- 28 Mart 2019
- 2.288
- 4.219
- 63
- Konu Sahibi Yasamenerjisi
Ölçüleriniz alındı mı, ben az kilo verdim ama çok inceldim. 1 ay içinde incelme olması lazım yoksa programınızı değiştirirler zaten
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani çok açıp ,gerip ,esnemesem de olur :))) pantalonlar ve etekler artık esnemiyor o yüzden birşetler yapmak lazım dedim ama böyle olunca da motivasyonum düştü .ama gördüğüm kadarıyla normalmişBen 5 sene karate ile uğraştım. Siyah kuşağım var ayıptır söylemesi.
Sonuç almak deyince esneme açma germe gibi kavramlar geldi aklıma. Kilo gelmedi. .
Esneme açma ve germe konusunda en azından 2 sene zaman alıyor diyecektim.
Ama kilo vermek 3 ayda belli olur bence
Bir ay sonra kontrol edilecekmiş tekrardan ;Ölçüleriniz alındı mı, ben az kilo verdim ama çok inceldim. 1 ay içinde incelme olması lazım yoksa programınızı değiştirirler zaten
Yaktigindan fazla kalori aliyorsan kilo alirsin bu işin olayi bu spor yapsan da yapmasan da.
Sporla yorulup eskisinden de fazla yiyorsun demek ki farketmeden.
Valla bugun bana bir bayan dedi ki ben 4 kilo verdim ;döndüm bir daha baktım ..ay bide spor hocaları gelip gidip hömmm evet şu bölgenizde fazlalık var vs demez mi ;heee evet oramda buramda var eritmeye geliyoruz diyesim geliyor ama erimiyorlarrr
Idrakyollariiltihabi bak ne diyor
Bide spordan sonra 2 gün sandalyeye oturamıyprım ,her yanım ağrıyorHiç de değil. Sadece kerevizi eppekle yemeye başladım o kadar. Suyuna eppek bandım. Çok değil, ekmeksiz mi yeseydim. O kadar kaslarım ağırmış aç mı kalsaydım. Tansiyonum mu düşsün.
Bide spordan sonra 2 gün sandalyeye oturamıyprım ,her yanım ağrıyor![]()
Ya dün de benimki gelmiş şey diyorr.hmmmmm sezeryan doğum yaptınız herhalde ,normal doğumda böyle olmuyor ama benim çevremde sezeryan doğurup da göbeği dümdüz planlar varrrrrrr ama biliyorum çok çalıştılar ,yaptılar ..he bacım onların evinde herhalde bir tane katya var ,herseyleri yapılıyor ,onlar spor salonunda yaşıyor :)Bizimki de bir çalışmada memeler dimdik olacak dedi. Olmaz anacım bizim sıpalar aylarca emcükledi bu memeleri, olmaz öyle dediğin gibi. Bekar bekar konuşma hele bi bebek emcüklesin gör bak dik kalıyor mu dedim. "ay evet kadınlar bir doğuruyor bütün vücut bozuluyor" diye teselli etti beni sağolsun. Bir dahaki sefere memesi sarkmış evli ve çocuklu hoca seçicem kendime. Bunun memeleri dik.
Idrakyollariiltihabi bak ne diyor
Hiç de değil. Sadece kerevizi eppekle yemeye başladım o kadar. Suyuna eppek bandım. Çok değil, ekmeksiz mi yeseydim. O kadar kaslarım ağırmış aç mı kalsaydım. Tansiyonum mu düşsün.
Valla kizceler bayadir spor yapiyorum hatta spora baslama sebebim de kilo vermiştim biraz kilo almak icin spora basladim.
6 ögün beslendim ayda 2 kilo alabildim agir sporla. 2 haftada 2 kilo kas yapmadiysa bal gibi yağdir o. Ama tabi spor hocasi degilim.bi bilen vardir heralde
Peki söyle o zaman spordan çıkınca düşen tansiyon, guruldayan mide ve göz kararmasını nasıl yol edicez. Ben yiyerek yok ediyordum var mı çözümü? Hayatımda bu kadar acıktığımı hatırlamıyorum ki normalde yemeyi çok seven biri değilim. 5 yıldır kilom aynı. Lanet spora başladım kilo aldım.
Yetersiz kahvalti yapinca benim de bas donmesi mide bulantisi yasadigim oldu. Ben hocanin verdigi yemek listesine uydugumda sorun olmuyordu. Size de bir liste verilmiş olmali aslinda.
Listeye uydugunuz halde mi basiniz dönüyor.
Spordan once doktordan kontrolunden gecin gecmediyseniz.
Kahvaltı yapmıyorum. Üşeniyorum, canım istemiyor. Öyle ağzıma bir parça bir şey atıyorum o kadar. Liste yok, liste ne arar bende aaksksk. Hayatım boyunca diyet yakmadım, listeye göre beslenmedim. Baskı hissedip daha çok yiyesim geliyor öyle.
Ama oyle olmaz bosuna kendinizi yormus olursunuz, sporun buyuk kismi beslenmekten geciyor. Uzun sure dogru durust birsey yemeyip tek seferde az yeseniz bile vucut onu depolamaya basliyor.
O zaman öneride bulunur musunuz zahmet olmaz ise :) mesela kahvaltıda siz ne yiyorsunuz ne sıklıkla neler tüketiyorsunuz?
Benim listem size uygun olmaz cunku ben kilo almaya yonelik bir beslenme uygulamistim suanda da normal kilomdayim. Kilo vermek için bir beslenme listem hic olmadi hayatimda
Kilo almaya yonelik beslenme ve sporla dahi 2 haftada kilo almamistimo yuzden sizde birseyler yanlis gibi geldi.
He siz yiyip kilo almayan güruhtansınız. Hiç sevmiyorum sizi ahsjsjs.
O zaman öneride bulunur musunuz zahmet olmaz ise :) mesela kahvaltıda siz ne yiyorsunuz ne sıklıkla neler tüketiyorsunuz?