Anladım doğrudurvalla ben sadece leslie yapabiliyorum onda bile pertim çıkıyor :))))
Leslie ne bilmiyorum ama benimde beni gaza getirecek birilerine ihtiyacım var doğrusu :)1 haftadır her gün sabahları leslie sansone 3 mil yapmaya çalışıyorum ama bir türlü rutine oturtamadım. bir gün yapıyorsam bir gün yapamıyorum üşenmektenbenimle birlikte her gün gaza gelip spor yapacak birileri var mııı??????
Ben getirebilirim yürüyüş + spor salonu var mısın benimleLeslie ne bilmiyorum ama benimde beni gaza getirecek birilerine ihtiyacım var doğrusu :)
Salona gitmiyorum ama yürüyüş biraz ilerletince koşma ve evde mekik squat tarzı şeyler yapmayı planlıyorum.Ben getirebilirim yürüyüş + spor salonu var mısın benimle
Şöyle yapalım Canım konu sahibi sensin isteyen istegi sporu yapsın hergün buraya bildirim yapalım uyar mı ?hep birlikte gaza gelelim o zaman :)))
leslie bir yürüyüş programı 45 dk süreyle ayakta hareketler yaptırıyor
KatılıyorumŞöyle yapalım Canım konu sahibi sensin isteyen istegi sporu yapsın hergün buraya bildirim yapalım uyar mı ?
Konu sahibi arkadasada yazdım isteyen isteği sporu yapsın buraya yazalımSalona gitmiyorum ama yürüyüş biraz ilerletince koşma ve evde mekik squat tarzı şeyler yapmayı planlıyorum.
Kesinlikle ben daha önce başka topikte idim bazı kendi bilmez insanlar yüzünden yazmıyordum ben genelde 3-4 saat yürüyüş ve 2 saat salonda egzersiz yapıyorumTamam bu 3lu iyi olduk önemli olmak gaza gelmek :)
O kadar saat nasıl yuruyorsun şok oldum suan:) ben yarım saat 45 dk yürüyüş bu yarım saatte egzersiz düşünüyorum. Benimkisi kilo vermek için değil de sikilasmak için senin ne için?Kesinlikle ben daha önce başka topikte idim bazı kendi bilmez insanlar yüzünden yazmıyordum ben genelde 3-4 saat yürüyüş ve 2 saat salonda egzersiz yapıyorum
Benim önceliğim insülin direnci,kilo vermek ve sıkılaşmak 3 bir arada diyelimO kadar saat nasıl yuruyorsun şok oldum suan:) ben yarım saat 45 dk yürüyüş bu yarım saatte egzersiz düşünüyorum. Benimkisi kilo vermek için değil de sikilasmak için senin ne için?
Hadi bakalım hayırlısı olsun diyelim o zaman. Biz tamamiz ama konu sahibesi yok ortalarda:)Benim önceliğim insülin direnci,kilo vermek ve sıkılaşmak 3 bir arada diyelim
İnsülin direnci var olduğundan Emin sen ilaç desteği alabilirsin ama endokrin e bi danış tabiBenim önceliğim insülin direnci,kilo vermek ve sıkılaşmak 3 bir arada diyelim
O kadar saat nasıl yuruyorsun şok oldum suan:) ben yarım saat 45 dk yürüyüş bu yarım saatte egzersiz düşünüyorum. Benimkisi kilo vermek için değil de sikilasmak için senin ne için?
3 yıldır tip2 diyabet ve insülin direncim var ilaç kullanıyorum günde 2000 ml Canım doktor kontrolünde kullanıyorumİnsülin direnci var olduğundan Emin sen ilaç desteği alabilirsin ama endokrin e bi danış tabi
Kusura bakmayın kocam geldi de karşılamak zorunda kaldim☺☺ anlaştık o zaman hanımlar yarın başlıyor muyuz