Bende diyorum ne kılı diyeSorması ayıp boyun kılın kaç kaç kilo vereceğiz birlikte kısmetse :)))
Üç aşağı beş yukarı ayni durumdayiz. Yarın başlıyor muyuz o zaman☺☺Bende diyorum ne kılı diyene ayıbı kız boyum1.62 cm kilom 80 kg 30 kg vermek istiyorum
Başlayalım Canım dediğim gibi değil mi isteyen isteğini yapacak buraya yazıcaz haftada en az 3 gün diyelim uyar mıÜç aşağı beş yukarı ayni durumdayiz. Yarın başlıyor muyuz o zaman☺☺
Sende durum ne boy kilo??Ben kilo vermek deil ama sıkılaşmak istiyorum kızlar ama başlayalım vala yarın:)
Başlayalım Canım dediğim gibi değil mi isteyen isteğini yapacak buraya yazıcaz haftada en az 3 gün diyelim uyar mı
Onemli olan birşeyler yapmak kendimiz icin canim tamamdir :)Anlaştık o zaman başlıyoruz hep birlikte kilo vermeye ve sıkılaşmaya☺☺ herkes kendi planını yapıyor günlük birbirimize rapor veriyoruz ne yaptık diye
HosgeldinnnBende vaarım huhuuuu
merhaba:)Bende vaarım huhuuuu
ay ne güzel ben dışardaydım bugün akşamda çıkmaya çok üşeniyorum. Ama yatmadan hareketleri yapıcam inşallahEee hanımlar nasıl geçti bugun☺☺ ilk raporu ben vereyim uslu uslu sporumu da yaptım diyetimi de
Hosgeldinnn
Merhabaaamerhaba:)
ay ne güzel ben dışardaydım bugün akşamda çıkmaya çok üşeniyorum. Ama yatmadan hareketleri yapıcam inşallah