleri yapmak yerine dinleniyorum. Hem çok eğlenceli oluyor.Günde 100 derken mesela 50 sabah 50 akşam yayarak yapabilir miyiz :)??
canim istedigin vicuda kacustunmu merak ettimAğırlıklı squat diyorum ve susuyorum .
Hemen hemencanim istedigin vicuda kacustunmu merak ettim
Merhaba, bilgi verebilir misin? Ne kadar sürede faydasını gördünAğırlıklı squat diyorum ve susuyorum .